تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1544 از 2014 اولاول ... 5441044144414941534154015411542154315441545154615471548155415941644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,431 به 15,440 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه tiktak20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انصاري‌فرد: خطري پرسپوليس را تهديد نمي‌كند

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: مشكل ماركو به زودي حل مي‌شود و هيچ خطري پرسپوليس را تهديد نمي‌كند.
    عباس انصاري فرد تصريح كرد: در جريان مشكل پيش آمده بين باشگاه پرسپوليس و ماركو هستم. اين مربي برزيلي خواهان دريافت باقيمانده قراردادش است. وي اضافه كرد: مطمئن باشيد هيچ خطري باشگاه پرسپوليس را تهديد نمي‌كند. مسئولان حقوقي باشگاه به دنبال حل اين موضوع هستند. انصاري‌فرد با بيان اينكه ماركو خودش از ايران رفته، عنوان كرد: اين يكي از مواردي است كه مد نظر ما قرار گرفته است. با اين حال مي‌خواهيم با مذاكره همه چيز را به خوبي حل كنيم. مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مقابل ديدار با داماش گفت: بازي سختي را پيش رو داريم. بايد سه امتياز را در رشت كسب كنيم تا از جمع تيم‌هاي مدعي فاصله نگيريم.

انصاري‌فرد اظهار داشت: اميدوارم با پيروزي در ديدار فردا با روحيه مناسب در ادامه مسابقات ليگ حضور پيدا كنيم. ما تمام تلاش خود را براي بهبود شرايط انجام مي‌دهيم. وي با حمايت از افشين پيرواني تاكيد كرد: هيچ ضرب‌الاجلي براي اين مربي در نظر نگرفته‌ايم. پيرواني مورد تاييد هيات مديره است و با قدرت به كارش ادامه مي‌دهد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سعيد مظفري زاده: اگر از حاشيه بترسم از خانه بيرون نمي آيم

کانون هواداران پرسپولیس : داور بين المللي فوتبال كشورمان گفت: براي قضاوت در دربي هيچ هراسي ندارم زیرا داوران ايراني به راحتي مي توانند اين ديدار را قضاوت كنند.
    سعيد مظفري زاده افزود: از انتخاب داور ايراني براي دربي خوشحالم و كار فدراسيون و كميته داوران براي انجام اين كار جاي تحسين دارد.وي ادامه داد: خوشحالم كه يك داور ايراني دربي را قضاوت می كند البته مهم نيست كه من داور اين ديدار باشم نكته مهم حضور يك ايراني است زیرا اين بازي نيز مانند ديگربازيهاست و هيچ تفاوتي با آنها ندارد.

وي در ادامه در مورد حواشي اين ديدار گفت: هيچ داوري نبايد از حواشي بترسد و به اعتقاد من اگر داورايراني از حواشي دربي بترسد بايد در خانه بماند و بيرون نيايد زيرا شجاعت اولين فاكتور داوري است و به اعتقاد من داوران ايراني خيلي خوب مي توانند ازپس اين كاربربيايند و نبايد مطبوعات اين قضيه را بزرگ كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باقری: برای برپایی جشن دربی آماده‌ایم

کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: طرفداران تیم فوتبال پرسپولیس تهران باید دراین شرایط حساس از پیروانی تحت هر شرایطی حمایت کنند چون ابن مربی جوان می تواند برای پرسپولیس مفید باشد.
    کریم باقری در گفت وگویی عنوان کرد: اتفاقاتي در بازي مقابل پيام رخ داد كه نبايد پيش مي‌آمد، اما در حال حاضر شرايط بارديگر عادي شده است و مشكلاتي كه وجود داشت، در تمرين پرسپوليس حل شده است. مسائل پرسپوليس درون خانوادگي است و ما اين توانايي را داريم كه آنها را در درون خود حل كنيم.
    وی ادامه داد: بازی با داماش بسیار مشکل است چرا که این تیم برای این که سقوط نکند انگیزه بسیار زیادی دارد تا پرسپولیس را شکست دهد وبه همین خاطر باید حواسمان را جمع کنیم.

کاپیتان تیم پرسپولیس تهران خاطرنشان کرد: من اطمینان دارم که پرسپولیس در دربی تماشاگرانش را خوشحال می‌کند و یک پیروزی بسیار خوب را جشن می‌گیرد. پرسپولیس برای این که در دربی پیروز شود آماده است و ما برای این دیدار نقشه های بسیار زیادی داریم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نيكبخت: جاي هيچكس را در پرسپوليس نگرفته‌ام

کانون هوادارن پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت ‌و گویی اظهار داشت: برنامه شب گذشته 90 را نديدم اما نمي دانم آقايان چه علاقه‌اي به بيرون نشستن من دارند. من با 9 گل زده بهترين گلزن پرسپوليس هستم و جاي هيچكس را در اين تيم نگرفته ام. اگر كسي مي‌تواند جاي من را بگيرد با من رقابت كند.
    وي ادامه داد: من بهترين بازيكن پرسپوليس هستم. از هيچ تلاشي در اين تيم دريغ نكردم. حتما زحمت كشيده ام كه بهترين گلزن تيم هستم. من هيچكس را مجبور نكرده ام كه من را در تركيب قرار دهد.
    وي خاطرنشان كرد: همانطور كه بارها گفتم‌ تابع نظر پيرواني هستم. اگر او صلاح بداند روي نيمكت مي‌نشينم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خليلي: هيات مديره باشگاه از پيرواني قاطعانه حمايت كنند

کانون هواداران پرسپولیس : محسن خليلي مهاجم تازه از بند مصدوميت رها شده تيم فوتبال پرسپوليس،از اعضاي هيات مديره باشگاه خواست كه قاطعانه از سرمربي تيم حمايت كنند تا شاهد موفقيت اين تيم باشند.
    خليلي روز سه شنبه در گفت وگویی درخصوص شركت نكردن در تمرينات روز گذشته پرسپوليس، گفت : به توصيه پزشكان هر چند روز يك بار به استراحت مي‌پردازم و ديروز نيز به همين دليل تمرين نكردم.
    خليلي اظهار داشت: هم اكنون وضعيت خوبي دارم و بزودي به شرايط آرماني نزديك مي‌شوم.
    وي درمورد وضعيت پرسپوليس نيز، گفت: تيم در آمادگي كامل است و با چنين روندي روزهاي خوبي را در پيش رو خواهيم داشت.

خليلي بازي با داماش را فرصت مناسبي براي بازگشت روحيه از دست رفته بازيكنان پرسپوليس دانست و گفت: با برد پرگل در اين بازي به شرايط آرماني باز مي‌گرديم.
    وي درخصوص رسيدنش به بازي شهرآورد ‪ ۶۶‬نيز، گفت: تمام تلاش خود را خواهم كرد كه به بازي با استقلال تهران برسم.
    خليلي در ادامه افزود : ما بازي‌هاي مهمتري در جام قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا داريم كه بايد نگران آنها باشيم.
    وي با بيان اينكه طرفداران پرسپوليس،خليلي گل زن را دوست دارند، اظهار داشت: مي‌خواهم با چهره‌اي كه مردم مي‌پسندند به تركيب پرسپوليس بازگردم.
    تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس تهران و داماش گيلان فردا (چهارشنبه) در چارچوب هفته بيست و پنجم رقابت‌هاي ليگ برتر به مصاف يكديگر مي‌روند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلايل غيرفني براي ناکامي پيرواني/ افشين دوم، دوم مي ماند؟

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس را فقط يک سرمربي بزرگ خارجي مي تواند از بحران خارج کند. اين اظهار نظر عجيب افشين پيرواني در يکي از برنامه هاي ورزشي 90 سيما در حالي مطرح شد که هيات مديره باشگاه و مدير عامل جديد، حمايت هاي خود را از سرمربي جوان اعلام کرده بودند و همين گفته کافي بود تا پيرواني پايه هاي جايگاهش را بيش از پيش متزلزل ببيند.
    اينکه يکي از بازيکنان قديمي هر تيمي به عنوان سرمربي خود را تثبيت کند، اتفاقي خوب براي آن تيم محسوب مي شود، اما بايد ديد چرا افشين پيرواني يا همان افشين دوم نتوانست خود را در اين "سمت" مهم و حساس ثابت کند.
    در زير نگاهي داريم به مسايل غيرفني اي که اين فرصت را از افشين پيرواني گرفت تا سرمربيگري در پرستاره ترين تيم ليگ هشتم را، در آرامش کامل حرفه اي تجربه کند.

* وعده هاي بزرگ بدون آينده نگري

- از همان مصاحبه اول که پيرواني وعده قهرماني در هر سه جام را داد، مي شد حدس زد که او هنوز با مختصات سرمربيگري آشنايي کاملي ندارد و دقيقا به همين دليل بود که در همان اولين دقيقه هايي که قرار شد به عنوان نفر اول فني، تمرينات پرسپوليس را زير نظر بگيرد عجولانه و در اقدامي که همه را شگفت زده کرد، قول قهرماني را در ليگ برتر، جام حذفي و البته ليگ قهرمانان آسيا را داد.
    اين در شرايطي بود که تاريخ هفت دوره ليگ برتر نشان مي دهد که قهرمان ها به راحتي نمي توانند از عنوان فصل قبل خود دفاع کنند و از آخرين قهرماني يک تيم ايراني در قاره ي آسيا نيز18 سال مي گذرد، پر واضح است که در مسابقات جام حذفي هم هميشه اتفاقات حرف اول را مي زنند و به همين دليل حتي امکان نتيجه گيري تيم هاي درجه چندمي مقابل تيم هاي بزرگ وجود دارد.
    پس منتقدان افشين پيرواني مي توانند با چنگ توسل به همان اولين مصاحبه افشين در مقام سرمربيگري، او را در حد و اندازه هاي سرمربيگري تيم بزرگ پرسپوليس ندانند.

* افشين سرد جانشين افشين گرم

- افشين قطبي به عنوان يک چهره جديد و البته خاص در ليگ هفتم، همه نگاه ها را به خود خيره کرد و همه حرف هايي که مي زد و حرکاتش، حتي شادي هاي بعد از گلش مورد توجه عموم قرار مي گرفت. به همين دليل بود که کمتر هواداري روي سکوهاي ورزشگاه به ياد علي پروين مي افتاد، چون قطبي توانسته بود خود را به پرسپوليسي ها تحميل کند، هدف مهمي که حتي مربيان بزرگي چون آري هان و دنيزلي نتوانستند به آن برسند و با کوچکترين لغزش، هوادرانشان را در حال تشويق سلطان قرمزها مي ديدند.
    خب! در اين شرابط به افشين پيرواني و هر مربي ديگري اين حق را بايد داد که خود را در مواجهه با انجام دادن کار بسيار بزرگ ببيند، به دست فراموشي سپردن چهره اي که پروين را به دست فراموشي سپرده بود،نمي تواند و نبايد راحت عنوان شود،البته پيرواني مي توانست با اتخاذ شيوه هاي مناسب، تا حدودي از زير سايه قطبي خارج شود، اما هر چقدر وقت بيشتر گذشت، او رفتارهايي خونسردانه تر از خود نشان داد تا "جنم"سرمربيگري اش روز به روز بيشتر زير سوال برود.

* عدم تاثيرگذاري بر روي بازيکنان
    - " چون بازيکنانم در زمين شورت ورزشي مي پوشند، من هم با پوشيدن شورت ورزشي کاري مي کنم تا آنها در طول 90 دقيقه، ارتباط بهتري با من بگيرند" اين گفته هاي "ميک مک کارتي" سرمربي وقت تيم ايرلند جنوبي بود که يک روز قبل از بازي با تيم ملي ايران در چارچوب مقدماتي جام جهاني 2002 در پيست تارتان ورزشگاه آزادي در گفتگو با خبرنگاران ايراني عنوان کرد، همچنين مي توان به آدامس جوييدن فرگوسن هم اشاره کرد که از اين طريق سعي مي کند آرامش خود را به بازيکنانش تزريق کند.
    اما افشين پيرواني نه تنها براي بالا رفتن روحيه بازيکنانش کاري نمي کند، بلکه با اضطرابي بيش از حد و آشکار، اعتماد به نفس تيمش را پايين مي آورد به طوري که بعد از گل دوم ملوان در ورزشگاه آزادي آنچنان مستاصل به صندلي اش تکيه داده بود که انگار پرسپوليس در دقيقه 90 فينال ليگ قهرمانان آسيا را از دست داده است.
    لب به دندان گزيدن هاي او در طول مدت زمان هدايت تيمش در رقابت هاي ليگ نيز از نظر ها و شکار دوربين هاي تلويزيوني دور نمي ماند.
    بهتر است بگوييم فعاليت در تيمي پر مهره که بازيکنانش مربيان بزرگي را بالاي سر خود ديده اند،بدترين گزينه براي شروع سرمربيگري براي پيرواني و هر مربي جوان ديگري تلقي مي شود.

* کمي هم بدشانسي
    - خيلي از فيلسوفان هيچ اعتقادي به شانس ندارند و اصلا چنين پديده اي را داراي وجود خارجي نمي دانند، با وجود اين، نظريه کمتر فردي است که "شانس" را در کاميابي ها و ناکامي هايش دخيل نداند.
    با نگاهي به ديدارهايي که پرسپوليس با هدايت پيرواني به ميدان رفته است، مي توان به اين نتيجه رسيد که از دست رفتن دو پنالتي در همان اولين بازي آن هم مقابل پيکاني که آن روزها به تنهايي عنوان صدرنشيني را يدک مي کشيد، ديدار با سايپايي که براي اولين بار مايلي کهن را روي نيمکت خود مي ديد و باخت نوبرانه خانگي مقابل ملوان بحراني از بدشانسي هاي اين مربي جوان است، هر چند که اين اتفافات نمي تواند ضعف فني و سردرگمي تاکتيکي تيم پيرواني را توجيه کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبر انتخاب مظفری زاده رد شد

کانون هواداران پرسپولیس : دبير كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: هنوز ايراني بودن داور داربي هم قطعي نشده است.
    سليماني با اعلام اين خبر و تكذيب خبر انتخاب سعيد مظفري‌زاده به عنوان داور ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس گفت: خبر انتخاب "سعيد مظفري‌زاده" به عنوان داور داربي كه امروز (دوشنبه) در برخي از رسانه‌ها منتشر شده بود را قويا تكذيب مي‌كنم. وي گفت: با اين خبر شوكه شدم و در تماسي كه با مهدي تاج داشتم، او نيز اين خبر را تكذيب كرد.
    سليماني همچنين درباره زمان مشخص شدن داور داربي گفت: هنوز ايراني بودن داور داربي هم مشخص نبوده و قطعي نشده است.

در اين زمينه مسعود عنايت رييس كميته داوران اقداماتي را انجام داده و برخي كارها را هم به بنده واگذار كرده كه در حال بررسي است.
    وي افزود: طبق قانوني كه ما سه روز پيش از هر مسابقه داور آن بازي را مشخص مي‌كنيم، در رابطه با داربي هم چنين كاري را خواهيم كرد و حتي اگر داور داربي مشخص هم شود، طبق هماهنگي‌هايي كه بين كميته داوران، سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال وجود دارد، نام او را در اواسط هفته آينده يا حداكثر يكشنبه يا دوشنبه اعلام خواهيم كرد .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کریمی :در دادگاه مشخص مي‌شود چه كسي راست مي‌گويد!

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي گفت: هنوز سر حرفم هستم و از طريق وكيلم از رسانه‌اي كه مصاحبه‌ دروغ از من منتشر كرده، شكايت مي‌كنم.
    علي كريمي درباره مصاحبه‌اي كه به نقل از او در يكي از خبرگزاري‌ها منتشر شده بود، اظهار كرد: هنوز سر حرفم هستم و مي‌خواهم از طريق وكيل و نماينده حقوقي‌ام از رسانه‌اي كه مصاحبه دروغ از من منتشر كرده، شكايت كنم.
    وي با تاييد گفت‌وگويش تاكيد كرد: آن رسانه مصاحبه‌اي خيالي از قول من نوشته است و اكنون هم به دنبال تاييد آن مي‌گردد اما با شكايت از آنها در دادگاه مشخص مي‌شود كه چه كسي درست مي‌گويد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این ره که میروی به سوی ترکستان است ، "مستر مارکو"

کانون هواداران پرسپولیس : با اسناد و مدارك مثبتي كه در باشگاه پرسپوليس وجود دارد و در صورت ارائه ادله محكم به فيفا، شكايت "ماركو" به سرانجامي نمي‌رسد.
    در پي شكايت "ماركو" دستيار سابق افشين قطبي در تيم پرسپوليس از اين تيم براي مطالبه باقي‌مانده مبلغ قراردادش، اسناد و مدارك مثبتي از جمله غيبت‌هاي مكرر و غيرموجه و ترك ايران بدون اجازه، عليه اين مربي برزيلي در باشگاه پرسپوليس وجود دارد كه نشان مي‌دهد او حقي نداشته و دستش به جايي نمي‌رسد.
    قرارداد ماركو با پرسپوليس كه مستقل نبوده و متممي از قرارداد افشين قطبي سرمربي سابق اين تيم بوده، مبلغ سيصد هزار دلار است؛ بنابر توافقات بين باشگاه و اين مربي، او مي‌بايست در بدو ورودش به اين تيم هفتاد درصد قراردادش يعني معادل 210 هزار دلار را دريافت مي‌كرد كه ظاهرا تنها 140هزار دلار را گرفته است.

با اين حساب "ماركو" در صورت تداوم همكاري با پرسپوليس تا پايان ليگ امسال بايد 160 هزار دلار ديگر از پرسپوليسي‌ها مي‌گرفت، اما...
    - به هيچ وجه در قرارداد ماركو ذكر نشده كه او مي‌تواند در سال 12 بار با اجازه خود پرسپوليس را ترك كند اما او چندين بار بدون اجازه ايران را ترك كرد.
    - ماركو بايد هنگامي كه قصد ترك ايران را داشت، پيرامون اين مساله از باشگاه درخواست كتبي مي‌كرد و باشگاه پس از بررسي درخواست وي، تصميم لازم رادر اين باره اتخاذ مي‌كرد، اما اين مربي چندين بار بدون اجازه باشگاه پرسپوليس ايران را به دلايل مختلف ترك ‌كرد.
    - حتي افشين قطبي هم در بعضي مواقع نسبت به اين اقدامات ماركو موضع‌گيري كرده و كار او را غيرحرفه‌اي قلمداد مي‌كرد.
    - ماركو به دلايل مختلفي از جمله بيماري پدرش، بستري بودن مادرش و يا ناراحتي و قهر پرسپوليس را ترك كرده كه طبق قوانين و مقررات فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) و در صورت مطلع شدن اين مرجع توسط مسوولان پرسپوليس نسبت به غيبت‌هاي ماركو، او مقصر بوده و نمي‌تواند اعاده حق كند؛ كما اينكه به گفته داريوش مصطفوي مديرعامل سابق پرسپوليس، هفتاد هزار دلار پرداخت نشده كه بايد در ابتداي فصل به او داده مي‌شد، آماده بود اما اين دستيار برزيلي مدام در حال سفر و ترك ايران بود، لذا اين مبلغ با اسناد و مداركي كه در باشگاه وجود دارد صرف هزينه‌هاي جاري تيم شده است.
    - حتي ماركو هيچ نامه‌ي مكتوبي از مديريت پرسپوليس مبني بر اخراج وي و يا درخواست قطع همكاري با او را در دست ندارد؛ لذا شكايت اين مربي به فيفا نمي‌تواند سرانجامي داشته باشد.
    با اين تفاسير ماركو كه تنها با قطبي توانست در ايران و تيم پرطرفداري چون پرسپوليس حضور داشته باشد، بدون ادله قانوني يا مدرك معتبر خاصي خواهان بازپس‌گيري باقي‌مانده مبلغ قرارداد هنگفتش از اين باشگاه شده است كه بايد ديد مسوولان فعلي پرسپوليس چه برخورد يا تصميماتي را در اين باره اتخاذ مي‌كنند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس به کمیته انضباطی احضار شد

کانون هواداران پرسپولیس : بدنبال تخلف هواداران منصوب به باشگاه پرسپولیس و مدیریت نشدن صحیح سکوها از سوی لیدرها در دیدار با پیام مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به کمیته انضباطی احضار شد.
    کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد در پی تخلف هواداران منصوب به باشگاه پرسپولیس در دیدار روز شنبه گذشته پرسپولیس مقابل پیام خراسان و توهین به بالاترین مقام ورزش کشور، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای پاره ای توضیحات باید ساعت 16 روز یکشنبه 20 بهمن ماه در کمیته انضباطی حاضر شود.
    این کمیته همچنین تیم های فولاد خوزستان ، مس کرمان را به دلیل اخطار 4 بازیکن این دو تیم به ترتیب در دیدار برابر ملوان و پرسپولیس به پرداخت 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد .
    کمیته انضباطی، باشگاه استقلال را نیز به دلیل 3 دقیقه تاخیر در نیمه اول و 2 دقیقه تاخیر در نیمه دوم دیدار با صبای قم به پرداخت یک میلیون و پانصد هزار ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •