دوست عزیز پسوند iso یک پسوند فایل های ایمیج یا کپی مجازی هستش که شما باید آنها را در داخل درایو مجازی بزاری و بعد محتویات داخلش رو ببینی و نصب کنی .
مثلا Clone Virtual Drive یا Demon Tools رو نصب کن .
دوست عزیز پسوند iso یک پسوند فایل های ایمیج یا کپی مجازی هستش که شما باید آنها را در داخل درایو مجازی بزاری و بعد محتویات داخلش رو ببینی و نصب کنی .
مثلا Clone Virtual Drive یا Demon Tools رو نصب کن .
بازی Shaun White Skateboarding تو سیستمم نصب و اجرا شد اما تو سیستم دوستم هنگ میکنه در قسمت اول بازی ...
Directx و درایور هم آپدیته مشکل از چیه؟
یه لطفی بکن هم بگو چه اروری میده و هم اینکه مشخصات سیستم خودت و دوستت رو بده
با سلام
بازی من کال آف دیوتی 7 است . وقتی نصب کردم و کرکش هم کپی کردم و وقتی وارد بازی شدم تا جایی که برای اولین بار نام ما را می خواهد برای سیو تا وارد بازی شود می رود و همان جا گیر می کند . همه ی کارهای نصبی هم انجام دادم و باز هم وارد نمی شود . ویندوزم هم 7 هست. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
با تشکر
شاد و پیروز باشید![]()
سلام
مشکل در اجرای بازی halo2
هرکاری میکنم این بازی این دو اخطار میده نمیدونم چرا ویندوزم 7 اما رو پاکتش نوشته فقط xp & vista ممکنه از ویندوز باشه? البته من چند سال قبلم ویندوز xp داشتم بازم همین اخطار میداد ممکنه از نصب باشه که یک برنامه جانبی باید نصب کنم غیر برنامه های جانبی که تو خود سی دی هست تو خود سی د ی یک فایل mf.dll داره که باید تو سیستم 32 جایگزین که که نمیکنه ویندوزم اجازه پاک کردن قبلی نمیده که پاک کنم این جایگزین شه فقط اسمش عوض شه اجازه میدهد mf(2).dll.ارزو به دل این بازیمکمک کنید
cpu:amd255
mb:arsok880
vga:gt220 1g
![]()
Last edited by M o h a m m @ d; 17-10-2011 at 20:06. دليل: تکرار
ارور نمیده یک جای خاصی هنگ میکنه و با تسک منجر میتونیم از بازی خارج شیم
سی پی یو حفتمون مثل همه
سیستم دوستم:
dual core 2.2
ram: 1gb
vga: 9400
سیستم من
core 2 dou e4500
ram: 4Gb
vga: GTX 460 1GB
میتونی با کپی کردن فایلای لازم درستش کنی
![]()
با سلام مشکل از ویندوزتونه این بازی تحت ویندوز هست و تو ویندوز XP Service Pack 1 قابل اجراست موفق باشین![]()
با سلام .
من این بازی رو با کرک Skidrow از تورنت دانلود کردم
بازی رو نصب کردم
کرک Skidrow هم که داخل فایل ISO بود هم کپی کردم
اما موقع اجرا بازی ، پیغام Close The Program رو میده .
کسی میدونه مشکلش از کجاست ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)