البته اگه فشفشه رو کنار بزارن که دگه واسه مشترک نمى صرفه و اکثرا جمع مى کنن... حالا منم تصمیم گرفتم هفته دگه 16ام جم کنم بيام، تيرى درتاريکى، ببينيم چ مى شه!
البته اگه فشفشه رو کنار بزارن که دگه واسه مشترک نمى صرفه و اکثرا جمع مى کنن... حالا منم تصمیم گرفتم هفته دگه 16ام جم کنم بيام، تيرى درتاريکى، ببينيم چ مى شه!
دمت گرم به خاطر فیلم
درسته بعضیا روشون میزنم باز میشه ولی بعضیا کلا باز نمیشه مگه با قند شک.ن
راستی جریان مودمت چیه که با 172 وارد تنظیماتش میشی !؟
جریان خاصی نداره
خواستم ببنم وی پی ان وصل هست یا نیست
دوستان فیلم نت هم اضافه شده به ترافیک رایگانیا
نه چون من تا حالا هر چی مودم دیدم با 192.168 بود به خاطر همین برام جالب بود
نه اونو میشه تغیر داد رنج های دیگ هم میشه روش بست 192 172 10 100 کلا این رنج ها پرایوت نام دارن میتونی انتخاب کنیشون
اینا بکنار الان تورچ گرفتم رفتم اینستا ایپی اینستارو سروراش رو در اوردم اینا هستن شما یکاری کن اینارو پینگ و tracert کن ببین مشکلی نداری شاید تایم اوت یا اینکه مسیرتون مشکل داره
ایپی هایی که 50 و52و 54 اولشون دارن تست کن بقیرو بیخیال ببین مشکلی نداری
![]()
نه مشکلی ندارن ای پی ها
فکر نکنم اصلا نیازی به این چیزا باشه چون من از خود های وب هم سوال کردم گفت به خاطر قیل.ترینگ هو.شمند هست !
فقط چیزی که برای عجیب بود اینه که شما گفتی من تو صفحه ها مشکلی ندارم
انگار فقط منو شما هم تو این تاپیک هستیم یه نفر دیگه نمیره یه تست کنه ببینه اون صفحه ها براش چه جوری باز میشن !
محمد جان بنده گوشی اندرویدی ندارم اما بوسیله مرورگر سیستم(فایرفاکس) تا حالا به همچین موردی بر نخوردم حتی اینستای صفحات خبری مثل بی بی سی هم باز میشن ویدئوهاش هم خیلی روان اجرا میشن اگر هم صفحه خاصی مد نظرتون هست آدرسش رو بگید تا باز کنم بهتون خبر بدمانگار فقط منو شما هم تو این تاپیک هستیم یه نفر دیگه نمیره یه تست کنه ببینه اون صفحه ها براش چه جوری باز میشن
parcinema این صفحه رو که اشاره کرده بودید رو باز کردم تمام پست ها چه عکس چه ویدئو همه راحت نشون داده میشن و قابل اجرا هستند هر آدرس دیگه ای هم میخوای بگو تا بررسی شون کنم اما با این parcinema هیچ مشکل خاصی مشاهده نکردم خواستی تا واست عکس هم از صفحه اش میذارم![]()
سلام
من هدیه تولد 100 گیگی رو فعال کردم و 100 گی رو دان کردم که عکس هایی میزارم همه چیز رو نشون میده
من تقریبا 100 گیگ برای دانلود آماده کرده بودم و تونستم 75 گیگ دانلود کنم که حجم تموم شد. من از 75 گیگی دانلود کردن 85 گیگ نرم افزار دیومتر نشون میده و 2.7 گیگ هم آپلود بودهاز 85 گیگ دانلود شده و این مقدار اضافی که دیومتر میزنه دیگه دلیلش میتونه پکت لاست یا ... باشه.
و از 85 گیگ تا 102 گیگ هم دیگه معلومه که حجم خوری بوده.البته همون پکت لاست هم مشکل از طرف شرکت و مخابرات هست و مقدارش زیاده و جای پیگیری هم داره.
اما میشه 100 گیگ رو در 24 ساعت تموم کرد البته در صورتی که سرعت ننتون حتما 1.3 mb/s باشه وگرنه تموم نمیشه از من در 22 ساعت تموم شد در صورتی فایل ها آماده شده بود و خود idm 3 تا 3 تا سریع به نوبت دان میکرد و منتظر دستور من نبود و اگر کمتر باشه تموم نمیشه. من خطم روی 12 مگ بسته شده و آپلود هم 2 مگ هست و سرعت دانلود من همیشه 1/2 یا 1/3 MB/S هست که در عکس ها هم مشخص هست![]()
Last edited by King Tanha; 02-06-2017 at 00:43.
برا من هم اون عکس هایی که لود نمیشن باز نمیشه با نت ایرانسل هم وضعیتش همینه و خب این قطعا مربوطه به هیلترینگ هوشمند
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)