شما هم سیستم محدود گرفتی و سامانه مدیریت حساب داری بزار بعد تطیلات تست کن ببین باید بتونی بری و ریز مصرفتو ببینی.
شما چند گیگ در ماه میتونی دانلود کنی .سهمیت ماهی چند گیگه؟
شما هم سیستم محدود گرفتی و سامانه مدیریت حساب داری بزار بعد تطیلات تست کن ببین باید بتونی بری و ریز مصرفتو ببینی.
شما چند گیگ در ماه میتونی دانلود کنی .سهمیت ماهی چند گیگه؟
اونا اختمال شرکتشون در حال ضرر دادنه! باید رئیس مخابرات رو بفرستند ارزش سهامشون رو ببره بالا!![]()
ماهانه ۸ گیگه داداشم .. ممنون از پاسخت ..
همه جای دنیا قیمت یه سرویس بر اساس سرعتش محاسبه میشه. در واقع سرعت یا همون پهنای باند رو میفروشن ولی تو ایران به ما حجم رو میخوان بفروشن چون نمیخوان سرعت رو بالا ببرن.
حتی برای سرویسهای موبایل که حجمی محاسبه میشن هم اینطوری نیست که طرف حجم بخره، یه حجم اولیه داره که با حداکثر سرعت میتونه استفاده کنه و بعد که اون حجم تموم شد سرعت کم میشه، مثل همین مصرف منصفانه. ولی برا موبایله نه adsl.
در واقع این ما هستیم که باید محدود باشیم، بهمین خاطر اینترنت رو محدود میکنن. زیر ساخت بابت حجم انتقالی پول نمیده به شرکتهای خارجی، بابت پهنای باندش پول میده.
اینکه ما محدود باشیم در واقع رانتی هست که به شرکتهای اینترنتی داده میشه که هرچه بیشتر جیب مارو خالی کنن. برای اونا سود خالص برای ما ضرر کامل.
اینی که پهنای باند می فروشن درسته! چون اصلا حجم معنی نداره! اگه یه پهنای باندی رو خریدی 24 ساعته مال شماست! دیگه حجم اینقدر یعنی چی؟
البته لاینهای خیلی سنگین (200 مگابیت به بالا!) محدودیت حجمی برای دانلود از بعضی سرورها دارن (Peer to Peer نه! اصلا تورنت و باقی دوستان واسه همین به وجود اومدن!) چون اگه این محدودیت گذاشته نشه بعضی سرورها رو دان می کنن!!!! ولی نه واسه حجم 128 کیلوبیت!
اما این داستان ربطش به بالا نبردن سرعت رو چطوری دادی من نفهمیدم!
ببینید اینی که من دارم می بینم اینه که اینا دارن از بی اطلاعی ملت از زیر ساخت سو استفاده می کنن! به اسم اینکه نمی دونم یکی 24 ساعته گذاشته رو دانلود و ... مردم رو انداختن به جون هم! قانون رو هم به مسخره گرفتن! اگه قانون میگه خط باید بین اینقدر آدم تقسیم بشه اینا نمی تونن تخلف کنن!!!
من حقوق دان نیستم! ولی مثل روز برام روشنه که اینا دارن از اصل قانون هم تخطی می کنن! یکی که به این جور متون تسلط داره و بلده بیاد یه لایحه بنویسه بفرستیم کمیسیون و مجلس! جواب ندادن ریاست جمهوری و ...!!! مخابرات ارگان دولتیه!
اینی که میگه ملت حجمی می خوان یه بحثه پذیرفته است کسی هم چیزی نمی تونه بهش بگه!
اینی هم که میگه سرویس جدید نامحدود نمیدم باز پذیرفته است! امکان ارتقا در شرایط فعلی رو نداره!
اما اینی که میگه سرویسهای قدیمی رو یه طرفه تغییر میدم و از نامحدودیت در میارمشون نه هیچ رقمه من یکی نمی فهمم چطوری میگه! نه قانون اجازه این مدل اشتراک رو در صورت نارضایتی مشتری داده و نه اصلا می تونه یه قرارداد رو اینطوری تغییر بده! فقط نمی دونم چرا کسی گوشش بدهکار نیست و نمیاد این کار رو تموم کنیم!
من امشب واسه 5 تا خبرگزاری نامه فرستادم! امیدوارم اونا حداقل مطلب رو چاپ کنن!
چیزی که فعلا قطعی هست و رسمی اعلام شده فقط یه طرح پیشنهادی برای مشترکین قدیمی هست که اینترنت فعلا نامحدود رو با یکی از طرح های شگفت انگیز جایگزین کنند.
بحث محدود کردن اینترنت های نامحدود فعلا رو هواست و چیزی رسما اعلام نشده.در سایت مخابرات که به هر سوال یه جور جواب میدهند به شکایات دوستان هم گفتند تا رسمی اعلام نشه چیزی برای شکایت و پیگیری ممکن نیست.این تناقض نشون میده فعلا این طرح دانلود منصفانه در حال حاضر در حال اجرا نیست.(من دانلود زیاد ندارم اما مشخصا به این طرح اعتراض دارم و شکایت خواهم کرد)
فقط لطفا دوستان نیان طرح شگفت انگیز رو اجباری نام ببرند و ناخواسته یه امتیاز برای مخابرات درست کنند.این فقط یک پیشنهاده که میتونی تغییر بدی یا اینکه سرویس فعلی رو نگه داری تا تغییرات بعدی.
دوست عزیز قیمت این نوع اینترنت حتی خارج از ایران هم زیاده این اکانتهایی هم که برخی افراد سود جو می فروشن هک شده و دزدی از دیگران و معمولا طی مدت کوتاهی از کار می افته و سرعتش هم خیلی کمتر از اون چیزی که می گن وگرنه اگر اکانتهای اصلی رو بخوای بخری که از بیشتر شرکتهای اصلی در ایران امکان نداره و قیمتش هم اصلا به صرفه نیست بعد از این هم همه جور اینترنت ماهوا ** هم جوره جرمه حتی آفلاینش خیلی راحت هم ردت رو می تونن بگیرن
سلام
دوستان مخابرات دیگه سرویس نامجدود ارائه نمیکنه؟
تو صفحه خرید هیچ فیلدی برای انتخاب نوع سرویس (حجمی یا نامحدود) وجود نداره. فقط میشه نوع کمپین انتخاب کرد.
و اینکه تو همین تاپیک یکی از دوستان گفته 512 نامحدود داره و محدودیت 20 گیگ
مگه مخابرات هم استفاده عادلانه و از این دری وری ها داره؟
دوست عزیز امکان خرید این اکانتها از شرکنهای اصلی در ایران وچود دارد و همانطور که گفتم نیار به حساب پی پل و یا مستر کارت دارید . و اما درباره غیر قانونی بودن آن شما منوجه توضیحات من نشدید دوست عزیز در ابن نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید که قابل ردیابی باشید .برای اینکه متوجه بشوید شما به قول خودتان یک مدت دانلود آفلاین انجام دادید آیا کسی ردتان را زد و مشکلی برای شما پیش آمد؟این اینتنرت دقیقا مثل همان آقلاین هست اما با این تفاوت که در اینترنت آفلاین شما حق انتخاب روی فایلهایی که دانلود می کنید ندارد اما در این نوع اینترنت شما آنلاین هستید یعنی می توانید خودتان در اینترنت سرچ کنید و هر چه دوست دارید با سرعت بالا تا 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید .اما توجه داشته باشید برای استفاده از این نوع اینترنت شما نیاز به یک خط اینترنت معمولی دارید حتی اینترنت 64 یا 128 هم جواب می دهد.
دوستان من قبض تلفن رو هفته پیش اینترنتی پرداخت کردم، ولی امروز اس ام اس اومده که نسبت به پرداخت بدهی اقدام کنید. کسی می دونه برای پیگیری باید با چه شماره ای تماس گرفت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)