تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1543 از 4105 اولاول ... 543104314431493153315391540154115421543154415451546154715531593164320432543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,421 به 15,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام اقا لشگر 28 پیاده سنندج چجور جاییه؟ کسی اونجا بوده ما رو راهنمایی کنه؟؟ تشکر فراوان

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

.........................................
    عزیز جان لازم نیست در هر صفحه مجددا سوالتون رو مطرح کنید !!!!
    اینکه شما پستتون چه بشه بستگی به یگانتون داره و نمیشه پیشبینی کرد

tapatalk

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    از بچه های تهران کسی می تونه بگه از ترمینال جنوب و شرق چطور با هزینه کم می شه رفت پادگان 01 ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه کسی مثلا خونه اش در کرج باشه و کارهای امریه اش را در تهران انجام داده یاشه و اونها هم 100درصد اونو یخوان و با فرض اینکه اون اداره مد نظر بعد از اتمام دوره آموزشی خدمت , اون فرد را به عنوان سرباز یگیره و یعد یه هفته اون سریازو یه اداره زیرمجموعه خود در شهر کرج بفرسته که تا اتمام خدمت اونجا باشه آیا اون بکماه کسر خدمت که بواسطه غیربومی بودن میدن به این سرباز ما هم میرسه؟( البته اگر یه سرباز سپاه هم چینین موقعیتی داشته باشه چی میشه؟)

سپاس فراوان

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه کسی مثلا خونه اش در کرج باشه و کارهای امریه اش را در تهران انجام داده یاشه و اونها هم 100درصد اونو یخوان و با فرض اینکه اون اداره مد نظر بعد از اتمام دوره آموزشی خدمت , اون فرد را به عنوان سرباز یگیره و یعد یه هفته اون سریازو یه اداره زیرمجموعه خود در شهر کرج بفرسته که تا اتمام خدمت اونجا باشه آیا اون بکماه کسر خدمت که بواسطه غیربومی بودن میدن به این سرباز ما هم میرسه؟( البته اگر یه سرباز سپاه هم چینین موقعیتی داشته باشه چی میشه؟)

سپاس فراوان
    عزیز چنین قانونی وجود ندارد

مدت زمان خدمت سربازی در حال حاضر بر اساس قانون 1391
    الف : خدمت كاركنان وظيفه مأمور به دستگاه‌هاي غير نظامي (امريه): 24 ماه.
    ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
    پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بد‌آب‌وهوا: 19 ماه
    ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه

7. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی غیبت داشته باشه و الان خودش رو بخواد معرفی کنه ولی بیماری تپش قلب داشته باشه آیا معاف میشه یا معاف از رزم یا هیچ کدام؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه سربازای مظلوم...

من اموزشی و دوره کد تو 02 بودم ولی الان که تقسیم شدم افتادم 33 توپخانه پرندک.....جون عزیزتون اگه کسی میدونه چه جور جاییه کمک کنه؟؟؟من خیلی ازش بد شنیدم..میگن اب نداره..مرخصی نمیدن..فرماندهاش عقده ای هستن...این حرفااااا درسته؟؟؟دارم دیوووونه میشم....کی میخواد 17 ماه دوام بیاره.........

لطفا یه ادرس دقیقشم بدن...من بچه مازندرانم..وقتی امدم ترمینال شرق(تهران پارس) چجوری برم به پادگان پرندک؟؟؟
    خواهشااااا راهنماییم کنید تا حداقل کمی اروم بشم..
    دست همتونو میبوسم....
    راستی اگه ازدواج کنم...میتونم پادگانم رو تغییر بدم و مثلااا بیوفتم گرگان؟؟؟من بچه ساری هستم..مازندران..
    ممنون

راستی راستی موبایل میتونم ببرم؟؟؟؟؟؟؟بدون موبایل دوام نمیارم
    Last edited by milad444; 02-05-2013 at 12:23.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اموزشی و دوره کد تو 02 بودم ولی الان که تقسیم شدم افتادم 33 توپخانه پرندک.....جون عزیزتون اگه کسی میدونه چه جور جاییه کمک کنه؟؟؟من خیلی ازش بد شنیدم..میگن اب نداره..مرخصی نمیدن..فرماندهاش عقده ای هستن...این حرفااااا درسته؟؟؟دارم دیوووونه میشم....کی میخواد 17 ماه دوام بیاره.........

لطفا یه ادرس دقیقشم بدن...من بچه مازندرانم..وقتی امدم ترمینال شرق(تهران پارس) چجوری برم به پادگان پرندک؟؟؟
    دست همتونو میبوسم....
    راستی اگه ازدواج کنم...میتونم پادگانم رو تغییر بدم و مثلااا بیوفتم گرگان؟؟؟من بچه ساری هستم..مازندران..
    ممنون

دوست عزیز اول اینکه خسته نباشی . می دونم که سختی های زیادی تو این چهار ماه متحمل شدی .
    اطلاع خاصی در مورد پرندک ندارم . در مورد موبایل هم به صورت رسمی نه نمی تونی ببری و اگه بگیرن کارت گیر پیدا می کنه و احتمالا تنبیه و توبیخ میشی اما می تونی مخفیانه ببری و شبا استفاده کنی تو خوابگاه .
    بهترین موردی که خودت اشاره کردی اینکه بری ازدواج کنی و بعدش می تونی با ایستفاده از این مورد ظرف مدت 2 ماه منتقل بشی به استان یا شهر خودت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دست همتونو میبوسم....
    ممنون

سلام داداش خسته نباشی.
    پرندک رو منم شنیدم جای مناسبی نیست اما بیشتر در مورد آموزشی و دوره کدش بوده راجب خدمتش چیزی نمیدونم دیگرانی هم بهت گفتن احتمالا اطلاعاتشون واسه دوره آموزشی و کد بوده نه یگان ولی در هر حاب توکلت به خدا باشه و اگه شرایطش ازدواج داری کمک بزرگی هم میتونه برات باشه و میتونی با این شرایط متاهلیت انتقالی بگیری گرگان و از اونجا هم بیوفتی تیپ ساری.
    راستی داداش منم اعزام مجدد بودم 02 که 12/1 اعزام شدم و الانم دروزه کد خوردم همون 02 و تو گروهان 3 که فرماندش هم جناب سروان مولایی.
    از شانس ما 5شنبه ها تعطیل شده و از 4شنبه مرخصی میدن البته نیرو زمینی کلا تعطیل کرده اما به ما میگن از صدقه سری رژه خوبیه که شما روز ارتش رفتین واسه اینه فعلا تعطیل کردن واسمون.
    اگه میشه توضیح بده چطوره و چه خبر قراره بشه و فرمانده و گروهانش کدومش بهتره و تو این 55 روز پیش رو چی در انتظارمونه ممنونت میشم.
    میدونم این دوره به خاطر رژه برنامه شما کلا عوض شده بود اما هر چی اطلاعات داری بگو بازم از هیچی بهتره.
    راستی پایان دوره چند روز دادن بهتون که برین سر یگان؟
    Last edited by black_roz18; 02-05-2013 at 13:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام داداش خسته نباشی.
    پرندک رو منم شنیدم جای مناسبی نیست اما بیشتر در مورد آموزشی و دوره کدش بوده راجب خدمتش چیزی نمیدونم دیگرانی هم بهت گفتن احتمالا اطلاعاتشون واسه دوره آموزشی و کد بوده نه یگان ولی در هر حاب توکلت به خدا باشه و اگه شرایطش ازدواج داری کمک بزرگی هم میتونه برات باشه و میتونی با این شرایط متاهلیت انتقالی بگیری گرگان و از اونجا هم بیوفتی تیپ ساری.
    راستی داداش منم اعزام مجدد بودم 02 که 12/1 اعزام شدم و الانم دروزه کد خوردم همون 02 و تو گروهان 3 که فرماندش هم جناب سروان مولایی.
    از شانس ما 5شنبه ها تعطیل شده و از 4شنبه مرخصی میدن البته نیرو زمینی کلا تعطیل کرده اما به ما میگن از صدقه سری رژه خوبیه که شما روز ارتش رفتین واسه اینه فعلا تعطیل کردن واسمون.
    اگه میشه توضیح بده چطوره و چه خبر قراره بشه و فرمانده و گروهانش کدومش بهتره و تو این 55 روز پیش رو چی در انتظارمونه ممنونت میشم.
    میدونم این دوره به خاطر رژه برنامه شما کلا عوض شده بود اما هر چی اطلاعات داری بگو بازم از هیچی بهتره.

راستی پایان دوره چند روز دادن بهتون که برین سر یگان؟
    سلام هم وطن...خسته نباشی..
    به نظر من 02 بهترین و راحت ترین مرکز اموزش برای اموزشیهاست....اصلا کاری به کارت ندارن..خودت که اموزشی اونجا بودی میدونی چی میگم..
    دوره کد هم وقت تلف کننده ترین روزهای سربازیه به نظرم....از بیکاری خسته میشی...صبح فقط دوتا کلاس دارین که اونم کلاساش همش چرته..بعدش که بیکارین ....
    اونا دارن سرمون منت میزارن نامردا....اگه رژه خوب هم نمیرفتیم بازم پنجشنبه ها تعطیل میشد.....قرار شده بود که از اردیبهشت.. 02 هم پنج شنبه ها رو تعطیل کنه..ربطی به رژه نداره...
    امیر نامرد هم که 5 روز تشویقی که از بالا دادن رو به ما نداد....من 17 باید خودمو به یگان معرفی کنم..
    در مورد مولایی هم که باید بگم فقط با رفتارهاش بخندین..هر چی گفت جدی نگیرین..خیلی سوژه باحالیه..کاری به کارتون نداره...
    یادش بخیر..شب اخری افسر سر بود...نگهبان اسلحه خونه بودم و نشسته بودم..امد منو دید گفت 10 روز اضاف میزنم برات....ولی بچه ها رفتن بهش گفتن تا نزنه..هر چند دوره کد کسی اضاف نمیخوره ولی تو حواست جمع باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •