Rate شما نسبت به بقیه خطوطی که من دیدم کمه
چه سرویسی دارید؟
با همون موبایل می تونید به wi-fi های دیگه کانکت بشید؟
Rate شما نسبت به بقیه خطوطی که من دیدم کمه
چه سرویسی دارید؟
با همون موبایل می تونید به wi-fi های دیگه کانکت بشید؟
Last edited by Armin.Computer; 12-08-2013 at 23:58.
پاسخ این رو واسه دوستانی که شاید در اینده به مشکل من بربخورن میگم:
باید تلنت بزنید به مودم
run رو باز کنید و گزینه telnet 192.168.1.254 رو بنویسید یوزر نیم رو Administratorبنویسید پسورد رو خالی بزارید و اینتر رو بزنید و این متن رو بنویسید در کادر : xdsl debug multimode config اینتر رو بزنید و saveall رو بنویسید و اینتر بزنید با این کار مودم بر روی adsl1 یا همون g.dmt تنظیم میشه در حالت عادی مودم روی +adsl2 تنظیم شده است در اخر هم این رو بنویسید و reboot رو بنویسید تا مودم ریبوت بشه
برای برگشت به حالت عادی مراحل رو طی کرده و این رو بنویسید xdsl debug multimode و saveall رو بزنید
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ...
من مودمم TP-Link TD-W8901N وایرلس هست و از خود ISP گرفتم ...
وقتی برا اولین بار مودم رو وصل کردم به طور خودکار connect شد .
اما وقتی CD رو میزارم و موقع نصب ، یوزر و پسورد رو admin میزنم میگه اشتباه هست . با یوزر پسوردی که خود ISP ـم هم داده جلو نمیره .
وقتی با مرور گر صفحه 192.168.1.1 رو میرم هم همین مشکل رو دارم و یوزر و پسورد رو گیر میده ..
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ الان اگه مودم رو کانفیگ نکنم مشکلی پیش میاد ؟
دستتون درد نکنه ولی فک نمیکنید جوابتون خیلی شفاف نبود!!
خب معلومه واسه اتصال با کانکشن باید کانکشن ساخت!!!
منظورم بود چطوری بسازم
سلام
دوست عزيزم اولا به هيچ وجه مودمو با سي دي كانفيگ نكن .
شما يه بار مودمو ريست كن (پشتش يه دكمه كوچيكيه كه رفته داخل و بايد با چوب كبريت يا سر خودكار فشار بدي و چند ثانيه نگه داري تا چراغاش خاموش بشه بعد ول كني تا دوباره چراغاش همه روشن بشه) بعد 192.168.1.1 رو در صفحه مرورگر ترجيحا اينترنت اكسپلورر باشه بزن بعد يوزر پسورد admin رو بده اگه قبول نكرد به اين حالت بزن امتحان كني ببين ميشه :
user: Admin
pass: Admin
سلام
دوست عزيزم شما برو توي تنظيمات مودم طبق آموزشي كه در پست بالا براي اون كاربر نوشتم . بعد اونجا يه گزينه بايد داشته باشه كه الان روي pppoe هست و شما بايد بزاري روي bridge . بعدش ذخيره كني و توي ويندوز هم اگه ويندوزت xp هست بگو برات توضيح بدم چه جوري كانكشن بسازي اگه سون هست طبق آموزش زير :
برای برقراری واتصال به اینترنت باید واردصفحه Network and sharing Center شویم برای بازکردن این صفحه در ویندوز 7 چند راه وجود دارد :
1- از کنارآیکون ساعت در TaskBar بر روی گزینه Open Network and sharing Center همانند تصویر کلیک کنیدشروع آموزش.2- از منوی Start بر روی گزینه Connetc To کلیک کنید یا کلمه Network را در کادر Search تایپ کنید
3- از Control Panel، روی Network and internet کلیک کنید
بعداز باز شدن صفحه Network and sharing Center ، ارتباطات اینترنت و شبکه موجود به نمایش در می آید.
برای درست کردن یک كانكشن جديد که بخواهید از طریق ADSL به اینترنت وصل شوید بر روی گزینه Set up a new connection or network کلیک کرده
از صفحه باز شده برروی گزینه connect to the internet کلیک کنیدوبر روی گزینه Next کلیک کرده تا وارد صفحه بعدي شوید،حال بر روی گزینه set up A connection anyway کلیک کرده و بقيه مراحل را دنبال كنيد .
کابل ها مشکلی نداره چون مودم قبلی را نصب میکنم. فکر کنم نیاز به تنظیمات خاصی داره
سلام
دوست عزيزم چراغ lan روي مودم روشن ميشه ؟ روي يه پورت ديگش امتحان كنيد .
با يه مودم ديگه با همين كابل و روي همين سيستم مشكلي نداريد ؟
ببین مودم رو پینگ می کنه
می بینه مودم رو؟
سلام دوستان من از شرکت شاتل اینترنت دارم.یه چند وقتی هست که مشکل قطعی اینترنت دارم.یعنی هرزگاهی چراغ adsl هی قطع و وصل میشه و پینگ تایمم هم به شدت رفته بالا!! زنگ زدم به شرکت شاتل میگه سیگنال خطط خیلی بده نویزتم زیاده . بعدش به مخابرات محلمون زنگ زدمو گفتم که سیگنال خطم ضعیفه اونام چک کردن میگن خطط هیچ مشکلی نداره ؟؟؟!!!
دیگه نمیدونم چیکار کنم البته بعضی وقتا میبینی که چند ساعت قطع نمیشه ولی بعضی وقتا هی پشت سر هم مخصوصا از بعد از ظهر به بعد هی قطع میشه.دوستان اگه کمکی یا راه حلی به نظرتون میرسه ممنون میشم کمکم کنید مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)