قربون دانشگاه های ایران برم که طرف بعد از این همه درس خوندن و مدرک گرفتن چیز های به این سادگی رو هم نمیفهمه و گاگول تر از قبل میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
قربون دانشگاه های ایران برم که طرف بعد از این همه درس خوندن و مدرک گرفتن چیز های به این سادگی رو هم نمیفهمه و گاگول تر از قبل میشه
بعد دو روز تلاش بی وقفه تونستم یه فیلم 1 گیگی با استفاده از شارژ موقت دانلود کنم ، یه قسمت دیگه از دکسترم دانلود کنم خوب میشه
![]()
سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید
من معمولا روزی 2-3 گیگ دانلود دارم
به نظر شما از چه شرکتی بگیرم ؟ و چه سرویسی که هم قیمتش مناسب بشه و هم این حجم تو شبانه رایگانش بتونم بگیرم
فکر می کنید سرالکامپ اسیاتک میاد دوباره تخفیف بذاره؟
بعد از 2 ماه به قیمت هایی اسیاتک نگاه کردم فاجعه شده !!!!!!!!!!!!!!
چرا اینقدر قیمتهاش افزایش دادن این چه وضعیت!!!!
همه جا وقتی مشتری زیاد میشه قیمت کاهش پیدا میکنه اینها برعکسش هستن
فکر کنم با این وضع سال بعد باید 1تومنی واسه 10 گیگ با شبانه رایگانش بدیم
وای وای وای دنیا داره به کجا میره ما به کجا... اونور هرچی نت ارزون میشه اینجا گرون تر![]()
بستگی به مرکز مخابرات داره
تو تاپیک ADSL تهران مرکز مخابراتت را بگو تا دوستانی که در مرکز شما هستند راهنمایت کنن!
نمی دونم چه اتفاقی افتاده ولی برای من که از طریق اصفهان به سرور آسیاتک وصلم یک شب در میون سرعت رو روی 2 مگ میبندن
به نظرم یه اتفاقاتی برای STM1 داره میفته
ولی خب هر شبی که روی 2 مگ میبندن از خجالتشون درمیام و 7 گیگ دانلود میکنمکم کم دارم هارد کم میارم
![]()
چه سرعتی خریدین؟
من هم قبلاً 128 داشتم بعضی شبا رو 4 می بستن خداییش قبلاً خیلی خوب بود الان رسماً ری...
انشاءالله با این قیمتها و لیست حدیدشون یه ریزش اساسی تو مشتریاشون پیدا میشه .
تمام دوستان من از آسیاتک جدا شدن و به جاهای دیگه رفتن . منم منتظرم دوره ام تموم بشه ازین آشغال جدا بشم.
بزرگترین اشتباه اومدن به آسیاتک بود!
نه میتونم بازی آنلاین کنم، نه دانلود! استفاده این نت چیه دقیقا؟!
اره به خدا خیلی بد شده قیمت خون باباشون با ما دارن حساب می کنن معلوم نیست چه پدر کشتگی دارن با کاربرا که اینقدر گرون کردن
یکم انصاف خوب چیزیه
یادمه سرویس هایی که میشد باهاش شبانه رایگان داشت
اول شد 260-270
بعد 380
الانم 450
معلوم نیست 2-3 ماه دیگه میخواد چند بشه
یاد حرکت شرکت صبانت افتادم اونهام یه همچین کاری پارسال انجام دادن با این تفاوت که قیمت هارو پایین نیووردن به جاش سرعت ها رو تو روز و شب که رایگان بود پایین اووردن
چرا ما اینقدر بدبختیم...
به نظر شما من کجا برم ؟
داداش cs که میشه آنلاین بازی کرد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)