تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1543 از 2365 اولاول ... 54310431443149315331539154015411542154315441545154615471553159316432043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,421 به 15,430 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ماروهم دریابید
    مخصوصا که این باند ساند استریم چند میرزه برش دارم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

اقا این چه کاریه اخه . جوابمو بدید دیگه . اقایوووون . لطفااااا.
    اسم این ساب و با قیمتش رو میخوام .کلیپ رو ببینید بعد ج بدید دیگه . بابا مردم ازبس ب این سایت سر زدمو جواب ندادید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kasra k2; 04-07-2014 at 11:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام حسین جان / خوب هستید ؟
    یعنی حجم صدا اینقدر کمه ؟
    گین تنظیمه ؟ ولتاژ سر باطری و سر امپلی چقدره (ماشین روشن)؟ ار سی ای اینقدر ها اثر نداره ! بیشتر روی کیفیت .....
    8گیج برای سیستمی که دارید زیادی هم هست....
    حسین خان شمرنده هاا من خیلی اذیتت میکنم

اولش بیسش هم خوب بود امپ رو که بستم دیگه زیاد بیس نداشت
    خودم هم نبستم که بخوام گین رو کم زیاد کرده باشم نصاب بود(40 تومن فقط دااادم برای نصب امپ)
    موقع نصب یه لحظه یه بیس توپ داد باند برای 1 ثانیه نصاب سریع off کرد گفت به هرکسی نده برات دست کاریش کنه امپت یه سری تنظیم برای ساب داره اگه تو اون شرایط 10 ثانیه وصل میشد باندت میسوخت

الان وسایل تو خونست چه جوری تستشون کنم؟ (امپ رو دارم میدم بره)

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

حسین خان شمرنده هاا من خیلی اذیتت میکنم

اولش بیسش هم خوب بود امپ رو که بستم دیگه زیاد بیس نداشت
    خودم هم نبستم که بخوام گین رو کم زیاد کرده باشم نصاب بود(40 تومن فقط دااادم برای نصب امپ)
    موقع نصب یه لحظه یه بیس توپ داد باند برای 1 ثانیه نصاب سریع off کرد گفت به هرکسی نده برات دست کاریش کنه امپت یه سری تنظیم برای ساب داره اگه تو اون شرایط 10 ثانیه وصل میشد باندت میسوخت

الان وسایل تو خونست چه جوری تستشون کنم؟ (امپ رو دارم میدم بره)
    سلام
    داداش حسین دیدم داری توی تاپیک دنبال تعویض و خرید باند و کامپ میگردی
    عزیز فکر نکنم این mc609 به این بدی که میگی باشه
    قبل از ضرر دادن با یه آمپ دیگه تست کن.رفیقه من با یه باند فیک هکتور میره تا فضا بعدش شما نمیدونم چی دیدین از این باند که میخواین ردش کنید بره!!!
    رو یه ماشین دیگه بده برات تستش کن.خلاصه عجله نکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    داداش حسین دیدم داری توی تاپیک دنبال تعویض و خرید باند و کامپ میگردی
    عزیز فکر نکنم این mc609 به این بدی که میگی باشه
    قبل از ضرر دادن با یه آمپ دیگه تست کن.رفیقه من با یه باند فیک هکتور میره تا فضا بعدش شما نمیدونم چی دیدین از این باند که میخواین ردش کنید بره!!!
    رو یه ماشین دیگه بده برات تستش کن.خلاصه عجله نکن

سلام
    داداش شاید دیگه باند رو نفروشم امپ مشتری داره بدم بره یه 4کانال 8604 بگیرم بعدا یه ساب هم اضافه کنم
    فکر کنم خوب بشه ؟نه؟

6. این کاربر از hosien009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    داداش شاید دیگه باند رو نفروشم امپ مشتری داره بدم بره یه 4کانال 8604 بگیرم بعدا یه ساب هم اضافه کنم
    فکر کنم خوب بشه ؟نه؟
    آمپ های پایونیر توانشون کمتر از اون چیزیه که نوشتن.8604 آمپ قدرتی هست ولی باند شما کیفیتی.
    باید دنبال آمپ کیفیتی باشی.
    بعدا هم یه ساب mx12 plus یا rs12 گلیدن اضافه کن ردیف میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آمپ های پایونیر توانشون کمتر از اون چیزیه که نوشتن.8604 آمپ قدرتی هست ولی باند شما کیفیتی.
    باید دنبال آمپ کیفیتی باشی.
    بعدا هم یه ساب mx12 plus یا rs12 گلیدن اضافه کن ردیف میشه.

اخه توانش بنظرم برای من عالیه

خودش گفته رو 4 100 میده رو 2 150 یعنی رو 3 تقریبا 130 میده دیگه اگه فرض رو بر این بذاریم که پایونیر رقمش رو زیاد بگه حداقل به من رو3 اهم 110 رو میده(تازه من تو یه ساندی خوندم انگار یکی از کاربر با ولت سنج امتحان کرده و اعداد پایونیر همونا بوده)

برای ساب هم یا از این لوله ای ها میگیرم یا cvr12

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    تو این رنج 718 هست ولی منم پیشنهاد نمبکنم.اینفینیتی کاپا 693.11 هم جدید آمده.من هنوز تست نکردم ولی شخصا از اینفینیتیها و جی بی الهای جدید خوشم نمیاد.چون فیکش زیاده و ممکنه سرتون کلاه بزان جای کالای اصل.قیمتش حدود 470 هست.
    بازم ممنون از جوابتون ولی شما دوتا کالا معرفی کردین که هیچ کدومشو تأییید نمیکنید!قابل تأیید چیزی نمیشناسید؟
    این اینفینیتی کاپا 693.11 رو بخوام بگیرم مشخصات اصلش چیه؟به نظرتون از مالزی بیارم اصله؟مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه سوال پست من برای چی پاک شد؟؟
    نباید اصلا از باندای گلیدن بدی بگیم؟ الان خلاف چه قوانین حرف زدم؟

حمید خان من تو جواب یکی از دوستان که گفت امپ قدرتی گفتم بله میخوام حداقل صدای باندارو در بیاره اصلا این کجاش حذف داشت ؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون پس اقا حمید یه لطفی این مشخصات ساب گرند زیرویی هستش که رفیقم پسند کرده به نظرتون چه امپی میتونه جواب گوش باشه؟؟
    و اینکه برای باکسش میتونید زحمتشو بکشید البته اگر به نظرتون سابش به نسبت هزینه ای که میخواد بکنه خوبه.
    کامپ هم چون جایی صداشو نشنیده نتونسته تصمیم بگیره و البته امپی که هم کامپوننت هارو جواب بده هم 718 اگه لطف کنید با قیمتش برامون یه چند مدل خوب پیشنهاد کنید.
    در ضمن بیگ تری رو کجا انجام میدن و چقدر هزینه بره؟؟؟؟
    ببخشید سوالام زیاد شد.
    بازم سپاس
    سلام
    ساب خوبیه.1000 وات RMS هست ولی حواستون باشه بدرد موزیک نمیخوره ها.این ساب طراحی شده برای مسابقه.SPL ش بالا هست ولی آیا موزیک فقط SPL? دوست خوبم نمیخوام از خودم تعریف کنم کار اشتباهی هست ولی به عنوان یه برادر که شاید چنتا پیراهن بیشتر از بقه پاره کرده باشه میخوام عرض کنم من همه این راهها که دوست محترمتون و دیگر عزیزان میخواهند بروند رو رفتم. ته تهش باز بر میگردیم به SQ.البته SQ یی که توش SPL هم هست.نه فقط SPL محض.ما ساب رو تو ماشین نصب میکنیم که رنج فرکانس رو تکمیل کنیم ته اینکه فقط یک رنج خاص رو درسته؟
    در کل...این ساب 1000وات نیاز داره.باید ابتدا روی قسمت برقی ماشین کاملا کار بشه. از باطری و دینام گرفته تا کابل برق خوب و کلا اکسسوری استاندارد. هزینه این کار بالاست. مثلا یه کابل 0 گیج استنادارد متری 80 تومن هست و...
    در مورد BIG3 هم من آشنا دارم معرفیتون کنم اونم باید کابل حد اقل 4 گیج تهیه بشه متری 23 تومن.
    هزینه آمپلیفایر که برای این ساب مناسب باشه بالای یک میلیون هست.
    من فکر میکنم اگر بتونم با دوستتون صحبت کنم بیشتر میتونم توضیح بدم تا خدا نکرده متحمل هزینه اضافی و بیخود نگردند.اگر مایل بودید به من pmبدید.
    سلام خدمت همه ی دوستان مخصوصا حمیدخان و حسین جان
    شرمنده من چند وقت یبار با کلی سوال مزاحم میشم :ی
    من هنوز این یکی ماشین رو تحویل نگرفتم از اون ور هم نمدونم چیکار کنم برای این مینی سیستم(mc609 .ref 2.370)
    برای فروش هم تو فروم کذاشتم اما انگار هم ادیو هم ساند بدفروشن
    الان بنظرتون چیکارکنم ؟حجم صدا واقعا به نسب پولی که دادم خیلی کمه (رفیقم با یه3550+6950 فکر کنم صداش دوبرابر منه تازه امپ نداره بانداش هم 130 تومن گرفت)
    میخواستم جفتشون رو بفروشم dls1073+5602 بگیرم یا میخواستم یه ml75.4 دست دوم بگیرم دوکانال به باند دوکانال بریج ساب(حسین جان فرمودن rockfoard p1 یا mx10 میشه با 220 ولت)
    اما بخاطر فروش نرفتن واقعا نمیدونم چیکار کنم
    این ججم صدا میتونه بخاطر کابل برق و rc باشه؟ کابل گیج 8 بستم(کلا سیم کشی رو عوض کنم یا فقط یه rc گلیدن یایه مارک خوب بگیرم؟)
    کمترین امپی که بشه mc609 رو درایو کرد چیه؟(بدمش به پدرم اگه قبول کنه :ی)
    شرمنده خیلی زیاد شد
    دوست خوبم شما تهران تشریف دارید؟اگر بله با من هماهنگ بفرمائید من سیستمتون رو ببینم.یه جای کار مشکل داره.
    سلام حمید جان . میدونم شاید ی خورده برات خنده اور باشه .اما خواهشا اگه میشه ی سر ب سایت aparat بزن اونجا ی ساب mtxهست ک روی ی پراید 132 نصب شده خیلی ازش خوشم اوده ولی اسم ساب شو نمیدونم .
    سایت aparat +جستجو: سیستم صوتی 132
    خواهشن اسم سابش رو بهم بگید و قیمتش چنده ؟
    والا نمیشه نظر داد که چه مدلی هست؟ولی باکسش فابریک کارخانه ای هست. احتمالا سری تاندر باید باشه.

ممنون از پاسختون
    دور و ور سه تومن.هد یونیت هم جزو پروژه هست.
    محصولات الپاین چطورن؟
    پخشهای آلپاین تو سریهای جدید خیلی افت کیفیت داشته اند. ساب ووفرهاش هم همینطور .
    به نظر من پخهش رو کن وود 7056 انتخاب بفرمائید.540 تومن.
    پیشنهاد من:
    دو جفت کامپوننت هلیکس مدل E62c قیمت لیست مصرف کننده 430 تومن.جمعا 860
    آمپلیفایر 4 کانال هلیکس مدل MA 40FX قیمت 600 تومن
    ساب ووفر هلیکس مدل P12W قیمت 445
    آمپلیفایر مونو مدل MA 10 FX قیمت 580 تومن
    جمعا 3.025.000 تومن.
    البته هزینه ساخت باکس و اکسسوری و نصب هم باید بهش اضافه بشه.ولی یه صدای با کیفیت و مناسب بهتون تحویل میدم.اگر از این بهتر بخواهید باید یک ماه دیگه صبر کنید تا گلیدن و ماسکونی بارشون برسه.
    قیمتهای بالا بدون تخفیف هستند و من میتونم براتون از شرکت تخفیف هم بگیرم.

ُسلام خسته نباشید !

من تازه میخوام ماشین بخریم از سیستم اینا هم چیزی زیاد حالیم نی

میخوام یه چیز خفن بگیرم تا سقف 2 میلیون !

کیفیت صدا خیلی مهمه برام با بلندی .. و اینکه اگه صدا رو تا اخر زیاد کنم از کیفیت کم نشه !

و بعد بهترین پخش کننده چیه ؟

Pioneer بگیرم یا AlPine ?
    با توجه به سلیقه ای که دارید باید هزینه رو افزایش بدید.
    بهترین پخش ها الان کن وود هست.مگر آلپاینهای قدیمی.البته پایونیر هم سریهای بالاش بد نیست ولی باز به نظر من کن وود بهتره.
    بازم ممنون از جوابتون ولی شما دوتا کالا معرفی کردین که هیچ کدومشو تأییید نمیکنید!قابل تأیید چیزی نمیشناسید؟
    این اینفینیتی کاپا 693.11 رو بخوام بگیرم مشخصات اصلش چیه؟به نظرتون از مالزی بیارم اصله؟مرسی
    بله متاسفانه همینطوره که فرمودین. اینفینیتی واقعا برند عالی هست ولی اورجینالش وارد نمیشه.اگر میتونید از مالزی بیارید بله تو خریدش شک نکنید.
    از برند گلیدن Co609plus هم اسپیکر خوبیه. 140 وات RMS هست و کیفیت خوبی داره.منتها شرکت تمام کرده و قول دادن تا یک ماه دیگه بارشون برسه.

12. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •