دوستان یه راهنمایی کامل و جامع می کنیین؟؟؟
بین دو دوربین canon g16 و canon g1x کدوم بهتره؟؟؟
هر کدوم اگه میدونین بهتره لطفا بگید چرا و واسه چی ؟؟؟؟؟![]()
دوستان یه راهنمایی کامل و جامع می کنیین؟؟؟
بین دو دوربین canon g16 و canon g1x کدوم بهتره؟؟؟
هر کدوم اگه میدونین بهتره لطفا بگید چرا و واسه چی ؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان عزیز
من دوربین canon ixus 240 HS رو سفارش دادم و انشاءالله برسه دستم میخوام یه کارت حافظه بگیرم فقط نمیدونم چه برندی و چه مدلی رو بگیرم ؟
چون میگن بعضی کارت رو نمیشه روش انداخت و حجم 8 یا 16 میخوام
انشاءالله سربلند باشید
سلام
G16 یه دوربین کامپکته ولی g1xدوربینی با حسگر بزرگ و نزدیک به دوربین حرفه ای میباشد با جثه ای بزرگتر و فیلمبرداری متوسط.قطعا خروجی بهتری نسبت به g16داره.
سلام
چون فیلمبرداریش فوله ترجیحا 16بگیرید که زود ب زود پر نشه,البته اگه اهل فیلمبرداری هستید.
Sandisc,patriot,adta,transcend ..مارکهای خوبی هستند ولی تقلبی هم زیاد دارن طوریکه تقلبیهاشون هم خوبه.سعی کنید از جای معتبر و هلوگرام دار بگیرید.
این درسته اما فاصله کانونیش یا همان f مشکل ساز نیست؟؟؟؟
در G16 f/1.8-2.8 و در G1x f/2.8-5.8 !!!
و اینکه G16 فرمت raw میگیره اما G1x همیچین فرمتی رو نمیگیره!!!!
با این تفاسیر آیا حرف شما درسته؟؟؟
در ضمن پردازنده G16 از نوع Digit6 هستش ولی G1x از نوع قدیمی تر Digit5 هست!![]()
G1x هم فرمت raw داره
هردوتاشون در رده ی خودشون جزو بهترینهان بستگی به اولویتتون داره.f 2.8 هم خوبه ,کیفیت لنز و f تا حد زیادی در خروجی دوربین تاثیر دارند ولی سایز حسگر نسبت به این موضوع ارجح تره.
من rx100سونی رو پیشنهاد میدم که خصوصیات خوب این دو دوربین رو با هم داره.البته حسگرش کوچکتر از g1x ولی برای انتظارات شما ایده اله.
پس شما میگین خروجی g1x از g16 خیلی میتونه بهتر باشه؟؟؟
راستش من فقط و فقط خروجی تمیز و شفاف واسم ملاک هست.خیلی دو دلم که چکار کنم!! شما g1x رو 100% ترجیح میدین به g16 ؟؟
سونی درسته خوبه اما من خواستم از برند کنون باشه.
دوستان کسی میدونه فیلمبرداری sx280 رو میشه درست کرد یا نه خیلی کیفیتش پایینه حتی رو لپتاپ هم که فیلماشو میزارم تصویر حالت برفکی داره و حجم زیاد من نمیدونم این چه 1080p ییه که اینقدر کیفیتش پایینه
اگه ملاک و اولویتتون کیفیت عکسه 100%g1x بهتره ولی فیلمبرداریش معمولیه.
پیشنهاد میکنم عز روی برند تصمیم گیری نکنید ,درسته کنون کامپکتهای بهتری داره ولی در رده ی حسگرهای بزرگ rx100هم امتیاز بالاتری گرفته و هم فروشش خیلی بیشتر از g1x بوده ,البته قبلا هم خدمتتون گفتم که خروجی عکس g1x کمی بیشتره ولی rx100 علاوه بر عکس خوب فیلمبرداری خیلی خوبی هم داره در کنار اینکه بدنه ای جمع و جور و کامپکت داره در کل برای کسیکه علاقه ای به تعویض لنز و تنظیمات حرفه ای نداره یه دوربین کامله ,تحقیق کردن که ضرری نمیزنه.
!!!
روی تلویزیون هم امتحان کردین? شاید لپ تاپتون قدیمیه?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)