همونطور که پیش بینی میشد ظاهراً تا الان قیمت 360 حدود 20 تومن زیاد تر شده![]()
همونطور که پیش بینی میشد ظاهراً تا الان قیمت 360 حدود 20 تومن زیاد تر شده![]()
سلام
تا سال 2014 خود ماکروسافت گفته که کنسول جدیدتری نمیخواد بده بیرون (اگه سر حرفش بمونه!)من اگه الان یه xbox بگیرم تا چند وقت بازی هایی که میاد بهش میخوره؟
خوشبختانه توی کنسول همه ی قطعاتش با هم هماهنگی دارن و مثل کامپیوتر نیست که الان سیستم بندازی 1 سال بعد بازیها روش گیر کنن....برای همین اونهایی که 5 سال پیش هم کنسول خریدن هنوز دارن بازیها رو با حداکثر جزییات بازی میکنندر xbox هم بحث سیستم مطرح هست که مثلا بگه فلان بازی با این سیستم به این قطعات می خوره(عین کامپیوتر)؟یا هر بازی بیاد می خوره؟
هر وقت آپدیت جدیدش اومد خودتون میتونید دانلودش کنین و بریزین روی دیسک و آپدیتش کنینبعد از چند وقت که احتیاج به آپدیت پیدا می کنه؟
و با اون آپدیت تا چند وقت کار میده؟
خرج هر آپدیت چقدر هست؟
اگر هم منظورتون کپی خور شدنش هست که زمانش مشخص نیست اما اگر ماکروسافت دوباره قفل جدید بزاره برای کپیخور کردنش حدودا 8 تومن باید بپردازید
الان دیگه پرمیوم توی بازار نیست , فقط الایت و آرکیدelite بهتره یا premium?
من هم مثل شما و مطمئن هستم که وقتی کنسول 360 خریدم ضرر نکردمببخشید اینقدر سوال می پرسم آخه من تا حالا هر چی گرفتم ضرر کردم و این یکی را می خوام ضرر نکنم
خواهش میکنم!واقعا ممنونم
میدونم اینجا جاش نیست ولی ببخشید دوستان لطفا راهنماییم کنید
من میخوام یک کلوپ باز کنم به نظر شماها ارزش داره که
دستگاه XBOX 360 بخرم ؟؟؟
دووم میاره دستگاه یا سه چراغه میشه ؟؟؟
میخوام که دستگاه الیت جاسپر با هارد 250 بگیرم کسی قیمت روزش رو خبر
داره ؟؟؟![]()
مسلما کنسول 360 انتخاب خوبیه چون بازیهاش رو میشه با قیمت بسیار کم خریداری کرد و در بردهای جاسپر احتمال 3 چراق شدن بسیار پایین اومده
قیمت 250 گیگ هم الان حدود 420 تومن باید باشه
بنده پیشنهاد میکنم اگه میتونید یه PS3 هم تهیه کنید چون ممکنه بعضیا دوست داشته باشن که بازیهای انحصاری این کنسول که روی 360 نیست رو بازی کنن
سلام
من اویل5 رو با تلویزیون فول اچدی روی 1080p بازی کردم در صحنه های اکشن وسریع تصویر بریده بریده میشه البته خیلی کمه باید دقت کنی تا ببینی. ولی وقتی روی 720p میزارم درست میشهمشکل از کجاست کابل hdmi هم از این 15 تومنی هاست.
سلام دوست عزیز
من فکر می کنم مشکل از کابلت باشه.چون کابل های 15 هزار تومنی خیلی حرفی واسه گفتن ندارن. اونم واسه 1080p.کابل های خوب بر اساس متراژشون از 25 به بالا شروع میشن و به نظر من بهترین جا واسه خرید کابل نمایندگی های سامسونگ و سونی و پاناسونیک و... و خلاصه نمایندگی های اصلیه تلویزیونه.
من تا حالا با تلویزیون های full hd زیادی بازی کردم (مدل های مختلف سونی و سامسونگ و چند تا از مدل های پانا) و تا حالا همچین مشکلی رو ندیدم
شما مطمئنی تلویزیونتfull hd هست؟![]()
Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 00:48.
بچه ها اصلا این xbox slim رو از بنده ندیده بگیرید .اصلا اشتباه کردم که گفتم.من این خبر رو از خودم نگفتم جزو حواشی و اخبار احتمالیه E3 بود
شاید فردا بتونم عکسش رو پیدا کنم
Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 00:51.
شما یه سری به پیغام هات بزنی بد نیست دوست عزیز![]()
این احتمال به حقیقت پیوست.تو سایت های گیم عکسش هست
بچه ها بر اساس شایعات E3 مثل اینکه قراره کینکت(ناتال) تو دو تا مدل عرضه بشه که گرون ترین مدلش احتمالا 190 دلار هست.
و بر اساس اعلام مایکروسافت تو E3 قراره ماه سپتامبر ( آبان ماه) عرضه بشه.
اینم عکس 360 xbox باریک :
گفتن احتمالا مجهز به Wi-Fi و 250 گیگ هارد هست و احتمالا به قیمت 300 دلار عرضه میشه
توجه توجه : بازی های Assassin’s Creed: Brotherhood و Need For Speed Hot pursuit هر دو در اواخر آبام ماه میان
Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 09:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)