درود بر دوستان های وب طرح رایگان شبانه داره؟؟؟
درود بر دوستان های وب طرح رایگان شبانه داره؟؟؟
خیر فقط فشفشه
یه سری جاها واقعا فیلترن مثل IMDB ولی یه سری جاها نه شما میتونید از flagfox رو نصب کنید رو فایرفاکس سایتایی که مثل همین imdb هستن عکسشونو ادرسشونو تو یه صفحه اضافه کنید و بفهمید فیلترن یا نه
این صفحه مثلا فیلتره این لینک
لینک بالا فیلتره ولی مرورگر من ارور 404 میده با اون افزونه من میفهمم که فیلترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش با ios من تست میکنم مشکلی نداره نه وی پی انم وصل نیست مشکلیم نداره شما یبار dns رو رو گوشیتون به 8.8.8.8 - 4.2.2.1 تغیر بدید کلیر کش بدید اینستاتون رو
وقتی مثلا میرید رو صفحه را دیو فردا یه سری عکسا سفیدن ولی بزنید روشن لود میشه حتی اگه از اون عکس هم خارج بشید هنوز رو پیچ باشید بازم سفیده باگ یا حالا مشکل نت ایرانه
یدونه فشفشه 100 گیگ 1روزه دارم با فشفشه 7روزه معاوضه میکنم
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
فشفشه هفت روزه رو درچ صورتی می دن؟
در صورتی که بخرین☺️
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
والا کلیر کش کردم فایده ای ندارهداداش با ios من تست میکنم مشکلی نداره نه وی پی انم وصل نیست مشکلیم نداره شما یبار dns رو رو گوشیتون به 8.8.8.8 - 4.2.2.1 تغیر بدید کلیر کش بدید اینستاتون رو
وقتی مثلا میرید رو صفحه را دیو فردا یه سری عکسا سفیدن ولی بزنید روشن لود میشه حتی اگه از اون عکس هم خارج بشید هنوز رو پیچ باشید بازم سفیده باگ یا حالا مشکل نت ایرانه
بعضی پست ها کلا باز نمیشن ، حتی تو کامنت های اون پست هم یه تعدادی میگن که باز نمیشه
حالا نمیدونم چه جریانی هست که برا شما همه پست ها باز میشن
تنها راهی که همه پست ها باز بشن قند ش.کن هست
شما میتونی با گوشی یه عکس از اون صفحه parcinema بزاری ببینم چه جوریه ؟
این وضع مال منه !
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 31-05-2017 at 17:31.
ظاهرا های وب فشفشه 50 گیگ 30 روزه رو هم گذاشته با قیمت 30 هزار تومان![]()
داداش بزن روشون باز میشن واس منم اینطوریه صفحه گاهی وقتا بدون قندشکن اینطوری نشون میده ولی میزنم روشون عکس بطور کامل باز میشه
باید بزنی روش تا باز شه این حالتم واس من هست ولی عکسارو میزنم روش باز میشه
شاید باور نکنی واس همین فیلم میگیرم ببین حتی ببین قندشکنم وصل نیست برای منم چند تا پست اول فقط تصویر دارن ولی بقیه رو بزنی روشون باز میشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MMDFullHD; 31-05-2017 at 21:23.
اره یه ماه هم اشتراک ایو رایگان میده
تازه اینم کشف کردم که های وب دیتاسنتر مثلا داره ک توش سایتای plus.ir و پرشین بلاگ و ی دانشگاه توش میزبانی میشه
بخاطر10 هزارتومن 20 گیگ حیف نیست خب بسته 70 گیگ ادم بخره ک بهتره .
من رفیقم میخواس بیاد رو های وب ی کاربر عادی مصرف کمی داره اومد بسته هاشو دید اصن وصعش نمیرسید بخره فرستادمش بره رو پارس انلاین با 90 تومن 6 ماهه گرفت 100 گیگ تازه از بسته قرمز 3 ماهه های وبم ارزون تر الانم ک استفاده میکنه کلا راضیه ولی خب شرکتی نیست عین های وب فشفشه داشته باشه جز پیشگامان
تازه تضمینم نیست بسته هاش همیشه باشه یا نه
Last edited by MMDFullHD; 31-05-2017 at 21:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)