تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1542 از 2605 اولاول ... 542104214421492153215381539154015411542154315441545154615521592164220422542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,411 به 15,420 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تمامی فرکانسهای رادیویی تحت نظارت مخابرات هست

اگر بود که ملت سراغ اینترنت انلاین ما-هو-اره ای و ه-ک مک نمیرفتند

همبن الانش هم اشتراکی هستی. کجای دنیا اینترنت adsl قابل حمل میشه!

این صحبتها هم ارتباطی با موضوع بحث شروع شده نداشت هر چند که بنده هم باهات موافقم.
    عمو مشقا رو خوب انجام ندادیا!

ببین مخابرات یک شرکت جداست! اونی که شما منظورته سازمان تنظیم مقرراته! به شرکت مخابرات ربطی نداره!
    منم کاری به اینترنت ماهواره ای ندارم! امکان انجامش تو تهران نیست!
    در ضمن الان اشتراکی نیست! خطوط از پشت DSLAM کانفیگ میشن! یعنی شما وقتی 128 داری سخت افزاری اون 128 مال شماست! ربطی به ما باقی نداره! حالا اینکه این خطوط با هم ادغام میشن یه بحثه اینکه شما در یک زمان مشخص چقدر از اون پهنای باند مال شماست یه بجثه! من دارم 128 کیلوبیت رو می خرم! یعنی جدای از ادغام بستر در لایه های پایین تر توی لایه بالا منم و من! نه اینکه با باقی از نظر زمان اشتراک داشته باشم! مخابرات تنها فرقش با باقی شرکتها این بود که می گفت من چون مصرف کننده ام زیاده می ارزه برام DSLAM بخرم و بدم به مشتری! حالا به این نتیجه رسیده از این تجهیزات سود کاذب داشته باشه یه مسئله چدیده! من قرار نیست سرعت 16 کیلوی تحمیل شده به خاطر DSLAM رو تحمل کنم و در عین حال از نظر زمانی هم مشکل داشته باشم!

شرکتهای خصوصی می گفتن ما پول DSLAM نداریم خط رو زمانی به اشتراک می گذاشتند و به هرکی حجم می دادند! یعنی خط 1 مگابیت که در آن واحد 128 کیلو رو میده باید مثلا می دادند به 10 نفر و به هرکی 16 کیلو میرسید! منتها شما اگه توی اون زمان تنها بودی نرم افزار به شما اجازه افزایش سرعت تا 128 تایی که دستش بود رو می داد!!! هر چند اونها هم دروغ می گفتند و عملا به 10 نفر نمی دادن! تعداد خیلی بیشتر از این حرفها بود! خط در حالت عادی می تونست 300 گیگ در ماه حجم بکیره! شما اگه نفری 10 کیک هم ترافیک داشتید میشد 30 نفر اشتراک! اگر هم در یک زمانی تعداد نفرات روی خط زیاد میشدن شرکت می گفت اختلال داریم! البته این اتفاق رو نمی گذاشتند بیفنه چون مشترک تجاری و خانگی رو قاطی می کردن تا الگوی مصرفشون متفاوت باشه!

مخابرات مال ما رو سخت افزاری کانفیگ کرده! ما از پهنای باند هم نمی تونیم استفاده کنیم! نتیجه اینکه وقتی میگه 128 شما سخت افزاری به 16 کیلو لیمیت شدی! کسی بیاد نباید سرعتت افت کنه کسی هم بره نباید سرعت افزایش پیدا کنه! که نمی کنه هم! مشکل افت سرعت توی ایران مشکل پروسس فیلترینگه نه سخت افزار! واسه همینم میگم اونایی که از دانلود باقی شاکی خودشون رو گذاشتن سر کار!

اما اینی که مخابرات حجم من رو محدود می کنه یعنی خط 128 من رو هم می خواد با باقی از الان به صورت نرم افزاری به اشتراک بگذاره! یعنی از این به بعد اگه 7 نفر رو بزاره روی یک خط و هم اونها هم وصل باشند سرعت من میشه 2.5 کیلوبایت! یا به بیان دیگه خط 20 کیلوبیت بر ثانیه داره می فروشه نه خط 128!!!

نگه داشتن این سرویس یک جور حماقت از نظر من یکی محسوب میشه! 3G و وایمکس دارند حجم می فروشن! نه اینترنت حجمی! اون خیلی به نظرم بهتره!

در ضمن هر دو شون هم قابل حمل هستند هر چند به خاطر ضعف سخت افزار وایمکس توی ایران در حال حرکت با سرعت بالا نمیشه وایمکس داشت (باقی دنیا میشه! اینجا سخت افزارها نمی تونن!) ولی حداقلش من هر جا باشم (سر کلاس، سر کار، یا توی خونه!) همون اینترنت رو دارم! زمان هم نداره حجمم بپره! (البته برای 3G منظورمه!)

این طرح مخابرات به درد فک و فامیل خودش می خوره و بس! دره ای مصرف کننده رو به نگه داشتن سرویسش تشویق نمی کنه!

شبانه مجانی هم ارزونی خودش!

اشتراک زمانی اینترنت و تخصیص حجم یه مدل کلاه برداری پیشرفته است که چون کسی سر از قضیه در نمیاره خیلی ساله توی این مملکت باب شده! منم اینقدر پولدار نیستم به این اقایون اجازه بدم یه همچین کلاه گشادی رو سرم بزارن! پیشنهاد می کنم شما هم اگه نمی خواین این مرض پیشرفت کنه اینقدر راحت زیر بارش نرید!
    Last edited by omiga; 02-05-2015 at 16:58.

2. این کاربر از omiga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز کلا حرف ما سر این موضوع هست که انقدر ها هم که شما فکر می کنید دست اینها برای گرفتن حقشون بسته نیست
    بعد تا حالا وایمکس داشتید ؟ من داشتم مبین نت
    فقط بهت بگم صد رحمت به مخابرات پینگ داغون شبانه که دیگه الان نداره داغون بود سرعت یک دهمت بهت نمی دادن پشتیبانی افتضاح تازه دکلش سر خیابانمون هست ایرانسل هم که دومی حساب می شه دیگه وایمکس به مشترک جدید نمی ده هر چند همین محدودیت مخابرات روی سرویسهاش گذاشته بعد من به شخصه کلی گفتم منظورم با شخص شما نبود
    خوب می رویم سراغ 3G! یا Sky Wire! بالاخره یه راه پیدا میشه!
    ببین من تجربه هیچ کدوم رو ندارم! 3 ساله از مخابرات دارم! قبلش با GPRS همراه اول بودم و تجربه اون رو دارم! خوب بود! اما خوب مخابرات نامحدود و اقتصادی بود! اگه قرار باشه این دو شرطش رو از دست بده اون خیلی بهتر بود!!!!
    Last edited by omiga; 02-05-2015 at 17:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی دیگه باید زوری بریم شگفت انگیز؟
    ساعت شبانه چند ساعته؟ کسی پرسیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب می رویم سراغ 3G! یا Sky Wire! بالاخره یه راه پیدا میشه!
    من فقط تجربه مبین نت که گندشون هست رو برات گفتم الان برخی شرکت ها دیگه هم می دن شاید خوب باشن
    3g رایتل هم استفاده کردم جوابگو نیازهات نیست به خصوص نسبت به قیمتش ولی برای بقیه رو نمی دونم هرچند شکایت ازیشون زیاد شنیدم به خصوص دربازه ی حجم مصرف باور کن از همه بهتر در شرایط فعلی adsl

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در مورد خط تلفن به مالک خانه هیچ ارتباطی ندارد برای مثال طرف خانه خودش را اجاره داده و مستاجر یک خط به نام خودش از مخابرات خریده بعد که مستاجر خانه را تخلیه کنه ممکنه روی خطی که به نام خودش بوده بدهی هم داشته باشد و این به مالک خانه و کسی که صاحب خط بدون بدهی هست هیچ ارتباطی ندارد و مخابرات تنها می نواند خطی که بدهی دارد و یا خطهایی که به نام آن شخص خاص هست را مسدود کند این از خط تلفن.

اما صحبت از اینرنت ماهواره ای شد بله امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای در ایران هست اما نه برای هر کسی چون باید کارت اعتباری مثل ویزا کارت و یا مستر کارت داشته باشید و به خاطر داشته باشید اینرنت ماهواه ای 2 مدل دارد یکطرفه و دوطرفه که استفاده از نوع دو طرفه آن که قابلیت سند و ریسیو داشته باشد در ایران ممنوع هست اما در نوع یکطرقه شما برای سند نیاز به یک خط تلفن و اینرنت معمولی دارید ولی رسیو را از طریق ماهواره انجام می دهید که البته یاید در نظر داشت فیمت این نوع اینرنت گران هست و سایتهایی مثل اسکای نت چنین سرویس هایی را ارائه می کنند که البته برای خرید از آنها همانطور که گفتم نیار به مسترکارت و یا پی پل دارید البته هزینه کارت دی وی بی و غیره بماند ولی برای خودش دنیایی دارد و فیلتر هم نیست .
    Last edited by hosein_artist; 02-05-2015 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد خط تلفن به مالک خانه هیچ ارتباطی ندارد برای مثال طرف خانه خودش را اجاره داده و مستاجر یک خط به نام خودش از مخابرات خریده بعد که مستاجر خانه را تخلیه کنه ممکنه روی خطی که به نام خودش بوده بدهی هم داشته باشد و این به مالک خانه و کسی که صاحب خط بدون بدهی هست هیچ ارتباطی ندارد و مخابرات تنها می نواند خطی که بدهی دارد و یا خطهایی که به نام آن شخص خاص هست را مسدود کند این از خط تلفن.

اما صحبت از اینرنت ماهواره ای شد بله امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای در ایران هست اما نه برای هر کسی چون باید کارت اعتباری مثل ویزا کارت و یا مستر کارت داشته باشید و به خاطر داشته باشید اینرنت ماهواه ای 2 مدل دارد یکطرفه و دوطرفه که استفاده از نوع دو طرفه آن که قابلیت سند و ریسیو داشته باشد در ایران ممنوع هست اما در نوع یکطرقه شما برای سند نیاز به یک خط تلفن و اینرنت معمولی دارید ولی رسیو را از طریق ماهواره انجام می دهید که البته یاید در نظر داشت فیمت این نوع اینرنت گران هست و سایتهایی مثل اسکای نت چنین سرویس هایی را ارائه می کنند که البته برای خرید از آنها همانطور که گفتم نیار به مسترکارت و یا پی پل دارید البته هزینه کارت دی وی بی و غیره بماند ولی برای خودش دنیایی دارد و فیلتر هم نیست .
    بدهی adsl مشکل ساز می شه که به اسمت هست فقط مشکل خط نیست
    اینترنت ما*هوا** همه جوره غیر قانونی هست اگر سند داشته باشه که اتهام شدیدی ممکن بهت بزنن دستگاهاش از شما بگیرن بیچاره می شی فقط آفلاینش تو ایران کاربرد داره که نیازهات و برطرف نمی کنه هزار تا مشکل داره در حقیقت فقط برای دانلود از فایلهای دیگران هست شما حتی اگر اکانت هم بخری باز یرای سند نیاز به اینترنت دیگری داری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من فقط تجربه مبین نت که گندشون هست رو برات گفتم الان برخی شرکت ها دیگه هم می دن شاید خوب باشن
    3g رایتل هم استفاده کردم جوابگو نیازهات نیست به خصوص نسبت به قیمتش ولی برای بقیه رو نمی دونم هرچند شکایت ازیشون زیاد شنیدم به خصوص دربازه ی حجم مصرف باور کن از همه بهتر در شرایط فعلی adsl
    من خوره دانلود نیستم! البته دانلود کم هم ندارم! اکثر نرم افزارهایی که می خوام اصن تو ایران پیدا نمیشه و باید خودم دانلود کنم! ولی مخابرات بدون شبانه و با این حرفی که الان زده میشه قضیه همون باقی! در حالی که باقی شرکت خصوصین و مخابرات یه دولتی!!! گفتم به نظرم قرار باشه بریم ترجیح میدم شرکت خصوصیه کار کنه دو تا شغل تو مملکت ایجاد شه نه یه سری مفت خور پروار تر هم بشن!
    مخابرات از این کلاه برداری ها زیاد کرده!
    یادمه یه زمانی هزینه رانژه 3 تومن بود ولی مجلس تصویب کرده بود 1 تومن باید باشه! مخابرات تا سه چهار سال اجرا نکرد و بعدها علیه اش پرونده درست شد که 900 میلیارد تومن پول الکی گرفته!!! به کی پس داد ما نفهمیدیم! الانم که چراغ خاموش هر کدومشون هر غلطی می خوان بکنن می کنن!!!

ببین من این رو می دونم مخابرات داره خطی که حالا به قول زیر ساخت 3000 دلار تموم میشه (که دروغ میگه!) رو می کنه 40 میلیون! حالا هوس کرده خط رو بکنه 280 میلیون! سود خالص! شونه ات رو پیاری پایین تا عمر داری سوارتن! من بمیرم شونه ام رو نمیارم پایین! مخابرات هم کلی هزینه کرده! همون یه فلم سخت افزاری که بهت گفتم سرچ کن ببین چقدره قیمتش! یا مجبور میشه دیگه دندون طمعش رو بکشه یا اینکه یه دفعه فاصله بین دو ماه مشتریاش می پرن و از نون خوردن می افته! من که تصمیمم رو گرفتم! باقی رو نمی دونم!

این بازی یه بازنده داشته باشه مخابراته! هر چی بیشتر باشیم سریعتر غلاف می کنه! هر چی هم کمتر ما میریم و باقی با همین وضعیت سر می کنن!

راستی هیج مشکلی هم ایحاد نمیشه! مگر براش قانون جدید مملکتی بگذارند که اونم نمیشه! چون مال قبلیا حساب نیست!
    اتفاقی که می افته اینه که مخابرات برات قبض میلیونی میفرسته شما هم پرداخت نمی کنی و خط مصادره میشه! بعدش هم ته ته ته اش اینه که به خونه شما تلفن نمی دن! این دیگه آخرشه! اونم اگه خونه رو فروختی نفر بعد میره میگیره!

در ضمن مخابرات باید اطلاع رسانی می کرده! شما دادگاه هم بری تهش حق رو به شما میدن! یه خظ پشت قبض ملاک نیست! شبیه همون اتفاقی که برای قبض جریمه ماشین می افته برای شما می افته! نهایتا اگه بعد از مدتی ببینی قبض رو باید پرداخت کنی چون می خوای به همون نام تلفن بگیری باید بری دادگاه و تهش هم اون پول دست مخابرات رو نمیگیره!!!

از طرفی مخابرات با این حرکتش اون پولی رو هم که مطمئن بود سر ماه از ما میگیره از دست میده! خلاصه سرت رو درد نیارم! من اصلا نمی ترسم! چون می دونم کارش غیر قانونیه و دستش هم به جایی بند نیست! خدمتش می رسم! پیشنهاد می کنم شما و باقی هم دست رو دست نگذارید که اگه تعداد زیاد باشه همین الان میشینن سر جاشون! وگرنه ذره ذره ما رو قیچی می کنن و وضع بدتر هم ممکنه بشه!
    Last edited by omiga; 02-05-2015 at 18:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
    دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه
    بدهی adsl مشکل ساز می شه که به اسمت هست فقط مشکل خط نیست
    اینترنت ما*هوا** همه جوره غیر قانونی هست اگر سند داشته باشه که اتهام شدیدی ممکن بهت بزنن دستگاهاش از شما بگیرن بیچاره می شی فقط آفلاینش تو ایران کاربرد داره که نیازهات و برطرف نمی کنه هزار تا مشکل داره در حقیقت فقط برای دانلود از فایلهای دیگران هست شما حتی اگر اکانت هم بخری باز یرای سند نیاز به اینترنت دیگری داری
    اون آفلاین که شما گفتی با چیزی که من گفتم فرق می کنه.در این نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید و باید یک خط اینترنت معمولی حتی با اینترنت دیال آپ هم می توانید انجام بدهید ولی ریسیو را با ماهواره انحام می دهید درست مثل آقلاین در دانلود آقلاین در واقع شما دارید دربافت دیتا و ریسیو را با ماهواره انجام می دهید .ولی همانطور که گفتم هزینه این نوع اینترنت حتی اگر کارت دی وی بی و غیره را هم داشته باشید بالا هست .ولی خوب با این بازی که مخابرات درآورده و آشغال بودن Isp های دیگر چاره ای نیست و بهترین گزینه ممکن هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برای حرص خوردن بیشتر که کلیه متخصصین معتقدند برای رفع! سلامتی! خیلی واجبه, تعرفه قیمت های اینترنت نامحدود بیلاین ارمنستان رو براتون میزارم.
    توجه داشته باشید که ارمنستان هست نه کره, ژاپن, اروپا, استرالیا, عامریکا و ...
    بازهم توجه داشته باشید که این تعرفه شامل مالیات بر ارزش افزوده هم هست, و همچنین مشترکین جدید روتر WiFi دریافت می کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هر درام AMD رو هفت تومان محاسبه بفرمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 7 کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز، یه زنگ بزن به ۲۰۲۰ ازشون بخواه. برات به شماره موبایلی که دادی به مخابرات اس ام اس میکنن.
    بچه ها خیلی لطف کردید ممنونم ازتون ... زنگ زدم 2020 یوزر و پس رو به یه بدبختی گرفتم ، دوتا اپراتور می گفتن شما هنوز 24 ساعت از زمان ثبت نامت نگذشته ، باید منتظر باشید اول زنگ بزنن سرویستون رو تایید بکنن و ...
    یکیشونم برام اس ام اس کرد که اولا یه کامیون بود دوما کلا بهم ریخته بود و ... به هر حال بگذریم ، یه جوری گرفتم ، اما حالا مشکل اینه با اون یوزر و پس نمی تونم وارد سامانه ای که دادید بشم ، می گه شناسه کاربری معتبر نیست که حدس خودم اینه هنوز توی سیستم سامانه ثبت نشده یوزر من که خب طبیعیه ، چون من 5شنبه ظهر ثبت نام کردم و جمعه و شنبه هم که تعطیل بوده ... اما حالا با اون یوزر و پس تونستم مودمو کانفیگ کنم ، من از این 10 مگ های مخابرات گرفتم که هزینه ش روی قبض میاد ، حالا سوالم اینه :

چون یکی از مسئولین مخابرات بهم گفت شما ماهی 30 تومن میاد روی قبضت و هرچی بیشتر گیگ مصرف کنی 3600 پات درمیاد ، آیا من دیگه سامانه مدیرت حساب ندارم ؟

( داخل پرانتز هم بگم سرعت دانلود تا 1700-1800 می ره منتهی اصلا ثابت نیست ، گاهی میاد روی 200 ! پینگم هم از 8.8.8.8 حدودا 230 هستش در بهترین حالت ... )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •