تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1542 از 1746 اولاول ... 5421042144214921532153815391540154115421543154415451546155215921642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,411 به 15,420 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

لپ کلام اینه که کسایی که نمیتونن بیان تو رنک بالا میندازن گردن نوبا و ترولا در صورتی که خودشون نوبه اصیل هستن . وسلام شدتمام
    من که دو تا سیزن سیلور بودم،تور هر جفتش خودم رو تنهایی از برونز کشیدم سیلور،چند صد تا بازی رنک رفتم،یک دفعه شدم نوب؟
    نه خیر هر کس سر فصل شانس بیاره بره بالا همه بدبختایی که سر فصل بدشانسی آوردن رو نوب می بینه
    تا حالا گلد و پلت نوب کم ندیدم.

2. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما از لحن حرف زدنت معلومه خوراک بن شدن از چت و بن شدن زمانی از بازی هستی
    LoL بالانس ترین Moba اه در حال حاضر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی از Champ هایی که می بینید مثل Urgot الان بلا استفاده هستند می رن برای Rework ، مثل Annie,Karma,... که کلا پیک نمی شدن رفتن Rework
    فرق Dota با LoL اینه که توی Dota میان یا یک هیرو رو اساسی Buff می کنن که می شه OP یا یکی رو اساسی Nerf می کنن که می شه کتلت
    در ضمن پیک های ESport چندان با پیک های Public همخوانی نداره ، زمانی که Combo اه Ashe,Zyra معروف بود کلا این پیک ها رو توی پابلیک بر می داشتی به مشکل بر می خوردی چرا که نیاز به تمرین قبلی Botlaner ها داشت
    در کل اطلاعات شما از LoL خیلی ناقص تر از اون هست که بشه باهاتون بحث کرد ، لحن مناسبی هم برای حرف زدن ندارید که البته معلومه چنین فردی توی LoL دووم نمیاره ، سریع بن می شه
    در مورد Hots ، به همین ایمیل بسنده می کنم:

من نه یک کلمه به کسی بی احترامی کردم تو اون پستم و نه حرف بدی زدم، فقط نظرم رو دادم. اگه نظر من واسه شما احمقانه هست این مشکل شماست نه من. هیچ وقت توی هیچ بازی ای نه بن شدم نه چیزی، چون طرز حرف زدن رو بلدم، بلدم چطوری دماغ Troll هارو بسوزونم بدون اینکه حرف بدی زده باشم و باعث بن شدنم بشه، روی این قضیه کاملا اشتباه کردی شما.
    تحقیر کردن و دست کم گرفتن دیگران تو بحث واقعا چیز زشتیه، شما برمیگردی به من میگی "اطلاعات شما از LoL خیلی ناقص تر از اون هست که بشه باهاتون بحث کرد" بدون اینکه اصلا از من شناختی داشته باشی، بعد به لحن حرف زدن من ایراد میگیری؟ این طرز حرف زدن همون چیزی بود که منو از سایت ---------- زده کرد، الان هم با اینکه این اولین باره توی این انجمن همچین حرکت زشتی میبینم ولی سعی می کنم نادیده بگیرم و جمع نبندم.
    اون عکسی هم که نشون دادی جواب سوال منو نداد، بازی کردی تاحالا Hots رو؟ به هر حال با اون حرف هایی که زدی اصلا مهم نیست، چون بنده نه سوادشو دارم و نه ادبشو که با شما بحث کنم، شما خیلی از ما بالاتری، ما اصلا در حد شما نیستیم...
    Last edited by mnime; 26-03-2015 at 22:18.

4. 2 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کاملا بستگی به شانست داره ممکنه یه ساعت خاصی سرعت ثابت رو بیشترین حد باشه و راحت دانلود شه اپدیت بعضی موقع ها هم سرعت 5 کیلو و بعدش رو صفر
    آره دقيقا همينطوريه. اتفاقا چند ساعت بعد اين قضيه دوباره تست زدم با سرعت بالاي 150 آپديت شد.

بله اکثراً همین مشکلو دارن.

من وقتی تو ساعات رایگان میزارم برای دانلود سرعت خیلی میاد پایین در حد همون 30 40 شما , ولی تو ساعات عادی سرعت نسبتاً بالاتره. البته نوسان هم خیلی داره.

شما اگر توی بازی پینگتون مناسبه و مشکلی ندارید توصیه میکنم ispتون رو عوض نکنید.

شما فعلاً dns رو تغییر بدید , ببینید تاثیر داره ؟
    از نظر پينگ هم زياد جالب نيست. قبلا يعني تا 3 ماه پيش صبانت پينگش خيلي خوب بود ولي الان رفته بالا و حدود 200 شده. / براي آپديت هم به قول pharm شانسي چند ساعت بعدش زدم با سرعت حدود 150 آپديت شد.... فكر كنم بايد عوض كنم isp رو... نميدونم شاتل بهتره يا آسياتك. شما اطلاعي نداري روي lol كدومها بهتر جواب ميده؟
    راستي dns رو عوض نكردم. چه آدرس يا آي پي رو بايت ست كنم براي dns كه خوب باشه؟

6. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من نه یک کلمه به کسی بی احترامی کردم تو اون پستم و نه حرف بدی زدم، فقط نظرم رو دادم. اگه نظر من واسه شما احمقانه هست این مشکل شماست نه من. هیچ وقت توی هیچ بازی ای نه بن شدم نه چیزی، چون طرز حرف زدن رو بلدم، بلدم چطوری دماغ Troll هارو بسوزونم بدون اینکه حرف بدی زده باشم و باعث بن شدنم بشه، روی این قضیه کاملا اشتباه کردی شما.
    تحقیر کردن و دست کم گرفتن دیگران تو بحث واقعا چیز زشتیه، شما برمیگردی به من میگی "اطلاعات شما از LoL خیلی ناقص تر از اون هست که بشه باهاتون بحث کرد" بدون اینکه اصلا از من شناختی داشته باشی، بعد به لحن حرف زدن من ایراد میگیری؟ این طرز حرف زدن همون چیزی بود که منو از سایت ---------- زده کرد، الان هم با اینکه این اولین باره توی این انجمن همچین حرکت زشتی میبینم ولی سعی می کنم نادیده بگیرم و جمع نبندم.
    اون عکسی هم که نشون دادی جواب سوال منو نداد، بازی کردی تاحالا Hots رو؟ به هر حال با اون حرف هایی که زدی اصلا مهم نیست، چون بنده نه سوادشو دارم و نه ادبشو که با شما بحث کنم، شما خیلی از ما بالاتری، ما اصلا در حد شما نیستیم...
    حداقل زمانی مظلوم نمایی کن که اثری از پست های قبلیت نباشه
    شما که کهکشان راه شیری نیستی بیام بشناسمت ، همین لحن عوض کردن شما توی 1 پست کافیه برای شناختت
    در مورد Hots هم ، خیر بنده بازیش نکردم ، بتا رو برای دلخوشی ثبت نام کرده بودم الان هم که Invite برام اومده به جای بازی دارم دست و جیغ و هورا می کشم
    کسی که همچین حرفی می زنه: "هر کی فقط 1 بازی Quick Match جدی Hots رفته کلا دیگه LoL گذاشته کنار" دیگه تکلیفش معلومه
    ای دل غافل که جناب ezio7 هم توی صفحه قبل LoL رو نزاشتن کنار ، یحتمل ایشون هم روی هوا دارن حرف می زنن وگر نه حرف های شما که نمی شه اشتباه باشه
    در کل بنده Anti Mazloom Namayee نصب دارم ، به فکر راه حل های دیگه ای باشید

8. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hzg2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید . سال نو همگی مبارک
    اقا ما از اول عید تا حالا lol کلا شده مشکل . 10 تا 15 مین بازی میکنی کلا ارور Attempting to Reconnect میده و دیگه خودتم بکشی وصل نمیشه . در حالی که از cmd پینگ میگیرم رو 180 تا 200 فیکسه و بدون تایم اوت . کانترم بازی میکنم که اون بدون مشکله .
    مال چیه ؟ چیکار کنم ؟مودم ریست ، تعویض ویندوز و هر حرکتی که بگید زدم بازم همینه که فک نکنم مال نت باشه چون کلا همه چیز خوبه فقط تو خود لول بعد 10 مین ارور Attempting to Reconnect میاد و ....
    یه عید داریم که وقت داریم سر صبر بشینیم فقط بازی کنیم که اونم داره خراب میشه ممنون
    اگه میشه یکی مارو کمک کنه . یه سری 1 روزی خوب شد و دوباره دیروز تا حالا همین مشکلو دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اگه میشه یکی مارو کمک کنه . یه سری 1 روزی خوب شد و دوباره دیروز تا حالا همین مشکلو دارم
    عزیز مشکلی هست که برادران با فیلترینگ هاشون درست کردن ، این مشکل پارسال هم بود، نه توی LoL بلکه توی خیلی از بازی های دیگه هم این مشکل هست
    اختلالاتی در UDP ایجاد کردن که باعث مشکل در بازی های آنلاین می شه

11. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    این عکس شما رو یاد کدوم چمپ می ندازه؟

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

سلام
    این عکس شما رو یاد کدوم چمپ می ندازه؟
    wellcome to my league

14. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

دوست گلم اشکالی نداره منم 24/7 چت بن هستم ولی خداییش اصلا تو بازی چت هم نمیدم فقط تنها ایرادم اینه که Laugh/taunt/hoke/dance اینارو زیادی اسپم میکنم جوری که کفر همه در میاد تو بازی و همینم دلیل ریپورتم هست چیکار کنیم دیگه ...یعنی بازیکنی که master yi بازی میکنه Ctrl 3 رو اسپم نکنه اصلا بازیکن نیست .خیلی حال میده لذتش ارزش بن شدن رو داره

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

در کل بنده Anti Mazloom Namayee نصب دارم ، به فکر راه حل های دیگه ای باشید
    داداش شما واقعا آدم خاصی هستی با این ویژگی شاخت فقط قربون دستت لینک دانلود این برنامرو به منم بده قول میدم به کسی یاد ندم چطوری کرکش کنه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •