من که دو تا سیزن سیلور بودم،تور هر جفتش خودم رو تنهایی از برونز کشیدم سیلور،چند صد تا بازی رنک رفتم،یک دفعه شدم نوب؟
نه خیر هر کس سر فصل شانس بیاره بره بالا همه بدبختایی که سر فصل بدشانسی آوردن رو نوب می بینه
تا حالا گلد و پلت نوب کم ندیدم.
من که دو تا سیزن سیلور بودم،تور هر جفتش خودم رو تنهایی از برونز کشیدم سیلور،چند صد تا بازی رنک رفتم،یک دفعه شدم نوب؟
نه خیر هر کس سر فصل شانس بیاره بره بالا همه بدبختایی که سر فصل بدشانسی آوردن رو نوب می بینه
تا حالا گلد و پلت نوب کم ندیدم.
من نه یک کلمه به کسی بی احترامی کردم تو اون پستم و نه حرف بدی زدم، فقط نظرم رو دادم. اگه نظر من واسه شما احمقانه هست این مشکل شماست نه من. هیچ وقت توی هیچ بازی ای نه بن شدم نه چیزی، چون طرز حرف زدن رو بلدم، بلدم چطوری دماغ Troll هارو بسوزونم بدون اینکه حرف بدی زده باشم و باعث بن شدنم بشه، روی این قضیه کاملا اشتباه کردی شما.
تحقیر کردن و دست کم گرفتن دیگران تو بحث واقعا چیز زشتیه، شما برمیگردی به من میگی "اطلاعات شما از LoL خیلی ناقص تر از اون هست که بشه باهاتون بحث کرد" بدون اینکه اصلا از من شناختی داشته باشی، بعد به لحن حرف زدن من ایراد میگیری؟ این طرز حرف زدن همون چیزی بود که منو از سایت ---------- زده کرد، الان هم با اینکه این اولین باره توی این انجمن همچین حرکت زشتی میبینم ولی سعی می کنم نادیده بگیرم و جمع نبندم.
اون عکسی هم که نشون دادی جواب سوال منو نداد، بازی کردی تاحالا Hots رو؟ به هر حال با اون حرف هایی که زدی اصلا مهم نیست، چون بنده نه سوادشو دارم و نه ادبشو که با شما بحث کنم، شما خیلی از ما بالاتری، ما اصلا در حد شما نیستیم...
Last edited by mnime; 26-03-2015 at 22:18.
آره دقيقا همينطوريه. اتفاقا چند ساعت بعد اين قضيه دوباره تست زدم با سرعت بالاي 150 آپديت شد.
از نظر پينگ هم زياد جالب نيست. قبلا يعني تا 3 ماه پيش صبانت پينگش خيلي خوب بود ولي الان رفته بالا و حدود 200 شده. / براي آپديت هم به قول pharm شانسي چند ساعت بعدش زدم با سرعت حدود 150 آپديت شد.... فكر كنم بايد عوض كنم isp رو... نميدونم شاتل بهتره يا آسياتك. شما اطلاعي نداري روي lol كدومها بهتر جواب ميده؟
راستي dns رو عوض نكردم. چه آدرس يا آي پي رو بايت ست كنم براي dns كه خوب باشه؟
حداقل زمانی مظلوم نمایی کن که اثری از پست های قبلیت نباشه
شما که کهکشان راه شیری نیستی بیام بشناسمت ، همین لحن عوض کردن شما توی 1 پست کافیه برای شناختت
در مورد Hots هم ، خیر بنده بازیش نکردم ، بتا رو برای دلخوشی ثبت نام کرده بودم الان هم که Invite برام اومده به جای بازی دارم دست و جیغ و هورا می کشم
کسی که همچین حرفی می زنه: "هر کی فقط 1 بازی Quick Match جدی Hots رفته کلا دیگه LoL گذاشته کنار" دیگه تکلیفش معلومه
ای دل غافل که جناب ezio7 هم توی صفحه قبل LoL رو نزاشتن کنار ، یحتمل ایشون هم روی هوا دارن حرف می زنن وگر نه حرف های شما که نمی شه اشتباه باشه
در کل بنده Anti Mazloom Namayee نصب دارم ، به فکر راه حل های دیگه ای باشید![]()
اگه میشه یکی مارو کمک کنه . یه سری 1 روزی خوب شد و دوباره دیروز تا حالا همین مشکلو دارم
عزیز مشکلی هست که برادران با فیلترینگ هاشون درست کردن ، این مشکل پارسال هم بود، نه توی LoL بلکه توی خیلی از بازی های دیگه هم این مشکل هست
اختلالاتی در UDP ایجاد کردن که باعث مشکل در بازی های آنلاین می شه
سلام
این عکس شما رو یاد کدوم چمپ می ندازه؟
![]()
wellcome to my league
دوست گلم اشکالی نداره منم 24/7 چت بن هستم ولی خداییش اصلا تو بازی چت هم نمیدم فقط تنها ایرادم اینه که Laugh/taunt/hoke/dance اینارو زیادی اسپم میکنم جوری که کفر همه در میاد تو بازی و همینم دلیل ریپورتم هستچیکار کنیم دیگه ...یعنی بازیکنی که master yi بازی میکنه Ctrl 3 رو اسپم نکنه اصلا بازیکن نیست .خیلی حال میده لذتش ارزش بن شدن رو داره
![]()
داداش شما واقعا آدم خاصی هستی با این ویژگی شاخت فقط قربون دستت لینک دانلود این برنامرو به منم بده قول میدم به کسی یاد ندم چطوری کرکش کنه ....![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)