سلامی دوباره
چرا هیچ کس جواب ما رو نمیده؟
یه سوال دیگه:
من شب که دارم میخوابم دو تا دوساعت رو میزارم!
صبح که آنلاین میکنم انرژی وپره!
با این حساب دیگه چرا باید پول هتل بدم؟
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلامی دوباره
چرا هیچ کس جواب ما رو نمیده؟
یه سوال دیگه:
من شب که دارم میخوابم دو تا دوساعت رو میزارم!
صبح که آنلاین میکنم انرژی وپره!
با این حساب دیگه چرا باید پول هتل بدم؟
![]()
اینجا خیلی مطمئن هست.خب اینجا تو قسمت بازیهاش وست رو نداره ! دقیقا بگو مرحله به مرحله باید چی کار کرد .
بعد سایتش مطمئنه ؟
میترسیم بریم paypal بگیریم دوباره حسابو ببندن
کامل توضیح بدیا
برای خرید اونجا که نوشته توضیحات یوزر و پسورد و ورلد رو بده هر ورلدی هم بریزه تو همه میتونی استفاده کنی![]()
خب افراد بیکاری مثل من (آقایون در و دیوار بشنون) که صبح تا شب آنلاینن باید مدام برن هتل که انرژی پر کنن سریع برن دنبال کار بعدی
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
شماها مصرفتون چجوریاست ؟ الان من 100 گلد بخرم چقدر طول میکشه مصرف کنم ؟ اوریج بگین .
100 بصرفه تر از همه هست .
بستگی داری چیا رو فعال کنی.
هر ویژگی 5 تا گلد میخواد => 100/ 5 = 20
پس میتونی 20 بار پرمیوم رو فعال کنی. و اگه 2 تا رو فعال کنی میشه ماهی 4 بار تقریبا 4 ماه و اندیتورو نگه میداره
شما چون عضو جدید هستین در فروم پستاتون نیاز به تایید داره برای اونه یکم دیر برای عموم قابل نمایش می شه !! الان لولتون احتمالا پایینه وقتی لول آپ می کنید انرژی می ره رو 100 وقتی لولتون بره بالا دیگه نمی تونید 1 شبانه روز لول آپ کنید اون موقع مجبورین از هتل استفاده کنین
خوب مونده چه چیزایی را بخواهی دانلود کنی
مثلا من کلا تا لول 99 بقط 7 بار از Higher income استفاده کردم ( 35 گلد ) بقیه اش انرژی بیشتر بودش ولی الان 3 باره هر دو را با هم فعال کردم که بعد 12 روز که مدت تموم می شه بازم فقط انرژی زیاد را فعال می کنم البته شاید فعال نکردم
ولی 100 گلد بخری با صرفه تره بگم بهت چون از لحاظ پولی حساب کن ببین 5 گلد چند در می یاد اگه 100 تا بخری
گرونترن آیتم هامو تنم کردم
البته از این گرونترهاشو ملت دارن
![]()
ساده زیستن بهتر از همه چی هستشفقط بعضی کارات را از دست می دی چون با این لباسا به محل کارت راه نمی دنت
![]()
lol من هر روز یکی از اینا رو در حال کار پیدا میکنمگرونترن آیتم هامو تنم کردم![]()
![]()
اینم بهترین آیتم های که بنظرم پیدا کردم(البه بعضی ها رو فروختم اینا مونده اون نوشته هارو من دوست ندارم)
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
خوب اینمم بر سر گرمی هرکی 3 تا عکس از لباس هاش بشه:
1- لباس هایی که باهاش حال میکنی
2- گرونترین آیتم هات
3- بهترین آیتم های رو که تو کار پیدا کردی بدون ریا بزار
(از هیچ کس هم ریپورت نمیخواهیم (سعید بخون) فقط برای سرگرمی هستفتوشاپ هم ممنوع
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)