اره.......
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اره.......
رو چند میبنده؟روزانه رو میگم
این رفیقم حدودا 2 ماه پیش سرویسش رو خریده فکر نکنم 4 باشه
روزانه حتی 128 هم رو هم رو 4 مگ بستن حداکثر 500 تا میده
رفیقتون نمیتونه کمتر 4 مگ گرفته با چون 2 سرعت شبانه میشه 120 تو 7 ساعت میشه 3 گیگ
رجوع کنید به این پست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 4 روز هست. ولی ما از سرویس 4 مگ فقط اسمشو تو پنلمون می بینیم.
من که سرعتم تا حالا بیشتر از 200 نرفته اونم به طور لحظه ای که نباید حسابش کرد.
امکان داره دوستتون ارتقا (تغییر) سرویس داده باشه.
من 512 برنزی دارم. ساعت 12 اینترنت قطع میشه. 5 دقیقه بعد سرعت تا حدود 64 میره بالا. حالا ببینم ساعت چند دوباره میاد رو 20. خبرشو همینجا میزارم.
4 روزه اکانت تموم شده اما هنوز وصله و من دانلود میکنم)))))))
512 برنز
ساعت نیست
حدود 200 مگ بگیری دوباره میاد پایین
الان دقیقا 1:22 اینترنت قطع و دوباره وصل شد و سرعت به 20 برگشت. دزدی در روز روشن با آزادی کامل به همین میگن.
اشتباه گیگابیتی وزیر ارتباطات!
به گزارش آی تی آنالیز؛ او در گفتگوی دیگری که امروزداشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.
به گزارش پارسینه محمود واعظی دارای مدرک تحصیلی دکترای روابط بینالملل و فوقلیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهشهای سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است.
گفتگوشو من دیدم وقتی این گاف رو داد هم خندم گرفت هم تاسف خوردم که وزیر ارتباطات کشور کیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)