تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1541 از 2605 اولاول ... 541104114411491153115371538153915401541154215431544154515511591164120412541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,401 به 15,410 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
    در مورد خونه اجاره ای و ... حق با شماست! من اون قسمت رو توجه نکردم!
    ولی شرکت پدر من خیلی سال پیش یک همچین مشکلی داشت! سر یه قضیه ای مخابرات و اینا افتادم به جون هم 700 تومن خط بدهی داشت! شرکت پدر من دو تا خط تلفن داشت و دومی رو کاری نمی تونستند بکنند! ولی توی اون مرکز مخابراتی هر چی خط به نام طرف اول بود مصادره کرده بودند!!!

در ضمن شما رو نمی دونم ولی من اگه از مخابرات کوچ کنم صد در صد وایمکس می گیریم! همون شرایط رو داره ولی عوضش قابل حرکته! هر جا بخواهی استفاده می کنی نه فقط توی خونه! واسه همین برام مهم نیست! از اون طرف هم فکر نمی کنم برای عمو و خاله و باقی اتفاقی بیافته یه مدت عوض زنگ زدن به خونه زنگ بزنن به موبایل اگر کاری دارند!

علی ای حال هر کس شرایط خودش رو داره! و خودش بهتر می دونه چه کار می تونه بکنه! این روش منه!
    Last edited by omiga; 02-05-2015 at 11:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
    دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه
    دوستان شاید حرف شما تا حدودی درست باشد ولی برای همه اینطور نیست مثلا من الان مستاجر نیستم و 2 خط تلقن دارم خط اول به نام مادرم هست که قبلا روش از صبانت اینرنت داشنم و خط دوم به نام خودم هست که فقط و فقط برای اینترنت مخابرات این خط را خریدم .حالا اگر مخابرات بخواهد پرو بازی دربیاه و ریالی اضافی روی قبض بکشه خیلی راحت از خط می گذرم و مخابرات نمی تواند خط اول را قطع و یا محدودیت دریافت اینترنت از isp دیگه را اعمال کنه چون خط به نام مادرم هست .حالا من فرض را بر این می گیرم مخابرات خیلی خواست هارت و پورت کمه و حتی خط دوم را هم قطع کنه باز هم برای من یکی حداقل مهم نیست چون مادرم طبقه بالا زندگی می کنه نهایت از روی خط مادرم اینترنت می گیرم چون من به شغال باج نمی دم تمام.

3. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن شما رو نمی دونم ولی من اگه از مخابرات کوچ کنم صد در صد وایمکس می گیریم! همون شرایط رو داره ولی عوضش قابل حرکته! هر جا بخواهی استفاده می کنی نه فقط توی خونه! واسه همین برام مهم نیست! از اون طرف هم فکر نمی کنم برای عمو و خاله و باقی اتفاقی بیافته یه مدت عوض زنگ زدن به خونه زنگ بزنن به موبایل اگر کاری دارند!

علی ای حال هر کس شرایط خودش رو داره! و خودش بهتر می دونه چه کار می تونه بکنه! این روش منه!
    برای گرفتن وایمکس هم باز شما به خط تلفن احتیاج دارید دیگه! اگر منظورتون هم اینترنت 3g با مودم 3g بوده باشه باز هم به مخابرات مربوطه.تمام اینترنت بقیه شرکتها هم به هر نحوی از مخابرات میگذره.
    علی ای حال مشخصه شرایط برای همه یکسانه : اگر بر اساس حجم اضافه محاسبه کنند شما هر چی بیشتر دانلو کردید باید هزینه بپردازید ، وگرنه از نت خبری نیست.

دوستان شاید حرف شما تا حدودی درست باشد ولی برای همه اینطور نیست مثلا من الان مستاجر نیستم و 2 خط تلقن دارم خط اول به نام مادرم هست که قبلا روش از صبانت اینرنت داشنم و خط دوم به نام خودم هست که فقط و فقط برای اینترنت مخابرات این خط را خریدم .حالا اگر مخابرات بخواهد پرو بازی دربیاه و ریالی اضافی روی قبض بکشه خیلی راحت از خط می گذرم و مخابرات نمی تواند خط اول را قطع و یا محدودیت دریافت اینترنت از isp دیگه را اعمال کنه چون خط به نام مادرم هست .حالا من فرض را بر این می گیرم مخابرات خیلی خواست هارت و پورت کمه و حتی خط دوم را هم قطع کنه باز هم برای من یکی حداقل مهم نیست چون مادرم طبقه بالا زندگی می کنه نهایت از روی خط مادرم اینترنت می گیرم چون من به شغال باج نمی دم تمام.
    اخه خط تلفن خود شما رو به یک منزل واگذار کردند مساله اینجاست که صاحب ملک باید پاسخگو باشه نه شما.یعنی حتی اگر خط اول هم به نام مادرتون باشه و منزل به نام پدرتون باز این پدرتون هستند که پاسخگو هستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای گرفتن وایمکس هم باز شما به خط تلفن احتیاج دارید دیگه! اگر منظورتون هم اینترنت 3g با مودم 3g بوده باشه باز هم به مخابرات مربوطه.تمام اینترنت بقیه شرکتها هم به هر نحوی از مخابرات میگذره.
    علی ای حال مشخصه شرایط برای همه یکسانه : اگر بر اساس حجم اضافه محاسبه کنند شما هر چی بیشتر دانلو کردید باید هزینه بپردازید ، وگرنه از نت خبری نیست.
    وات؟
    عموجان وایمکس به مخابرات چه ربطی داره؟ زیرساخت جای دیگری است! مخابرات بستر تلفن خانگی (زوج سیم و فیبر) دستشه ها! گرفتن وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!!!

میلیون ها راه هست واسه رسیدن به اینترنت! ممکنه سراغ 3G هم برم! ولی من یکی اگه قرار باشه مخابرات خطم رو با کسی به صورت زمانی هم به اشتراک بگذاره صد در صد ولش می کنم! سرعت پایین! پینگ افتضاح! سرویس دهی ضعیف و ......!!! از همه مهمتر غیر قابل حمل بودن! الان مخابرات با باقی جاها هیچ فرقی نداره! در حالی که وایرلس بودنش کلی مزیته! همون سرعت (بلکه هم ببشتر!) همون خجم و قابل حمل!

بعد هم من بمیرم به مخابرات باج نمیدم! اگه قیمت اینترنت تو ایران زیاده واسه باج گیری مخابراته! باقی شرکتهای خصوصی کلی باید بهش باج بدن کلی هم به دولت، واسه همینم قیمتشون بالاست! ولی عوضش توی اون شرکتها کسی با پارتی بازی استخدام نشده! جداقل اگه محبورم پول زیادی بدم نمیریزم توی شیکم مخابرات که فردا بره واسه من باد به غبغب بندازه که ما بعد وزارت نفت بالاترین سود رو داریم! میریزم جایی که اشتعال سالم حداقل توی این مملکت بیشتر شه! نه ناسالم!

استفاده از اینترنت 3G و وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره! ریالی هم پولش توی جیب مخابرات نمیره!

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mi13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان غوله این دانلود شبانه رایگان تو کمپین جدید رو نخورین الان از یک تا شیش صبحه ماه دیگه یهو میگن از سه تا هفت صبحه دو ماه دیگه میتونن بگن به مشکل برخوردیم دیگه این امتیاز دانلود رایگان شبانه رو نداریم مثل خیلی از شرکتها که این کارو کردن این گیگ رایگان اضافی هم از اونجایی که هیچ توضیحی راجبش داده نشده مشخصه فقط برای اوایل کاره بعدا بر میدارن من که نا محدود میمونم اصلا بگن سرعت تو کمپین ده برابر میشه وقتی هفت هشت گیگ میدن به چه دردی میخوره هفته اول گیگت تموم میشه

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وات؟
    عموجان وایمکس به مخابرات چه ربطی داره؟ زیرساخت جای دیگری است! مخابرات بستر تلفن خانگی (زوج سیم و فیبر) دستشه ها! گرفتن وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!!!
    استفاده از اینترنت 3G و وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!
    تمامی فرکانسهای رادیویی تحت نظارت مخابرات هست
    میلیون ها راه هست واسه رسیدن به اینترنت!
    اگر بود که ملت سراغ اینترنت انلاین ما-هو-اره ای و ه-ک مک نمیرفتند
    ولی من یکی اگه قرار باشه مخابرات خطم رو با کسی به صورت زمانی هم به اشتراک بگذاره صد در صد ولش می کنم! سرعت پایین! پینگ افتضاح! سرویس دهی ضعیف و ......!!! از همه مهمتر غیر قابل حمل بودن
    همبن الانش هم اشتراکی هستی. کجای دنیا اینترنت adsl قابل حمل میشه!
    بعد هم من بمیرم به مخابرات باج نمیدم! اگه قیمت اینترنت تو ایران زیاده واسه باج گیری مخابراته! باقی شرکتهای خصوصی کلی باید بهش باج بدن کلی هم به دولت، واسه همینم قیمتشون بالاست! ولی عوضش توی اون شرکتها کسی با پارتی بازی استخدام نشده! جداقل اگه محبورم پول زیادی بدم نمیریزم توی شیکم مخابرات که فردا بره واسه من باد به غبغب بندازه که ما بعد وزارت نفت بالاترین سود رو داریم! میریزم جایی که اشتعال سالم حداقل توی این مملکت بیشتر شه! نه ناسالم!
    این صحبتها هم ارتباطی با موضوع بحث شروع شده نداشت هر چند که بنده هم باهات موافقم.

10. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مشکل این خبر ، این جاست که جایی تو این خبر ، از قضیه طرح مصرف منصفانه اینترنت و سقف 20 گیگ مصرف مطرح نشده
    توی سایت خود مخابرات هم همین رو نوشته ولی اون جا هم خبری از طرح مصرف منصفانه اینترنت نیست
    این هم لینکش »» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اخه خط تلفن خود شما رو به یک منزل واگذار کردند مساله اینجاست که صاحب ملک باید پاسخگو باشه نه شما.یعنی حتی اگر خط اول هم به نام مادرتون باشه و منزل به نام پدرتون باز این پدرتون هستند که پاسخگو هستند.
    در مورد چیزی اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید

خط به مکان واگذار نمی شه برای شخص حقیق یا حقوقی واگذار می شه خط برای 10 میلیونی هم قبض بیاد مخابرات تنها کاری می تونه بکنه این خط های دیگه شما رو بردار برای خودش همین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وات؟

میلیون ها راه هست واسه رسیدن به اینترنت! ممکنه سراغ 3G هم برم! ولی من یکی اگه قرار باشه مخابرات خطم رو با کسی به صورت زمانی هم به اشتراک بگذاره صد در صد ولش می کنم! سرعت پایین! پینگ افتضاح! سرویس دهی ضعیف و ......!!! از همه مهمتر غیر قابل حمل بودن! الان مخابرات با باقی جاها هیچ فرقی نداره! در حالی که وایرلس بودنش کلی مزیته! همون سرعت (بلکه هم ببشتر!) همون خجم و قابل حمل!

استفاده از اینترنت 3G و وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره! ریالی هم پولش توی جیب مخابرات نمیره!
    دوست عزیز کلا حرف ما سر این موضوع هست که انقدر ها هم که شما فکر می کنید دست اینها برای گرفتن حقشون بسته نیست
    بعد تا حالا وایمکس داشتید ؟ من داشتم مبین نت
    فقط بهت بگم صد رحمت به مخابرات پینگ داغون شبانه که دیگه الان نداره داغون بود سرعت یک دهمت بهت نمی دادن پشتیبانی افتضاح تازه دکلش سر خیابانمون هست ایرانسل هم که دومی حساب می شه دیگه وایمکس به مشترک جدید نمی ده هر چند همین محدودیت مخابرات روی سرویسهاش گذاشته بعد من به شخصه کلی گفتم منظورم با شخص شما نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •