تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1541 از 1805 اولاول ... 5411041144114911531153715381539154015411542154315441545155115911641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,401 به 15,410 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز هنوز امکان ارسال پیام خصوصی برای من فعال نشده
    من زیاد اهل دانلود نیستم ، سرعت شبانه من شب اولی که این طرحو گرفتم دورو بر 250 260 بود ،شبای دیگه حجم زیادی نمیگذاشتم روی دانلود، همون مقدارم تنظیم میکردم دانلود کنه و خودم میخوابیدم درنتیجه از سرعت شبانه اطلاع نداشتم ، اما بعد از حدود 2 3 هفته دیشب که بیداربودم متوجه شدم سرعتم با idm نهایت روی 130 هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز هنوز امکان ارسال پیام خصوصی برای من فعال نشده
    من زیاد اهل دانلود نیستم ، سرعت شبانه من شب اولی که این طرحو گرفتم دورو بر 250 260 بود ،شبای دیگه حجم زیادی نمیگذاشتم روی دانلود، همون مقدارم تنظیم میکردم دانلود کنه و خودم میخوابیدم درنتیجه از سرعت شبانه اطلاع نداشتم ، اما بعد از حدود 2 3 هفته دیشب که بیداربودم متوجه شدم سرعتم با idm نهایت روی 130 هست !
    ممنون
    منم بهار تا بهار دارم و همونطور که شما گفتین سرعت شبانه ام نهایتا 130 هستش.
    من تو این سامانه لوگین شدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متوجه شدم سرعتم روزانه روی 2 مگ و شبانه روی 1 مگ بسته شده و ساعتشم 1 تا 6 هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم خواستی بزن ببین برات رو چند بستن، به ما هم خبر بده ببینیم همه ی طرح های بهار تا بهار همینطوره یا نه؟

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    من الان از شبانه دارم استفاده میکنم. 1 تا 7 . از شارژمم کم نمیشه.
    خیلی نامردی دارن میکنند با این سیاست یک بام و چند هوایی که در پیش گرفتند.

چه بسا فردا روز این بلاهایی که سر دوستان در میارن ، سر منم در بیارن.
    اگه دوستان پایه هستند یک روز یک جا جمع بشیم و دسته جمعی و حضوری بریم اعتراضاتمون رو به گوش ناشنواشون برسونیم.
    طرح شما چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برای 7 روز 10.000 تومان .
    در ماه بیش از 40.000 تومان ؟؟
    در سال چیزی بین 500.000 تا 600.000 تومان؟؟ میصرفه عزیز؟؟
    سرعتش رو هم لطف میکنبد؟؟
    هر شب چند گیگ میگیرید شما؟؟
    ممنون
    شما به لینکی که گذاشتم رفته و مطابق نیاز خود یک یا چند بسته ی روزانه و شبانه تهیه می کنی
    ممکنه یکنفر با یکهفته ی نامحدود مشکلش رفع بشه ممکنه یکی دیگه بسته ی یکماهه یا 3 ماهه روزانه بخواد ...
    فعلا مخابرات داره سرور جدید IBSng پارس پویش رو جایگزین میکنه و قانون شارژ ها برای اکانت های دارای شبانه و غیر شبانه برای مشهد تعریف نشده.

دوستان فعلا اصلا دانلود نکنید شب که حجمتون تموم میشه و باید دوباره دستی شارژ کنید که دردسر داره.

یه چند روزی صبر میکنیم ببینیم چی میشه.
    معلوم نیست چه وضعیت بهم ریخته ای درست کردن با این تغییر سیستمهاشون.یکذره مشتری مداری یا رعایت حداقل حقوق مشترکین توی رفتارشون نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

از ساعت 2 گذاشتم دانلود کنه تا 7 چیزی کم نکرد.این دیوسا ساعت 1 و 2 رو مشکل دارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از ساعت 2 گذاشتم دانلود کنه تا 7 چیزی کم نکرد.این دیوسا ساعت 1 و 2 رو مشکل دارن.
    فعلا مخابرات داره سرور جدید IBSng پارس پویش رو جایگزین میکنه و قانون شارژ ها برای اکانت های دارای شبانه و غیر شبانه برای مشهد تعریف نشده.
    دوستان فعلا اصلا دانلود نکنید شب که حجمتون تموم میشه و باید دوباره دستی شارژ کنید که دردسر داره.
    یه چند روزی صبر میکنیم ببینیم چی میشه.
    تایید میشه...
    ساعت یک تا 2 یا شاید 2:30 از حسابم کم شد...
    طرح کمپین تابستانه میانگین سرعتم بوده 160 تا
    به ساعت 7 نرسید دانلودهام شایدم اونجاهم کم میکرده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها الان این حجم هایی که از ساعت ۱ تا ۷ دانلود می کنیم ،از حسابمون کم می کنن چی جوری پی گیری کنیم؟؟؟ طرح کمپین تابستانه ببخشید توی پست قبلی حواسم نبود نوشتم کمپین پاییزی
    تا به حال از من یک ۲گیگ و یک ۱ گیگ کم کرده
    اینم شاهدم چون اصلا ممکن نداشته من در روز یک گیگ و دو گیگ دانلود کنم همش می زاشتم برای شب و در روز هم. ۲۰۰ تا ۴۰۰ شده که من وب گردی کنم ولی هیچ وقت در یک روز به یک گیگ نرسیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز وزیر ارتباطات گفت اگر از حجم شما کم میشه به تلفن 195 زنگ بزنید

9. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

الان شما عکس ریز مصرف من رو نگاه کنید به من بگید زنگ بزنم چی بگم آخه چون مودم از ساعت ۱۶ ،تاریخ. ۱۲ ام تا ساعت ۱۲ ، تاریخ ۱۳ روشن بوده
    اون که نمی دونه من فقط شب ها دانلود می کنم اگه بهش بگم توی این بازه کم کرده می گه خوب توی ساعت پولی کم شده!!!؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

وزیر بیخود کرد!
    195 یک مشت آدم مافنگی نشستن که اصلا هیچی حالیشون نیست
    5شنبه که تعطیل تشریف داشتن بماند، امروز تماس گرفتم گفتم هفته ی قبل 40 گیگ داشتم، شبانه ی رایگان هم داشتم. 40 گیگ بعد از اینکه شده 0 گیگ!!! بعد 14 گیگ!! حالا شده 26 گیگ!! ، شبانه هم غیرفعال شده، طی هفته قبل یک 5 گیگ هم که شبانه بوده از روزانه کسر شده
    چند بار حرفام رو تکرار کردم تا یکم متوجه شد چی گفتم
    بعد که کد ملی و آدرس خانه!! رو گرفته میگه شاید یکهفته ی دیگه بررسی بشه

به 2020 مجددا تماس گرفتم 50 نفر توی نوبت بودن دعوا راه انداختم تلفن مسوول سایتشون که مسوول همه ی این نابسامانی هاست رو داد :

38415599

اینم دائم مشغول بود آخر که وصل شد بعد توضیح مشکلات گفتم کی مسوول ضرر و زیان منه؟ گفت برمیگرده، گفتم یعنی چی من یکهفتست شبانم رو قطع کردی اگه 500 مگ بخوام شبانه بگیرم از روزانم کسر میشه، همه چی به نفع شما شده و ...
    قول داد رفع کنه ولی میدونم وعده سرخرمن داده و یک 50-40 مرتبه ی دیگه باید تلفنی و احتمالا چند مرتبه هم حضوری بری قالتاق بازی راه بندازی تا واقعا به حقت برسی. من که اینهمه با ادارات سروکار داشتم میگم کلا توی ایران با زبون خوش حقت رو نمیدن

12. 5 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •