تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1541 از 1746 اولاول ... 5411041144114911531153715381539154015411542154315441545155115911641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,401 به 15,410 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من dota2 بازی میکردم. دلیل اینکه lol رو شدیدا به dota ترجیح میدم وجود داشتن skill shot توی lol هست. و البته خیلی نکات دیگه. تو dota هـــــــــمه stun دارن. همه میتونن با آیتم invisable بشن هرچند همه نمیبندن ولی خوب شدنیه. و spell reset و بودن هیروهایی مثل bane و faceless و earthshaker که یه سری اسپل تخیلی دارن. مخصوصا faceless. به اندازه نصف مپ جامپ میزنه. همه چیزو میتونه dodge بده و بیخودی stun میکنه هی. کلا کسی نمیتونه باهاش اتک به اتک شه. و ultimate ـش هم که نیاز به گفتن نیست. تعداد زیاد cc و همینطور rng (یعنی بستگی داشتن بازی و fight به شانس. مثلا همین passive dodge هیرو faceless یا passive stun هیرو tiny). بازی خیلی از کنترل خارجه.
    البته خوب اکثرا مثل خودم moba رو از warcraft شروع کردن ولی آدم نمیتونه چیز بهتری رو تصور کنه مگر اینکه چیز بهتری رو بهش نشون بدن.
    دقیقا مثل کسایی که عاشق سریالهای ترکیه ای هستن چراکه سریال های رده 1 دنیا رو ندیدن
    من واقعا نمیتونم دوری چمپ هایی مثل nidalee و lee sin و orianna و vi و ... رو تحمل کنم. به اضافه اینکه فکر میکنم تعدادی از طراحهای lol قبلا طراح مپ dota بودن. مثل همون یارو طراح چمپ tf اسمشو یادم نیست
    آها یه چیز دیگه که یادم رفت بگم. وجود ap و ad تو lol هم هست. اینطوری ability ها هم با گرفتن ad یا ap قوی میشن. ولی تو dota اینطور نیست ability ها فقط با rank گرفتن و یا بعضا با aghanim و refresher قوی میشن. این باعث میشه هیروهای مجیک آخر بازی به صورت میانگین کمی useless تر بشن.
    ببخشید زیاد حرف زدم. با این حال اینها فقط نظر من بود. و خودمم حس نوستالژیکی نسبت به dota دارم

ولی این بازی جدیده Hots رو بازی نکردم شاید این از Lol هم بهتر بود. من طرفدار Blizzard هستم
    منم دوتا باز قدیمی بودم ، از زمان 6.59d دیگه dota رو گذاشتم کنار
    مشکل اصلی دوتا اینه که سازنده اصلی اش رفت Riot Games بازی افتاد دست Ice Frog ، این بابا هم کلا چیزی از بالانس بودن حالیش نیست
    دوتا2 در حال حاضر مطلفا بازی بالانسی نیست ، یک سری هیرو ها مثل Ursa کلا Useless ان در عوض یک سری هیرو ها مثل Dazzle کلا Always Pick ان
    refresher هم البته Ability قوی نمی کنه ، اسمش روشه Refresh می کنه :d منتها ای حالی می ده روی یک سری هیرو ها مثل Zeus,Warlock,....
    کلا قوی شدن اسپل ها با LvL به کنار ، یک فاجعه ای توی دوتا هست به نام BKB ، کلا اسپل ها رو کتلت می کنه می ره ، بیشترین ضرر هم Caster ها می کنن ، واسه همینه الان حتی طرف هیرو هایی مثل Storm Spirit هم بر می داره باز روی Damage می بنده
    Hots که یک فاجعه ایه که دومی نداره

2. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. دوستان من یه مشکل خیلی جدی دارم.
    وقتی آپدیت جدید میاد من پیر میشم تا دانلود کنم.
    بمن صبانت دارم, سرعتش با idm بین 300 تا 400 هست ولی وقتی lol رو میزنم آپدیت بشه سرعت درحد 30 تا 40 هست و بعدش هم صفر میشه.
    چرا اینطوریه؟ شماها مشکل ندارید؟ با سرعت بالا دانلود میشه براتون؟
    اشکل از نت منه؟ صبانت رو عوض کنم چی بگیرم خوب باشه مخصوصا برای آپدیت دانلود کردن lol ؟
    فکر کنم سرعت تک کانکشن من پایینه باشه...
    راستی این کاهش پینگها یا رفع محدودیت دانلودها هم بعضی ها رو تست کردم ولی تاثیری نداشت انگار...
    کسی رفع محدودیت خوب سراغ نداره؟
    به دادم برسید در کل چه کنم برای این مشکل؟

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    من موندم این Riot کلا عقل داره یا نه!
    یکی دو تا Season بازی می کنی می رسی به یک جا ، بعد ریست می کنه از صفر باید شروع کنی ، 10 تا بازی Ranked بری ، اگر Leaver و Troll و DC نداشته باشی دوباره بهت رنک جدید می ده!
    آخه یکی نیست بگه اگه با 10 تا بازی مشخص میشه Rank طرف ، مگه مجبوری بازی های Ranked بسازی! 10 تا بازی وتمام!
    اگر هم بازی ها Ranked نشون می ده طرف چه کاره است ، سپس چرا فرت و فرت ریست می کنی!
    نمی گی وقتی یکی که دو سه سالی Ranked میره می اوفته با یک نفر که نمی دونه فرق ADC و Top چیه می تونه بازی رو Carry کنه؟ وقتی می اوفته دست یک سری تازه وارد که هنوز بالای Bronze V نرفتند و براشون مهم نیست LEave بدن یا Troll کنند چه غلطی می تونه بکنه؟
    دیگر هر Noob ای می دونه که راحت میشه با بد شانسی تعداد زیادی از 10 تا بازی رو باخت و رفت برونز ، تازه من با Silver IV که بعد از مدتی غیبت دوباره به دستش آورده بودم 5 تا از 10 تا رو بردم ، باز من رو می ندازه Bronze!
    باور نمی کنید ، 6-7 تا بازی پشت سر هم توی Bronze توی تیمم یا Afk داشتیم ، یا Troller یا این که هم تیمی هه رفته به جای ADC چمپ Master Yi رو برداشته.
    خوب من به این احمقا چی بگم؟
    اعتراض هم می کنی پشم حسابت نمی کنند بهت جواب بدن.

کاملا درسته
    اخه بقیه بازی ها هم همینجورین مثلا Cs : go هم سیستم رنک این شکلیه من شانسی 9 تا از 10 تا رو بردم مقامی بهم داد که تو کل ایران همیچین مقامی رو کسی نداشت ولی بعد چند تا بازی 5 6 تا رنک اومدن پایین حالا بازیکن ها هم سطح من شدن و کم کم دارم حرفه ای میشم رنکم میره بالا
    ولی این بازی هر چقدر هم حرفه ای باشی یه ترولر یا فیدر تو بازی باشه باختید ماشاالله لهستانی هم که خودتون میدویند همشون Retard

5. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بمن صبانت دارم, سرعتش با idm بین 300 تا 400 هست ولی وقتی lol رو میزنم آپدیت بشه سرعت درحد 30 تا 40 هست و بعدش هم صفر میشه.
    اشکل از نت منه؟ صبانت رو عوض کنم چی بگیرم خوب باشه مخصوصا برای آپدیت دانلود کردن lol ؟
    راستی این کاهش پینگها یا رفع محدودیت دانلودها هم بعضی ها رو تست کردم ولی تاثیری نداشت انگار...

کاملا بستگی به شانست داره ممکنه یه ساعت خاصی سرعت ثابت رو بیشترین حد باشه و راحت دانلود شه اپدیت بعضی موقع ها هم سرعت 5 کیلو و بعدش رو صفر

7. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

لپ کلام اینه که کسایی که نمیتونن بیان تو رنک بالا میندازن گردن نوبا و ترولا در صورتی که خودشون نوبه اصیل هستن . وسلام شدتمام

9. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم دوتا باز قدیمی بودم ، از زمان 6.59d دیگه dota رو گذاشتم کنار
    مشکل اصلی دوتا اینه که سازنده اصلی اش رفت Riot Games بازی افتاد دست Ice Frog ، این بابا هم کلا چیزی از بالانس بودن حالیش نیست
    دوتا2 در حال حاضر مطلفا بازی بالانسی نیست ، یک سری هیرو ها مثل Ursa کلا Useless ان در عوض یک سری هیرو ها مثل Dazzle کلا Always Pick ان
    refresher هم البته Ability قوی نمی کنه ، اسمش روشه Refresh می کنه :d منتها ای حالی می ده روی یک سری هیرو ها مثل Zeus,Warlock,....
    کلا قوی شدن اسپل ها با LvL به کنار ، یک فاجعه ای توی دوتا هست به نام BKB ، کلا اسپل ها رو کتلت می کنه می ره ، بیشترین ضرر هم Caster ها می کنن ، واسه همینه الان حتی طرف هیرو هایی مثل Storm Spirit هم بر می داره باز روی Damage می بنده
    Hots که یک فاجعه ایه که دومی نداره
    یعنی LoL بازی بالانسیه؟ من شخصا از اینکه فکر کنم LoL بالانسه خندم میگیره. توی LoL هم خیلی از Champ ها Always Pick بودن و هستن. یه زمانی تو Season 4 یادمه Alistar تو 50% بازی ها Ban میشد و 50% هم Pick Rate داشت. یعنی 100% اگه بن نمیشد برش میداشتن. بعد اومدن Nerf کردن، بعد Thresh جاشو گرفت. بعد یه سری هیرو ها که Global Spell داشتن مثل TF و Karthus قوی شدن 100% یا بن یا Pick بودن، بعد اومدن Global Spell هارو Nerf کردن، بعد دیدن دارن زیادی گند میزنن رفتن Ghostcrawler که خودش تو Balance کردن World of Warcraft مثل خر تو گل مونده بود رو آوردن Riot Games، حالا اومده بازم برید Lolking رو چک کنید، برید مسابقات جهانی رو نگاه کنید، ببینید چطور Pick می کنن. حداقل اینجا 10 تا Champ بی خود و بی جهت تو Database دارن حجم اضافه میگیرن. مثالش Urgot به چه درد میخوره الان؟ یا بلایی که سر Champ های Invis در آوردن، کی دیگه الان Twitch یا Evelynn بر میداره؟
    این بازی هیچ وقت Balance نبوده و نخواهد شد و مقایسه اش با Dota هیچ دردی رو دوا نمی کنه، هر دو یه مزخرفن.
    Hots فاجعه ایه که دومی نداره؟ نمیدونم دیگه چی بگم... قضاوت از روی عکس و فیلم هم جای خود داره... من فقط و فقط این حرف که Hots فاجعست از کسایی شنیدم که اصلا Beta هم Invite نشدن و 1 دقیقه هم بازی نکردن، هر کی فقط 1 بازی Quick Match جدی Hots رفته کلا دیگه LoL گذاشته کنار. کلیشه ای که من شنیدم : "یعنی چی Item نداره؟ XP به کل تیم میده؟ برو بابا بازیش به درد نمی خوره".
    هنوزم که هنوزه یه سری LoL باز و Dota باز میان تو Topic های Blizzard میگن این بازی چرته Individual Skill Cap ببرید بالا، زیرش هم 1000 تا فحش می خورن و 200 تا Dislike
    Last edited by mnime; 26-03-2015 at 01:19.

11. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یعنی LoL بازی بالانسیه؟ من شخصا از اینکه فکر کنم LoL بالانسه خندم میگیره. توی LoL هم خیلی از Champ ها Always Pick بودن و هستن. یه زمانی تو Season 4 یادمه Alistar تو 50% بازی ها Ban میشد و 50% هم Pick Rate داشت. یعنی 100% اگه بن نمیشد برش میداشتن. بعد اومدن Nerf کردن، بعد Thresh جاشو گرفت. بعد یه سری هیرو ها که Global Spell داشتن مثل TF و Karthus قوی شدن 100% یا بن یا Pick بودن، بعد اومدن Global Spell هارو Nerf کردن، بعد دیدن دارن زیادی گند میزنن رفتن Ghostcrawler که خودش تو Balance کردن World of Warcraft مثل خر تو گل مونده بود رو آوردن Riot Games، حالا اومده بازم برید Lolking رو چک کنید، برید مسابقات جهانی رو نگاه کنید، ببینید چطور Pick می کنن. حداقل اینجا 10 تا Champ بی خود و بی جهت تو Database دارن حجم اضافه میگیرن. مثالش Urgot به چه درد میخوره الان؟ یا بلایی که سر Champ های Invis در آوردن، کی دیگه الان Twitch یا Evelynn بر میداره؟
    این بازی هیچ وقت Balance نبوده و نخواهد شد و مقایسه اش با Dota هیچ دردی رو دوا نمی کنه، هر دو یه مزخرفن.
    Hots فاجعه ایه که دومی نداره؟ نمیدونم دیگه چی بگم... قضاوت از روی عکس و فیلم هم جای خود داره... من فقط و فقط این حرف که Hots فاجعست از کسایی شنیدم که اصلا Beta هم Invite نشدن و 1 دقیقه هم بازی نکردن، هر کی فقط 1 بازی Quick Match جدی Hots رفته کلا دیگه LoL گذاشته کنار. کلیشه ای که من شنیدم : "یعنی چی Item نداره؟ XP به کل تیم میده؟ برو بابا بازیش به درد نمی خوره".
    هنوزم که هنوزه یه سری LoL باز و Dota باز میان تو Topic های Blizzard میگن این بازی چرته Individual Skill Cap ببرید بالا، زیرش هم 1000 تا فحش می خورن و 200 تا Dislike
    شما از لحن حرف زدنت معلومه خوراک بن شدن از چت و بن شدن زمانی از بازی هستی
    LoL بالانس ترین Moba اه در حال حاضر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی از Champ هایی که می بینید مثل Urgot الان بلا استفاده هستند می رن برای Rework ، مثل Annie,Karma,... که کلا پیک نمی شدن رفتن Rework
    فرق Dota با LoL اینه که توی Dota میان یا یک هیرو رو اساسی Buff می کنن که می شه OP یا یکی رو اساسی Nerf می کنن که می شه کتلت
    در ضمن پیک های ESport چندان با پیک های Public همخوانی نداره ، زمانی که Combo اه Ashe,Zyra معروف بود کلا این پیک ها رو توی پابلیک بر می داشتی به مشکل بر می خوردی چرا که نیاز به تمرین قبلی Botlaner ها داشت
    در کل اطلاعات شما از LoL خیلی ناقص تر از اون هست که بشه باهاتون بحث کرد ، لحن مناسبی هم برای حرف زدن ندارید که البته معلومه چنین فردی توی LoL دووم نمیاره ، سریع بن می شه
    در مورد Hots ، به همین ایمیل بسنده می کنم:

13. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

لپ کلام اینه که کسایی که نمیتونن بیان تو رنک بالا میندازن گردن نوبا و ترولا در صورتی که خودشون نوبه اصیل هستن . وسلام شدتمام
    این حرفت هم درسته هم غلطه
    شما بگو مثلا وقتی بوت 0 7 هستش
    تاپ هم تو همین مایه ها
    وسط هم مثلا 3 3 هستش
    بعد شما جنگل
    تیم هم دارن همدیگر رو فلیم می کنن و میگن سارند و یا میرن افک یا ترول فید می کنه
    بعد شما تیم رو به رو همه ماشالا باهوش چلنجر؟
    چه جوری 1 به 9 باید ببری؟ البته من خودم خیلی بازی های اینطوری رو بردم ولی ادم کلی باید جوش بکنه شاید ببری شاید ببازی.
    کلا ما ایرانیا قضاوت کردن و نظر دادن خیلی استادیم ولی اگر تو همون شرایط باشیم بعدا باید دید همین حرف رو میزنم یا نه
    بالا اومدن یک اسمورف میخواد که اگر همه تیم هم فید دادن شما 2 به 8 بازم سعی کنید ببرید. یا اینکه خوش شانس باشید.

خداشاهده من 90% یا 100% فکر کنم بازی های پروموشنم ک.. پاره شده . بعد بازی می کنم یک موقع طرف مثلا بازی رو با نتیجه 40 10 میبره تو پروموشنش. خوب این شانسه.

البته همه اینها به فکر برمیگرده و جذب کردن. تقصیر خود ملت هم هست که ترول این چیزها رو جذب می کنند اگر سی دی راز رو 10 15 دفعه و اون کتاب ها رو بخونید متوجه میشید 99% چیزهایی که سرتون تو زندگی میاد تقصیر خودتون هست. شایدم 100% . من با اینکه مذهبی نیستم حتی تو قران هم این قضیه رو میگه

درکل آقا تو اروپا گلدش هم خبری نیست. یارو میاد سیزن قبلی پلات بوده میگه مثلا بوت یا ترول خدا پدر این ایبی رو دربیاره ملت اکانت نفروشن یا این اسمورفا رو
    البته به نظرم اعصابتون رو روی این بازی زیادی خورد نکنید.چون تا الان هی اعصبانی شدید ناراحت شدید ایا به رنک بالاتر رفتید؟ نه بدتر هم شده ولش کنید. بازی کنید همه رو هم میوت کنید. فقط رو بازی خودتون تمرکز کنید. افک سارند هم ندید. هر چی بازی خودتون بیشتر تمرکز کنید احتمال بالا اومدنتون بیشتر. اصلا بالا نیومدید. به .... بابا کور نیستید کر نیسیتد بدون دست پا نیستید کامپیوتر دارید اینترنت دارید و .. .خدا رو شکر کنید. این بازی زندگیتون که نیست حوصله داری.

اقا دوباره آپدیت اومده.
    5 مگ
    Last edited by kamron_devil; 26-03-2015 at 10:18.

15. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بله اکثراً همین مشکلو دارن.

من وقتی تو ساعات رایگان میزارم برای دانلود سرعت خیلی میاد پایین در حد همون 30 40 شما , ولی تو ساعات عادی سرعت نسبتاً بالاتره. البته نوسان هم خیلی داره.

شما اگر توی بازی پینگتون مناسبه و مشکلی ندارید توصیه میکنم ispتون رو عوض نکنید.

شما فعلاً dns رو تغییر بدید , ببینید تاثیر داره ؟

17. این کاربر از arash347 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بحث بهتر و بدتر بودن بازی ها شد البته این موضوع کاملا سلیقه ایه ولی منم گفتم نظرمو بگم شاید بدرد کسی بخوره
    dota 2 رو من چند هفته اونموقع که تازه از بتا در اومده بود بازی کردم باید بگم واقعا بد بود نه با مپش تونستم ارتباط برقرار کنم نه با گیم پلیش بازی هم فوق العاده unbalance بود البته شاید الان بهتر شده باشه
    LoL رو که خیلی وقته بازی کردم و دارم میکنم خب نسبت به dota و hots بالانس تره گیم پلی روون تری هم داره همچنین hardcore شدن تو لول خیلی سخت تره فقط بدیش اینه که پلیر های سن پایین زیاد داره مخصوصا تو رنک های پایین که ممکنه خیلی هارو از بازی زده کنه ولی از پلات به بالا بهتر میشه همچنین به نظر من LoL زیاد به بازی تیمی بستگی نداره و یک یا دو نفر که توانایی بالایی دارن میتونن راحت یه تیمو کری کنن
    ولی برعکس LoL بازی Hots به شدت به بازی تیمی متکیه یعنی دائما باید بین Lane ها جابجا شید و باید با هم تیمی ها Camp هارو بزنید یا منابع جمع میکنید و تحویل بدید تنهایی هیچ کاری نمیشه کرد ولی به نظر من بازی زیادی ساده س نه فارم کردن داره نه آیتم بستن داره نه skill shot به خصوصی داره فقط هر چند تا لول ازتون میخواد که یه تلنت انتخاب کنید که تنها باید تلنت هایی که مرتبط به همن رو بگیرید. هر بازی هم زمانش حدود 10-15 مین طول میکشه
    در کل اگه بخواید بصورت حرفه ای و hardcore بازی کنید مسلما LoL توانایی بیشتری میطلبه ولی اگه فقط تفریحی بازی میکنید یا وقت زیادی ندارید Hots برای شما بهتره درباره dota هم نظری ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •