تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1541 از 1783 اولاول ... 5411041144114911531153715381539154015411542154315441545155115911641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,401 به 15,410 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان حجمی مخابرات دارم قدیم خوب بود اما از اسفند داغون شده شدید
    ماهی حدود 50 واسم در میومد. بین 15-18 تا روزانه داشتم. ساعت رایگان هم بسته به ماه 50-60 گیگ میگرفتم(البته خیلی از ماه ها شبا 10 هم نداشتم منظورم اینه کلا سرعت خوب بود اما پینگ داغون)
    الان شبی 1 گیگ هم نمیده :(
    نمیدونم از کجا بگیرم. پیشگامان و صبانت و پارس آنلاین تو شهرمون فقط پورت خالی دارند
    صبانت و پارس مثل همند تقریبا
    پارس شاید بدتر به ازای هر 3 مگ ، یک مگ از حجم روزانه ات کم میکنه
    پس فقط پیشگامان برات میمونه اینطور که شنیدم با اینکه تفاوت قیمت بین سرویس هاش خیلی زیاده اما فرق چندانی در سرعت شبانه نداره بهتر توی تاپیکش بپرسی

2. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xXxMAHDI100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    بیخ گوش کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    دوستان شما می تونید سایت صبانت و پنل کاربری و باز کنید ؟؟
    باسه من همش resolving host میاد باز نمیشه سایت !!!!!!!!
    This webpage is not available

ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED
    Last edited by xXxMAHDI100; 27-07-2015 at 01:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

من الان سرویس 1مگ یکساله دارم که تا یک هفته دیگه تموم میشه
    خطم روی 4مگ بسته شده و سرعت دانلودم بین 350-400 هستش
    الان میخوام سرویسم رو تمدید کنم. تفاوتی بین سرعت ها وجود داره؟ 12مگ سرعت دانلودش چقدره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گل بود به سبزه نیز اراسته شد! نه که خیلی سرویس های صبانت ها کیفیت دارند و همیشه با افت سرعت گاهی با پینگ بالا مواچه انذ از امروز صبح در مشهذ کلا سرویس قطع شده حالا از دیگر شهرستان ها خبر ندارم، هیچ مسولیتی و هیچ تعهدی برای پول و ابونمانی که از مردم می گیرند ندارند ، شاید یک طرف این مشکل خود ما باشیم که هیچ وقت به صورت گروهی اعتراض نکردیم ، جالبه صبح تماس گرفتم با پشتیبانی خیلی راحت میگه تا چند ساعت اینده همینه ، انگار سرویس مجانی داده نه معذرت خواهی طلبکارانه هم تماس رو قطع کرد، حالا اگر همین وضیعت در کشورهای توسعه یافته پیش بیاد ، این حق برای مصرف کننده محفوظ است که از شرکت شکایت کند و درصورت احراز کوتاهی و قصور ، شرکت باید جریمه سنگینی بده. جالبتر از ان همیشه دم از مشتری مداری می زنند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

گل بود به سبزه نیز اراسته شد! نه که خیلی سرویس های صبانت ها کیفیت دارند و همیشه با افت سرعت گاهی با پینگ بالا مواچه انذ از امروز صبح در مشهذ کلا سرویس قطع شده حالا از دیگر شهرستان ها خبر ندارم، هیچ مسولیتی و هیچ تعهدی برای پول و ابونمانی که از مردم می گیرند ندارند ، شاید یک طرف این مشکل خود ما باشیم که هیچ وقت به صورت گروهی اعتراض نکردیم ، جالبه صبح تماس گرفتم با پشتیبانی خیلی راحت میگه تا چند ساعت اینده همینه ، انگار سرویس مجانی داده نه معذرت خواهی طلبکارانه هم تماس رو قطع کرد، حالا اگر همین وضیعت در کشورهای توسعه یافته پیش بیاد ، این حق برای مصرف کننده محفوظ است که از شرکت شکایت کند و درصورت احراز کوتاهی و قصور ، شرکت باید جریمه سنگینی بده. جالبتر از ان همیشه دم از مشتری مداری می زنند
    آقا مانی سلام و خسته نباشید

من فکر کنم مشکل سراسری بود من مشهد هستم و آسیاتک دارم و از ساعت 1 بامداد دیشب تا صبح روی کانکتینگ میموند و به نت وصل نمیشد بنابر این خوابیدم تا الان درست شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان خواستم از مخابرات بیام صبانت
    تو سایتش زده مثلا سرویس 12 مگ 10 گیگ ماهانه 44 تومن
    خواستم ببینم اینی که زده سرعت "تا 12 مگ" جریان این "تا" چیه!؟
    و اینکه ترافیکی که گفتن از ساعت 2 تا 7 هست، با همین سرعت 12 مگه یا محدودش میکنن و آیا واقعا رایگانه!؟
    به صرفه ترین تعرفه ش برای بازی آنلاین و دانلود شبانه چی هست اگه معرفی کنین ممنون میشم.

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دوستان خواستم از مخابرات بیام صبانت
    تو سایتش زده مثلا سرویس 12 مگ 10 گیگ ماهانه 44 تومن
    خواستم ببینم اینی که زده سرعت "تا 12 مگ" جریان این "تا" چیه!؟
    و اینکه ترافیکی که گفتن از ساعت 2 تا 7 هست، با همین سرعت 12 مگه یا محدودش میکنن و آیا واقعا رایگانه!؟
    به صرفه ترین تعرفه ش برای بازی آنلاین و دانلود شبانه چی هست اگه معرفی کنین ممنون میشم.

عزیز این قیمت ها با قیمت هایی که توی نمایندگیشون توی شهر شما داره ممکنه فرق بکنه برای اطلاع از تعرفه ها بهتره به نمایندگی شهرتون مراجعه کنی

تا 12 مگ یعنی سرعت متغیره ، بستگی به پیک پهنای باند سرعت ممکنه زییاد تر یا کمتر باشه

اون شبانه هم الکیه ، اون هر چقدر حجم بخری 2 برابرش میتونی شب ها دانلود کنی بعدش که تمام شد ، سرعت محدود میشه

به صرفه ترین هم بستگی به نیاز داره اگه برای گیم میخوای به نظر من 2مگ با 3گیگ حجم ، قیمت ماهیانه حدودا میشه 18 تومن

اگه هم برای دانلود میخوای که اصلا صبانت به درد نمیخوره

9. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اون شبانه هم الکیه ، اون هر چقدر حجم بخری 2 برابرش میتونی شب ها دانلود کنی بعدش که تمام شد ، سرعت محدود میشه
    اگه هم برای دانلود میخوای که اصلا صبانت به درد نمیخوره
    مثلا من 12مگ، 10 گیگ رو بخرم
    شبانه بیست گیگ مصرف کردم دیگه نمیتونم استفاده کنم تو کل ماه ( البته شبانه اش ؟ )
    ترافیک روزانه ام که دست نمیخوره نه؟ اگه شب استفاده کنم و روز کمتر!؟
    پس چرا این همه مانور دادن رو شبانه رایگانشون!؟

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

مثلا من 12مگ، 10 گیگ رو بخرم
    شبانه بیست گیگ مصرف کردم دیگه نمیتونم استفاده کنم تو کل ماه ( البته شبانه اش ؟ )
    ترافیک روزانه ام که دست نمیخوره نه؟ اگه شب استفاده کنم و روز کمتر!؟
    پس چرا این همه مانور دادن رو شبانه رایگانشون!؟

اگه 10 گیگ بخری ، شب میتونی تا 20گیگ دانلود کنی ، وقتی این 20 گیگ شبانه تمام شد ، شب ها دیگه سرعتت محدود میشه و خیلی پایین میاد ولی روز سرعتت دست نخورده باقی میمونه

نه به ترافیک روز کاری نداره

اگه اون 20 گیگ شبانه تمام شد باید دوباره حجم بخری تا سرعتت شب ها بالا بره

اینم یه ترفند تبلیغاتی هست دیگه ، من خودم یکی از مشترکین راضی و پرو پاقرص صبانت بودم ولی با این کاراشون گند زدن به اعتماد مشترکین چندین و چند سالشون

الان من فقط به خاطر شبانه رایگان رفتم محابرات ، ولی با این حال ماهیانه 50 تا 100گیگ حجم هم میخرم

12. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه اون 20 گیگ شبانه تمام شد باید دوباره حجم بخری تا سرعتت شب ها بالا بره
    ممنون ولی با این وضعیت نگفتی چقدر میاد پایین! سرعت دانلود حدودا نصف میشه؟ یک پنجم؟ یا کلا در حد دیالاپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •