دوست عزیز مگه ترافیکه مصرفی از ساعت 1 تا 6 مجانی نیست؟
پش چجوری تا ساعت 6 و 53 دقیقه دانلود مجانی داشتی؟![]()
دوست عزیز مگه ترافیکه مصرفی از ساعت 1 تا 6 مجانی نیست؟
پش چجوری تا ساعت 6 و 53 دقیقه دانلود مجانی داشتی؟![]()
دوست عزیز مگه ترافیک مصرفی از ساعت 1 تا 6 مجانی نیست؟
چجوری تا ساعت 6 و 53 دقیقه دانلود مجانی داشتی؟![]()
نظرتون چیه یه لوگو که نشون دزد بودن پارس انلاین توی امضامون قرار بدیم؟ (جدی می گم هرکی بلده طرحشو بده من خودم میزارم جای امضام)
تو بعضی مناطق تا 7 صبح رایگانه.باید خودتون امتحان کنید و یادتون باشه قبل از 7 حتما دیسکانکت بشید.توضیحات کامل تر در صفحه ی اول همین تاپیک وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول همین تاپیک را مطالعه کنید توضیح داده شده
ضمنا دوست عزیز خواهشا اون آواتارت را عوض کن آدم حالش بد میشه![]()
از اونجایی که سرویس های محدود رو روی 2 مگ میبندن
من که 128 دارم و روی 1 مگ بسته شده اگه زنگ بزنم , به 2 مگ تغییر پیدا میکنه ؟
با اینکه بعید هست هک شده باشید و فرد دیگری از اکانت شما اونم فقط به صورت شبانه استفاده کنه ولی برای اطمینان موارد زیر رو انجام بدید.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم مثل خیلی از سایر ISP ها پارس هم امکان اتصال همزمان چند مودم رو نده که در این صورت این مورد تا حدی منتفی است.
به ISP (مطمئن نیستم ISP امکانش رو داشته باشه) زنگ بزنید بگید می خواهید لیست Mac Address هایی که به اکانت وصل شدند رو چک کنید و بعد از این Mac ها رو با Mac مودم یا مودماتون چک کنید و جهت محکم کاری پسورد اکانت پارس و پسوردهای مودم رو تغییر بدید.
اگه مودم وایرلس دارید لیست کسایی که بهش وصل شدن رو چک کنید و در صورت امکان پسورد رو تغییر و رو WPA-PSK2 بزارید و به هیچ وجه از WEP استفاده نکنید.
آخرین نکته هم اینکه از لحاظ امنیت فایروال ESET اصلا جالب نیست و Nod32 هم که کلا فایروال نداره بهتره یه فایروال مناسب و یک Antimalware هم نصب کنید.
برای پیدا کردن برنامه های بهتر به انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
همه این موارد به امنیت شما کمک می کنه ولی به احتمال زیاد تاثیری در سرعت دانلود شبانه شما نخواهد داشت.
GL
باید یه عده هم دور بزنن اون بالا رو سوراخ کنن تا کامل شه
سرعت 3 کیلوبایت در حال حاضر
1 ماه و خورده ای همینطوریه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)