با سلام به دوستان.
در صفحه مشترکین حجم باقی مانده را نامشخص میزنه مشکل چی است؟
در ضمن وضعیت تراز مال چی است که هر روز کم تر میشه؟
با تشکر.
با سلام به دوستان.
در صفحه مشترکین حجم باقی مانده را نامشخص میزنه مشکل چی است؟
در ضمن وضعیت تراز مال چی است که هر روز کم تر میشه؟
با تشکر.
با سپاس.
داخل سايت مبين نت رفتم طرح نوروزي نداشت. ميشه بگين چطوره و هزينه اش چقدره؟؟؟ اگر لينكش رو هم بدين ممنون ميشم.
باید برید داخل حسابتون تغییر طرح رو بزنید ببینید نوزروزی هست یانه اگر نه که حتما برش داشتن
6 ماه 1 مگ 80 ت
برای بچه هایی که اصفهان هستن، یه شرکت دیگه هم هست که وایمکس میده، شرکت اسپادان نمیدونم کیفیتش چطوره ولی فعلا پایین ترین قیمت را داره اگر همین مودمی که دارما قبول کنن بعد از تموم شدن طرحم میرم اونارم یه تستی میزنم.
![]()
دیشب مبین رفته بود کما
ساعت 5 صبح دوباره مودم رو خاموش روشن کردم درست شد گفتم از این 3 ساعت حداقل استفاده کنیم
ولی فک کنم یا قطع بود یا باز آپی عوض شده بود
سلام
شاید حجمت را تموم کردی. چون تراز مالی فقط در صورتی کم میشه که حجم تموم شده باشه.
یعنی حجم اضافه برات حساب میکنه.
مثلاْ اگر 10000تومن داری و حجم خریداری شده تموم بشه؛ از اون 10 تمون کم میشه و اگر طرح جدید (با پرداخت هزینه طرح)بخری دیگه کم نمیشه تا حجم این طرح تموم بشه.
من از ايرانسل راضي بودم تو اين 3 سال حالا اينجا كه رفتم پوشش دهيش خوب نيست مجبورم مبين نت بگيرم. مبين نت خوبه؟؟؟ خيلي ها ناراضي هستن تو اين تاپيك. اينترنت 1 مگ مخابرات سرعتش با 1 مگ وايمكس مبين فرق داره؟؟؟؟ مخابرات بهتره برم بگيرم. چون پسرخاله ام 512 داره خوبه ولي خودم 128 داشتم راضي نبودم.
با تشکر.
یعنی اگر حجم طرح تمام بشه و حجم اضافه خریداری کنیم دیگه حجم نشون نمیده؟
درسته من حجم طرحم چند وقت تمام شده اما یک سال از زمان ان باقی مانده است به خاطر اینکه هر گیگ 5 هزار حساب میشه تغییر طرح ندادم و حجم خریداری میکنم.
پس الان میشه گفت تراز مالی میزان حجم خریداری نشون میده به صورت پولی.
با تشکر از شما.
اینا مال همین مبین نت هستن. نمایندگی گرفتن و به اسم خودشون ارائه میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)