اگه بتونی این چرت پرتات را ثابت کنی بهت 20 گلد انتقال می دموگرنه با 4 تا عصام می یام سراغت
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اگه بتونی این چرت پرتات را ثابت کنی بهت 20 گلد انتقال می دموگرنه با 4 تا عصام می یام سراغت
![]()
خوش اومدی
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
من تکذیب میکنم 10 گلد بده![]()
خب اینجا تو قسمت بازیهاش وست رو نداره ! دقیقا بگو مرحله به مرحله باید چی کار کرد .
بعد سایتش مطمئنه ؟
میترسیم بریم paypal بگیریم دوباره حسابو ببندن
کامل توضیح بدیا![]()
خوش اومدی![]()
چاقال! تو که از من... احیانا کدورتی به دل نداری؟!! داری ... ؟! اگه داری خب بگو تا ... خودمو بکشم!!!
اوووه جالا فهمیدم چرا میومدی پست میدادی که واسه چی چاقال نمیاد تاپیک !! بابا من که اصلا با تو مشکلی نداشتم نگو خودت فکر میکردی من به خاطر تو رفتم از شهر !! قضیه اصلا یه چیز دیگه بود بابا .. حاجی من هیچ وقت با تو مشکلی نداشتم و نخواهم داشت فقط نمیدونم چرا همیشه طرف سعید رو میگرفتی
قضیه من و سعید هم تموم شد . البته اون پا پیش گذاشت و خوب من هم معذرت خواهی کردم .
قبلا هم گفتم من همتون رو دوست دارم فقط اخلاقم بده دیگه و لجبازم . بازم اگه کسی از من کدورتی داره من معذرت میخوام![]()
بعله!
===
یادم نمیاد! ولی خب! شاید!!نمیدونم چرا همیشه طرف سعید رو میگرفتی![]()
برای اثبات گلد می دم نه برای تکذیب.
سایتش مطمئن است چون دفعه آخر با آرش اشتراکی گرفتیم
برای رفتن به قسمت خرید اکانت باید از منوی سمت راست ( منوی اصلی اسمش هست ) گزینه سرگرمی ها را انتخاب کنی و بعدش یک صفحه باز می شه ( که باید حتما فلش کامپیوترت باز باشه چون فلش است انگار ) و گزینه خرید اکانت بازی را انتخاب کن بعد همون سطر اول نوشته اکانت 100 گلد که همون برای وست است و 32 تومان است
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
خوب چون من حق بودم
(
)
نع خیر!
دستت درد نکنه دیگه اونقدرام چیز نیستم کهسایتش مطمئن است چون دفعه آخر با آرش اشتراکی گرفتیم
برای رفتن به قسمت خرید اکانت باید از منوی سمت راست ( منوی اصلی اسمش هست ) گزینه سرگرمی ها را انتخاب کنی و بعدش یک صفحه باز می شه ( که باید حتما فلش کامپیوترت باز باشه چون فلش است انگار ) و گزینه خرید اکانت بازی را انتخاب کن بعد همون سطر اول نوشته اکانت 100 گلد که همون برای وست است و 32 تومان است
منظورم این بود چطوری میخره و به کاراکترت توی اون ورد منتقل میکنه ؟
اگه گلد بخری میتونی توی هر وردی ازش استفاده کنی ؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
حالا من یه چیزی به حاجی گفتم تو چرا به خودت میگیریخوب چون من حق بودم
![]()
تا اونجایی که من می دونم و کردم یوزر و پسورد را باید بدی بهش تا بتونه برات بخره
فرقی نمی کنه گلد که خریداری شد می تونی هر ورلد ازش استفاده کنی
مثلا من و آرش 100 تا خریدیم اون بهم انتقال داد از اونجایی که من در ورلد 10 نیستم ولی تونست گلد را انتقال بده و الان هر ورلد برم نگاه کنم همون تعداد گلد را دارم و اگه گلد یک ورلدی مصرف کنم از گلدام کم می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)