اینم پینگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم پینگ
این یه سوال خودش 10 تا سوال بود
اگر یمخوای دانلود کنی فقط محدود بگیر
نامحدود برای وب گردی تو طول روز خوبه
میانگین سرعت دانلود 128 خود همارا 19-20 هست ولی مال مخابرات حدود 36-38 هستش. قیمتش هم که بله درست گفتید. شما با مال مخابرات اگه کل روز رو واسه دانلود بذارید حدود 1.5 گیگ می تونید دانلود کنید ولی با مخابرات حدود 3 گیگ. همارا حدود 15 ساعت طول می کشه تا 1 گیگ رو دانلود کنه و مال مخابرات هم حدود 8 ساعت.
روز ها پینگ مخابرات چنده؟ جون من حدود ساعت 7 شب که تست میکنم پینگش همیشه پوکیدست.
پینگای بلوط که عالیه! دوستان عزیز هم لطف کنن شب دانلود کنن، خیلی ممنون میشم!
فک کنم فردا بخرمش
راستی برنامه ای هست که نت رو سر ساعت کلا قطع کنه؟
IDM فقط برا دانلودیای خودش اینکارو میکنه![]()
ولی برای وب گردی حال نمیده
نمیدونم حکمتش چیه
من با نامحدود مکس نت با سرعت 30 خیلی راحت وبگردی میکنم
اصلا هیچی به مکس نمیرسه تو وبگردی
اما دانلود
من تا حالا 520 ندیده بودم![]()
توی روز و ساعتای معمولی بین 150 تا 200 ـه ولی چند روزه که هر روز از حدودای 7 ، یا نت قطع و وصل میشه و ادا میده و یا پینگ میره بالا طوری که کاملا موقع وبگردی احساس میشه که پینگ بالاست.
اینم پینگ الان
همونطور که می بینید این پینگ با پینگی که حدود 2 ساعت قبل گذاشتم فرق چندانی نداره و به همون بدیه و اکثرا تا ساعت 2 هم همین روال ادامه داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اگه تیک گزینه hang up modem when done رو بزنید کار مودم رو هم تموم می کنه.![]()
دوستان دلیل این که هر از چن گاهی با ماکس نتم، صفحه ها الکی فیلتر میشن چیه؟
همچنین تو روز اگه دانلود نکنیم، چقدر حجم میره؟
بلوطیا با این آی پی هم یه پینگ میتونید بگیرید؟
2.186.64.1
قشنگ دارم اذیتتون میکنماااا![]()
Last edited by kv7_shadow; 21-10-2013 at 21:15.
هممون مشکل اون نوع فیلترینگ رو داریم تازه اونطور که از دوستام می شنوم تو مخابرات بیشتر از هر جای دیگه ست.
اصولا فقط حجمی که بابت آپدیت ها مصرف میشه. یه دوستی دارم که مواقع بیکاری کانکشن رو دیزیبل می کنه.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)