تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1541 از 2365 اولاول ... 54110411441149115311537153815391540154115421543154415451551159116412041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,401 به 15,410 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه m_saeed63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن
    من میخوام واسه پراید یه سیستم مناسب با کیفیت صدای خوب ونه لزوما گوش کر کن ببندم
    تازه هم اومدم تو این خط لطفا یه راهنمایی کنید بودجه هم حدودای 600 500 تومن خیلی چیز خفنی نمی خوام (پراید دیگه این اداها رو نداره)
    درضمن ساب ووفر نمیخوام دیگه یه چیز با کیفیت صدای خوب
    تو مشهد جایی سراغ دارین هم بفروشه هم ببنده هم منصف باشه و هم کار بلد
    Last edited by m_saeed63; 02-07-2014 at 12:13.

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام .بنده ی 206 تیپ 3 دارم .میخوام ی سیستم ببندم بترکونه .
    پخش رو دارم مارشال اصل با السیدی لمسی و تمام امکانت فول فول .ک قیمتشم فکرکنم 700 .800 مشه
    خلاصه پخش رو دارم .باند رو هم انتخاب کردم ب جفت 718exولی تو 2 تا چیز موندم
    1. ی ساب باکس توپ ک بالای 1000w باشه .ترجیهن mtx ولی اگه شما چیز دیگه در نظرتون هست بهم بگین
    2. ی امپلی خوب ک بتونه نیازمو بر طرف کنه . ی کلام صدا اگه ی 24 ساعت رو اخرین ولومم بود کم نیاره
    ی خازن میگیرم .یا اگه نشد ی باتری خاوری کامیونی پیزی میبندم . با تشکر
    Last edited by kasra k2; 02-07-2014 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن
    تازه هم اومدم تو این خط لطفا یه راهنمایی کنید بودجه هم حدودای 600 500 تومن خیلی چیز خفنی نمی خوام (پراید دیگه این اداها رو نداره)

اگه ساب نمیخوا ببندی . یجفت 718exبگیر بای امپ 2 کانال با کیفیتو خوب .چون ک 718ex فقت با امپلی صدای خوبی داره .موفق باشی

4. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست من آمپ 750 واتی معنی و مفهوم نداره.خروجیهای RMS شون چقدر هست؟البته با توجه به توان MAX ی که دارن باید 50 وات و دو کانال باشن.
    یه اسپیکر معمولی میتونید بگیرید.مثل 6950S پایونیر.یا 6950S
    اولی حدود 110 و دومی حدود 130 تومن هستند

iهیچی بزرگواری نیست راهنمایی کنه از کجا می تونم تهیه کنم که جنس دریتو درمونشو بده نه قلابیشو؟
    نظرتون در مورد TS-D6902R چیه ؟
    6950S بهتره یا TS-D6902R ؟
    حالا 10 یا 20تومن بالاتر بود اشکال نداره ؟(مکان خریدشم بی زحمت بگید)
    ممنوننننن

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من آمپ 750 واتی معنی و مفهوم نداره.خروجیهای RMS شون چقدر هست؟البته با توجه به توان MAX ی که دارن باید 50 وات و دو کانال باشن.
    یه اسپیکر معمولی میتونید بگیرید.مثل 6950S پایونیر.یا 6950S
    اولی حدود 110 و دومی حدود 130 تومن هستند

iهیچی بزرگواری نیست راهنمایی کنه از کجا می تونم تهیه کنم که جنس دریتو درمونشو بده نه قلابیشو؟
    نظرتون در مورد TS-D6902R چیه ؟
    6950S بهتره یا TS-D6902R ؟
    حالا 10 یا 20تومن بالاتر بود اشکال نداره ؟(مکان خریدشم بی زحمت بگید)
    ممنوننننن
    سلام
    در مورد تهیه کالا اگر جای مطمئن سراغ ندارید میتونم براتون تهیه و ارسال کنم. به من pmبدید.
    در مورد اسپیکر 6902 که فرمودی اصلا قابل مقایسه با 6950 نیست.خیلی از اون بهرته.البته من تماس گرفتم تو این بار شرکت نیست و انشاءاله تو بار بعدی حدود 1 ماهه دیگه میاد.قیمت هم بالای 300 هست.
    سلام .بنده ی 206 تیپ 3 دارم .میخوام ی سیستم ببندم بترکونه .
    پخش رو دارم مارشال اصل با السیدی لمسی و تمام امکانت فول فول .ک قیمتشم فکرکنم 700 .800 مشه
    خلاصه پخش رو دارم .باند رو هم انتخاب کردم ب جفت 718exولی تو 2 تا چیز موندم
    1. ی ساب باکس توپ ک بالای 1000w باشه .ترجیهن mtx ولی اگه شما چیز دیگه در نظرتون هست بهم بگین
    2. ی امپلی خوب ک بتونه نیازمو بر طرف کنه . ی کلام صدا اگه ی 24 ساعت رو اخرین ولومم بود کم نیاره
    ی خازن میگیرم .یا اگه نشد ی باتری خاوری کامیونی پیزی میبندم . با تشکر
    به شما پیشنهاد میکنم اگر کن وود و اسپیکر 718 رو انتخاب فرمودید 718 معمولی بگیرید از EX بهتره.
    اگر کیفیت صدای بهتری میخواهید البته با کمی کاهش در بیس من آلپاین SPG-69c3 رو پینهشاد میکنم.حدود 285-290 هست.
    1- ساب 1000 وات RMS ؟خیلی هزینه تون بالا میره.
    2-شما دقیقا مشخص بفرمائید چه میزان میخواهید هزینه نمائید برای کلیه قطعات بنده یا دوستان بهتر میتونیم کمکتون کنیم.
    سلام به دوستان اهل فن
    پخش رو u456 کن وود بگیرید 285+ اسپیکر هم هلیکس مدل E69X - Esprit قیمت 245 تومن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر مشهد نمایندگی نداشت بفرمائید من از تهران براتون تهیه و ارسال میکنم.
    سلام دوستان. پخش DEH-P4050UB دارم.قدیمیه ولی فکر می کنم کار منو راه میندازه.الان یه جفت 6975 درجه 2 روشه که می خوام عوض کنم و باند آمپیلی خور روش بندازم.
    اساتید اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید که چه باندی با بودجه ی 300-400 بهترین گزینس.اگه اطلاعاتیم درباره کامپوننت هم بدید ممنون میشم چون شنیدم که شفافیت صداش از باند بهتره.
    به نظر من آلپاین SPG-69c3 گزینه خوبیه.
    در مورد کامپونتت لطفا تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه بفرمائید.
    بازم ممنون از پاسخ های شما ماشین دوستم پرایده دقیقا سیستم فعلیش مث بنده هستش یه جفت کنوود 718 و ضبط پایونییر 3550 که 2تا خروجی 2.5 ولت داره.
    باتری ماشین هم که فابریکی هستش. تقریبا میخواد 2 تومن هزینه کنه و ولی مثلا بررای کامپ نمیخواد درای جلو رو ببره روی تاقچه میخواد بزاره زیاد هم سر در نمیاره و خودش اینترنت نداره همینجوری با هم رفتیم بیرون چشش گرند زیرو رو گرفت که خداییش هم خیلی ازش تعریف میشه . ساب که 100% همون مدل spl30 گرند زیرو رو پسندیده فقط نمیدونه کجا باکسشو تهیه کنه و اینکه تقریبا میخواد خورد وسایل و بگیره یعنی اول ساب و امپشو بگیره بعد یه امپ و کامپ هم واسه داخل ماشین... بازم تشکر
    خواهش میکنم دوست خوبم.
    در مورد ساب برای SPL به دوستون ساب SPLX 12 از برند هلیکس رو هم پیشنهاد بدین.با یه آمپلی مونو راکفورد واقعا صدای وحشتناکی تولید میکنه.باکس رو هم من آشنا دارم میتونم بدم براتون بسازن.
    قیمت لیست شرکت 1.300.000 تومن هست ولی اگر تمایل به خرید داشته باشن میتونم با کمی تخفیف براشون تهیه کنم.
    آمپلیفایرش هم برج 6 وارد میشه.ساخت آلمان هم هستن.
    سلام
    دوستان باند 6944 کنوود دارم بدون امپلی بستم بیسش خوبه ولی حجم صدا کمی نسبت به بیس کمه میخوام یا امپ ببندم یا ضبط رو عوض کنم. ضبط هم مکسیدر از اون ارزونا هست گرفتم 90 تومن.
    کدومو پیشنهاد میدین امپ ببندم یا ضبط رو عوض کنم و کنوود بگیرم؟
    ابتدا پخشتون رو تعویض نمائید.
    ممنون که سریع جواب داداین.
    اره پخش کن وود U456 ظاهر خوبی هم داره خودم هم نظر همین بود..ممنون از راهنماییتون.یه سوال دیگه.پخش کن وود x400 که تقریبا 100 تومن گرونتر از U456 از نظر امکانات یا کیفیت می ارزه براش 100 تومن بیشتر نسبت به u456 بدم.؟؟
    در ضمن ارزونترین پخش دمو دار چیه ؟
    بله X400 هم پخش بسیار خوبیه. خروجی های ولت داره.البته من از روی مشخصات عرض میکنم ولی به دوستانی که پیشنهاد دادم و خریدند همگی خدا رو شکر راضی بودند و ازش تعریف میکنند.کلا کن وود پخشهای خیلی خوبی تولید میکنه.

7. 11 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان من از سیستمم زیاد راضی نیستم نه اینکه بد باشه خوبه ولی احساس میکنم اونی که باید باشه نیست

پخشم:Kenwood KDC-U3053

آمپلی هم:Cadence CSA 1500.4 2400W چهار کانال

2 تا بلندگو 718 معمولی

یک عدد ساب ساند استریم مدلشو نمیدونم ممنون میشم دوستان مدلشو بگن توی عکس های زیر:

به نظر شما پخشمو عوض کنم بهتر میشه؟؟؟

دوستان x400 رو تایید میکنن؟یا مدل دیگه ای بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

سپاسگزارم از پاسختون اقا حمید فقط یه سوالی؟؟؟
    فقط ساب 1.300 در میاد؟؟؟
    چون دوستم کلا میخواد زیر 2 تومن کل وسایلشو جم کنه. که شامل نصب و باکس امپ مونو و امپ برای باند ها و کامپوننت و شاید لازم باشه باتری...
    این چیزی که فرمودین خیلی عالیه ولی یه امپ واسه این خوده امپش فکر کنم 1 تومن در بیاد...
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام .اصلان نظر شما تو رنج 1 میلیون چیه .بگیم 900 ک 100 تومن پول نصبو فلانه .
    کیفیتش خوب باشه بهتر من ک دارم ساب باکس میبندم دیگه .
    ایا برق 206 جواب گو هست ؟با ی خازن 1فاراد کار حل میشه ؟یا ی باتری مجزا براش ترتیب بدم ؟
    میخوام هر کی نشست تو ماشین حال کنه با صداش
    باند :
    ساب باکس :
    امپلی :

با تشکر
    Last edited by kasra k2; 02-07-2014 at 20:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    برای پژو پارس می خوام یه سیستم جمع کنم، برام کیفیت و شفافیت اهمیت داره.
    چه ترکیبی (ساب، کواک، کامپ، ...) با چه مارکهایی پیشنهاد می کنید؟
    ترجیحا کنوود، جی وی سی، پایونر نباشه. مارک با کیفیت می خوام. اگه حدود قیمت هم بدید ممنون میشم.
    راستی یه جفت راکفورد P1694 دارم، برای هدفی که دارم خوبه یا عوضش کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خدمت آقا حمید گل
    این بار هنوز از ایتالیا نرسید آقا ---- فرمودن که اواخر تیر میرسه اگه قراره اون موقع برسه من قطعاتم رو انتخاب کنم که یه موقع قطعه ای تعداد محدود آوردن زودی تموم نشه
    فقط من یه ذره عجولم واسه همین پخش رو 9887 با یه آمپ 4کانال ممفیس که تقریبا 1.5 شد خرج کردم حالا 2.5 تومن دیگه مونده که میخوام از گلیدن خرید کنم.ساب هم اس کیو ایکس 12 اینچ گلیدن بگیرم چطوره میشه روش حساب کرد؟ مونو چی بگیرم؟
    ماشین ال ایکسه.
    Last edited by 'Farhad'; 03-07-2014 at 21:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •