تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1541 از 2376 اولاول ... 54110411441149115311537153815391540154115421543154415451551159116412041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,401 به 15,410 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

جلسه معارفه مديرعامل جديد پرسپوليس/ تاج: موفقيت پرسپوليس و استقلال باعث رشد فوتبال ايران مي شود خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: موفقيت پرسپوليس و استقلال زمينه رشد فوتبال ايران را فراهم مي كند. به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج در جلسه معارفه مدير عامل جديد پرسپوليس اظهار داشت: تشكر مي كنم كه به اين جلسه دعوت شدم. البته قرار بود كفاشيان در اين جلسه شركت كند اما او نتوانست بيايد. وي افزود: بايد از زحمات مصطفوي تشكر كرد. او از سرمايه هاي فوتبال ايران است. هيچ وقت نمي شود او را از فوتبال دور نگه داشت. او يكي از كساني است كه در فوتبال ما از جان و دل مايه گذاشته است. تاج يادآور شد: توانمندي هاي پرسپوليس و استقلال توفقيات تيم ملي را بيشتر مي كند. آنها هميشه در تيم ملي بازيكنان بزرگي داشتند. با درخشش آنها تيم ملي ما نيز قوي تر مي شود. تاج خاطر نشان كرد: پرسپوليس كانون توجه ميليون‌ها هوادار عاشق است. بايد تمام تصميمات در شان اين باشگاه باشد. هر چه مناسب تر با اين باشگاه برخورد شود جواب آن را خيلي بهتر مي توانيم بگيريم. وي افزود: وظيفه داشتم از طرف هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در اين جمع شركت كنم. براي مديرعامل جديد باشگاه و هيئت مديره آرزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم اين تيم بتواند در ليگ قهرمانان آسيا مانند سه تيم ديگر نماينده شايسته اي براي ايران باشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نامه باشگاه استقلال به afc :دو بار قهرمان آسيا شده ايمخبرگزاري فارس: روابط عمومي باشگاه استقلال قصد دارد در نامه اي، اشتباه مسئولان afc را به آنها اعلام كند.به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان برگزاري مراسم قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا مجري اين برنامه به اشتباه در معرفي تاريخچه قهرماني هاي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا، فقط به قهرماني اين تيم در سال 1991 ميلادي اشاره كرد. به دليل اين اشتباه مدير روابط عمومي باشگاه استقلال قصد دارد هفته آينده در نامه اي رسمي به afc اين اشتباه را تصحيح و اعلام كند كه استقلال پيش از انقلاب اسلامي ايران با نام ديگري در اين رقابت ها در سال 1970 ميلادي قهرمان شده است. انتهاي پيام/ا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصاحبه مدیرعامل استقلال خون مدافع مس را به جوش آورد تا وی به دنبال شکایت از تیم سابقش باشد.

•شنیده ایم می خواهی از باشگاه استقلال شکایت کنی، درست است؟
    -

بله، من از این باشگاه طلبکارم و به دنبال طلبم هستم.

•چرا پیش از این اقدام نکرده بودی؟ شکایت پس از بازی مقابل استقلال و حاشیه های آن؟
    -

صحبت های واعظی آشتیانی سبب شد تا از استقلال شکایت کنم. اگر مدیرعامل استقلال این حرف ها را نمی زد شاید به فکر شکایت نمی افتادم.

•مگر واعظی چه حرفهایی زده است؟!
    -

ایشان گفتند من در بازی استقلال- مس هواداران را تحریک کرده ام.مطمئناً این صحبت واعظی را بی جواب نمی گذارم. انگار پس از آن همه فحاشی، استقلالی ها از من طلبکار شده اند.

• با مدیرعامل استقلال هیچ صحبتی نداشتی؟!

-

من اصلاً واعظی را نمی شناسم. فقط می دانم او رئیس فدراسیون دوچرخه سواری بوده. واعظی نمی داند من چه کسی هستم. او نمی داند من
    ۷ ، ۸ سال با پیراهن استقلال بازی کرده ام.

• چقدر از استقلال طلب داری؟
    - ۵۶ میلیون طلب داشتم.اینقدر جریمه و حساب کتاب کردند که شد ۱۴ میلیون. نه پاداش قهرمانی مان را دادند و نه حمایتمان کردند. ایرادی ندارد به بزرگی هواداران استقلال شاید آن ۱۴ میلیون را هم ببخشم اما از صحبت های واعظی نمی گذرم.

• حاشیه های بازی مقابل مس سبب شد زمزمه پیوستن تو هم به پرسپولیس شنیده شود. درست است؟!
    -

من کاری به این حرف ها ندارم اما تا آخر فصل حتماً یک تصمیماتی می گیرم.

• یعنی پرسپولیسی می شوی؟!
    -

باید تا آخر فصل صبر کرد.خبرهای نقل وانتقالات فصل جدید داغ داغ است.

• قلعه نویی با تو صحبت کرده بود که جریان فحاشی در استادیوم را پیگیری می کند. چه شد؟!-

من با هیچ کسی کار ندارم.

• برخی ها می گفتند مگر استقلال برای صادقی دعوتنامه فرستاده که او دیگر نمی خواهد به استقلال برگردد. نظرت در این مورد چیست؟-

من کاری به این حرف ها ندارم. استقلال خانه پدری من نیست. مقابل بزرگی آن من عضو کوچکی هستم. هیچ وقت هم نگفتم به استقلال برمی گردم. یکسری از حرف ها را نباید بزنم. استقلال خاطره ای بود که تمام شد و رفت. به خوبی می دانم چه کسانی پشت نیمکت استقلال فحاشی می کردند. من این حرکات را از چشم قلعه نویی نمی بینم. چرا که می دانم امیرخان اصلاً در این وادی ها نیست. قلعه نویی همیشه از هواداران می خواست تا حاشیه سازی نکنند.

• حرف خاصی نداری؟-

فقط از کمیته داوران معذرت خواهی می کنم. من بعد از بازی با استقلال به علت فحاشی هواداران آنقدر ناراحت بودم که حرفهای توهین آمیزی در خصوص داوری به زبان آوردم. امیدوارم کمیته داوران به جهت فشاری که در استادیوم بر من وارد بود، امیرحسین صادقی را ببخشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال با اسپانسر جديد در ليگ قهرمانان آسيا

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران با اسپانسر جديد در ليگ قهرمانان آسيا شركت مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در شرايطي كه شنيده مي شود بعضي از بازيكنان استقلال به دليل مسائل مالي و مشكلاتي كه دارند ناراحت هستند مسئولان اين تيم اعلام كرده اند قرار است به زودي با جذب يك اسپانسر جديد به وضعيت مالي آنها رسيدگي كنند.
    به گفته روابط عمومي استقلال قرار است اين باشگاه با وجودي كه با بازار موبايل ايران براي نيم فصل دوم قرارداد بسته است براي ليگ قهرمانان آسيا با حامي مالي جديد در اين مسابقات شركت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نامه باشگاه استقلال به Afc :
    دو بار قهرمان آسيا شده ايم

خبرگزاري فارس: روابط عمومي باشگاه استقلال قصد دارد در نامه اي، اشتباه مسئولان Afc را به آنها اعلام كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان برگزاري مراسم قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا مجري اين برنامه به اشتباه در معرفي تاريخچه قهرماني هاي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا، فقط به قهرماني اين تيم در سال 1991 ميلادي اشاره كرد.
    به دليل اين اشتباه مدير روابط عمومي باشگاه استقلال قصد دارد هفته آينده در نامه اي رسمي به Afc اين اشتباه را تصحيح و اعلام كند كه استقلال پيش از انقلاب اسلامي ايران با نام ديگري در اين رقابت ها در سال 1970 ميلادي قهرمان شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در صورت حضور در تمرين استقلال
    بازيكن پرويي تست فني نمي دهد

خبرگزاري فارس: هافبك پرويي كه براي عقد قرارداد با تيم فوتبال استقلال به تهران مي آيد در تست فني شركت نخواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، هافبك پرويي كه قرار است به زودي در تمرينات استقلال شركت كند، در صورت حضور در تهران فقط تست پزشكي خواهد داد و در آزمايش فني شركت نمي كند.
    به گفته مدير روابط عمومي باشگاه استقلال اين بازيكن سابقه بازي در تيم ملي پرو را دارد و به تاييد فني امير قلعه نويي رسيده است.
    پيش از اين قرار بود يك مهاجم اهل آلباني به نام دانيل جافا در تست فني اين تيم شركت كند اما پس از دو روز حضور در تمرين امير قلعه نويي اين بازيكن را تاييد نكرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ستقلال ۴ بازيكن ۲ اخطاره دارد

مسئولان باشگاه استقلال روز گذشته بازيكنان ۲ اخطاره خود را از سازمان ليگ استعلام كردند كه طبق آمار ۴ بازيكن اين تيم ۲ اخطاره معرفى شدند. خسرو حيدرى، حسين كاظمى، فابيوجان واريو و آرش برهانى آبى پوشانى هستند كه بايد در بازى مقابل برق مواظب حركات خود باشند. نكته قابل توجه اين است كه تمام ۲ اخطاره هاى استقلال از بازيكنان كليدى اين تيم محسوب مى شوند تا همين موضوع سبب نگرانى كادر فنى از در اختيار نداشتن آن ها در بازى هاى حساس پيشرو باشد.
    امیدوارم اتفاقی نیفته که به یکباره تمام اینها را در یک بازی از دست بدیم.
    بهتره برنامه ریزی کنند هر کدومشون تو یک بازی اخطار بگیرند تا 3 کارته بشند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در انتظار پایان حسرت ۱۸ ساله
    با مشخص شدن گروه بندی لیگ قهرمانان آسیا، نماینده های ایران از این پس نگاهی جدی تر به این رقابتها خواهند داشت و با توجه به شناختی که از حریفانشان به دست می آورند، می توانند با برنامه ریزی دقیق تر خود را آماده نتیجه گیری در لیگ قهرمانان آسیا کنند.
    چهار نماینده فوتبال ایران در شرایطی متفاوت به استقبال رقاتبهای آسیایی خواهند رفت.
    پرسپولیس و سپاهان که تیم های اول و دوم لیگ حرفه ای هفتم بودند، به واسطه قرار گرفتن در سید b و a با قرعه ای به مراتب آسان تر نسبت به استقلال و صبا که به عنوان نماینده های سوم و چهارم فوتبال ایران به لیگ قهرمانان راه یافته اند، مواجه شده اند.
    این چهار تیم در شرایطی با هدف موفقیت در سطح فوتبال باشگاهی آسیا به میدان خواهند رفت که از آخرین قهرمانی تیم های باشگاهی ایران در قاره، ۱۸ سال می گذرد. جالب است بدانید که آخرین مربی ایرانی که تیمش را قهرمان آسیا کرد، فیروز کریمی بود که حالابا صبای قم دوباره خود را درسطح اول آسیا می بیند.
    در زیر نگاهی داریم به چهارگانه ای که تیم های ایرانی برای رسیدن به قهرمانی آسیا در پیش دارند.
    گروه a
    صبا و تیم های بزرگ قاره
    فیروز کریمی در شرایطی بعد از ۱۸ سال به لیگ قهرمانان آسیا باز می گردد که نه تنها برای قهرمانی، بلکه برای رسیدن به جمع ۱۶ تیم برتر هم کار سختی پیش روی خود می بیند.
    الهلال عربستان را که با سابقه قهرمانی پا به لیگ قهرمانان گذاشته است، می توان جدی ترین حریف صبا و پر امیدترین تیم این گروه برای رسیدن به مراحل نهایی رقابتها دانست.
    این در حالی است که پاختاکور هم که نماینده فوتبال در حال اوج ازبکستان است، در کنار الاهلی، حریفانی نیستند که صبایی بخواهند آنها را دست کم بگیرند.
    البته نباید از تجربه و حرفه ای گری فیروز کریمی به سادگی گذشت، او آخرین مربی ایرانی است که جام قهرمانی آسیا را بر بالای سر برده است و بی شک می تواند با حرفه ای گری، امیدهای تیمش را برای موفقیت افزایش دهد.
    گروه b
    پرسپولیس می تواند اگر...
    رقابت جدی فوتبال ایران و عربستان هم موجب نمی شود تا الشباب را حریفی قابل بحث برای پرسپولیس دانست. آنها با وجود اینکه در لیگ داخلی کشورشان افتخارات قابل توجهی را به دست آورده اند، در لیگ قهرمانان هیچ گاه حرف خاصی برای گفتن نداشتند و معمولاً در همان مراحل اول حذف می شوند.
    در کنار این حریف نه چندان قابل توجه به لحاظ شخصیتی و آمادگی، الغرافه قطر و یکی از تیم های الشارجه امارات یا دمپوی هند دیده می شوند که باعث شده تا قرمزها امیدواری زیادی به موفقیت در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا داشته باشند.
    البته این مهم زمانی به دست می آید که پرسپولیس حاشیه های چند وقت اخیر را به بایگانی بسپارد تا با توجه به پتانسیل فوق العاده ای که در تمام خطوط خود در اختیار دارد، بتواند بازگشتی پر فروغ به آسیا داشته باشد.
    گروه c
    به قول afc، گروه مرگ!
    " گروه c، گروه مرگ لیگ قهرمانان محسوب می شود."
    این اظهارنظر رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، نشان داد که استقلال چه کار سختی برای رسیدن به قهرمانی و حتی مرحله یک هشتم نهایی دارد.
    همگروهی با الجزیره امارات و الاتحاد عربستان نشان می دهد که تیم ها در کنار اینکه به فکر گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان باشند، باید به این هم توجه داشته باشند تا با به دست آوردن رتبه ای شایسته در لیگ داخلی، گروه راحتتری را پیش روی خود ببینند.
    البته استقلال به واسطه افتخاراتی که در آسیا دارد و همچنین بهره گیری از کادر فنی هماهنگ و بازیکنان آماده در خطوط مختلف، نمی تواند خود را از پیش ناکام تصور کند و به طور حتم می تواند با برنامه ریزی مناسب و همچنین دقت عمل در برطرف کردن نقاط ضعف، امیدواری اش را نسبت به نتیجه گیری در لیگ قهرمانان آسیا افزایش دهد.
    گروه d
    زردها، امیدوار
    سپاهان با اینکه تیم مقتدر و متمول "بنیاد کار" ازبکستان را همگروهی خود می بیند، نگرانی خاصی بابت رسیدن به مرحله یک هشتم نهایی ندارد.
    حتی اگر با توجه به مقیاس روی کاغذ، نماینده ازبکستان را شانس مسلم صعود از گروه d بدانیم، الشباب امارات و الاتفاق عربستان را نمی توانند حریفانی قابل بحث برای شاگردان فرهاد کاظمی تلقی شوند.
    سپاهان از چند هفته پیش هدایت خود را به فرهاد کاظمی سپرده است؛ با توجه به شناختی که کاظمی از این تیم دارد و نشان داده که سپاهان را به سمت موفقیت سوق می دهد، می توان امیدوار بود که زردپوشان اصفهانی یکی از تیم های پر امید ایران در لیگ قهرمانان آسیا محسوب می شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزيز محمدى: با ۴ باشگاه حاضر در ليگ قهرمانان مثل تيم ملى برخورد مى كنيم
    عزيزالله محمدى رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: ۴ باشگاه ايرانى حاضر در ليگ قهرمانان آسيا تا اول بهمن فرصت دارند كه نسبت به رفع نواقص ورزشگاه ها اقدام كنند. وى اظهار كرد: اميدواريم ورزشگاه هايى كه براى ميزبانى ليگ قهرمانان آسيا به كنفدراسيون معرفى شده اند شرايط ميزبانى را پيدا كنند اما به باشگاه ها اعلام كرده ايم كه تا اول بهمن فرصت دارند كه نسبت به رفع نواقص ورزشگاه ها اقدام كنند. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا سازمان ليگ برنامه ويژه اى براى حضور ۴ نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا دارد، گفت: ما در برنامه تقويم در يك نگاه فاصله مسابقات را طورى تعيين كرده ايم كه باشگا ها بتوانند با فاصله مسابقاتشان را برگزار كنند. به عنوان مثال براى بازى اول كه ۲۱ اسفند برگزار مى شود ۴ تيم ايرانى از ۵ روز قبل بازى نخواهند داشت و بين ۲ بازى اول و دوم در ليگ قهرمانان آسيا، ما براى اين ۴ تيم ديدارى در ليگ تعيين نكرده ايم. در فروردين هم براى هر بازى در ليگ قهرمانان فاصله هفت روزه را مشخص كرده ايم و در ارديبهشت و خرداد هم مسابقات ليگ به پايان رسيده است.
    ابرار ورزشی

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

علي رضا ممنونم بابت اخبار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •