یه دو سه بار از رو پستت بخون
یه دو سه بار از رو پستت بخون
منطقه ما مشکل نسل دو داره و عدم. آنتن دهی،
آقا تو این مملکت پول هست، پهنای باند هست، همه چی هست.
مخابرات و دولت و ایرانسل و .... اراده بکنن میتونن اینترنت بالای 10مگ با کمترین قیمت به تمام نقاط ایران بدن.
اما مشکل کجاست؟
همه میدونن. یه بچه 7ساله هم میدونه مشکل از کجاست. آقا میخوان همتون رو بفرستن بهشت! باید خوشحال باشید! اونوقت میایید اینجا هی نق میزنید؟!
باید مثل کره شمالی و کوبا بشید تا قدر عافیت رو بدونید؟!
تست حوالی شهر رشت نزدیک خمام
3g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
edge ایرانسل دیگه خیال راحت دیتا موبایل رو 2g قرار میدم روشن میگذارم برای دریافت پیغام از وایبر و تلگرام
من خیلی راضیم از کیفیت ایرانسل و پوشش به این گستردگی فقط خیلی شاکیم از قیمت بسته های جدید اینترنتش حداقل شبانه رو حذف نمیکرد!!
کیفیت اج براتون فوق العاده اس !! برا من هم اینطوریه !! با وجور نسل 2 به این خوبی من اصلا دلم نمیاد بذارم رو نسل 3 که باطری الکی الکی هدر بره![]()
برار چطوری سرور مونیخ رو انتخاب کردی
واسه من تو اسپید تست این رو نداره
شما کجای رشت هستید برار
Last edited by mohebronaldo; 15-08-2015 at 12:32.
میدونی چرا اونور سرعت خوبه.چون اصلا کسی از نت ایرانسل استفاده نمیکنن همه وای فای دارن استفاده میکنن کافه زیاده اونور
خود خمام تریجی نداره.شما دقیقا کجا تست کردی همشهری
باور میکنید دوست عزیز من اصلا از نسل 3 استفاده نمیکنم
سرعت نسل 2 تا 31 کیلوبایت میره راحت.افت نداره اصلا.من راحتم با نسل 2
سلام
من پارسال دانشجو بودم تو رشت منطقه لاکان اون موقع رایتل داشتم که دهن مارو صاف کرد همش قطع کامل داشت کانکشن رفتم رو ایرانسل بالاخره هرچی باشه یه نت ذغالی تحویلت میده
دیشب با دوسانم بودیم از رشت اومده بودیم بیرون نرسیده به کمربندی تست کردم رفتیم تو خمام اتومات شد 2g
سرعت از تهران بودم بهتر بود سیگنال آن چنانی هم نبود فکر کنم 3 تا آنتن پر بود شبکه 2g ایرانسل خیلی استیبل شده قبلا اصلا کانکت نمیشد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)