تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1540 از 2605 اولاول ... 540104014401490153015361537153815391540154115421543154415501590164020402540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,391 به 15,400 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان ، وقت بخیر ..

می بخشید وسط بحث می پرم ، متاسفانه نمی تونم بشینم هزار و خورده ای صفحه رو هم بخونم که ببینم قبلا کسی مشکل منو مطرح کرده یا نه ، پس ممنون می شم کمک کنید ...

من تازه سرویس گرفتم و الان که مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال دارم ، منتهی این مرکز مخابراتی به من یوزر و پس نداده ، فقط یه برگه رسیده ، می خواستم بدونم یوزر و پس دیفالتی که برای سرویس ها می دن چطوریه ؟ مثلا بعضی از مناطق اینطوریه :
    یوزر : شماره تل بدون صفر
    پس : چهار رقم آخر تل

کسی اطلاعی داره ؟ آدرس پنل کاربری مخابرات رو هم بدید ممنون می شم ،آخه فردا شنبه تعطیل رسمیه می ره برای یکشنبه که من بتونم برم مراجعه کنم به مرکز مخابراتی ، منتظر راهنماییتون هستم اورژانسی ... تشکر پیشاپیش ...
    یوزر و پس رو از مخابرات بگیر بعد مودمتو کانفیگ کن
    مودمت tp-link یا d-link ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من کاری ندارم که اصلا مخابرات اجازه چنین کاری را دارد یا نه ولی ما فرض را میگذاریم که در صورت اینکه مخابرات اجازه چنین کاری را داشته باشد باید در قبوض تلفن گدشته و چندین بار این موضوع را به کاربران اطلاغ می داد .من فکر نمی کنم مخابرات جرات چنین کاری را داشته باشد چرا؟چون اگر بخواهد بدون هیچ اطلاع رسانی به صورت رسمی و شفاف ریالی روی قبوض اضافه کنه بیشتر کاربران خود را از دست می دهد چون تعداد قابل توجهی از کابران اصلا اطلاعی از این بازی جدید مخابرات ندارند و در صورت چنین حماقتی از طرف مخابرات نهایت این هست که از خط می گذریم و کلی هم شرکت دیگر وجود دارد حداقل خوبی شرکت ها این هست که پشتیبانی بهتری هم دارد .به هر حال مخابرات جان ما منتظر این هستیم که ببینیم چه خوابی دیدی و به احتمال زیاد بعد از 3 سال باید کوچ کنیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

می بخشید وسط بحث می پرم ، متاسفانه نمی تونم بشینم هزار و خورده ای صفحه رو هم بخونم که ببینم قبلا کسی مشکل منو مطرح کرده یا نه ، پس ممنون می شم کمک کنید ...

من تازه سرویس گرفتم و الان که مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال دارم ، منتهی این مرکز مخابراتی به من یوزر و پس نداده ، فقط یه برگه رسیده ، می خواستم بدونم یوزر و پس دیفالتی که برای سرویس ها می دن چطوریه ؟ مثلا بعضی از مناطق اینطوریه :

کسی اطلاعی داره ؟ آدرس پنل کاربری مخابرات رو هم بدید ممنون می شم ،آخه فردا شنبه تعطیل رسمیه می ره برای یکشنبه که من بتونم برم مراجعه کنم به مرکز مخابراتی ، منتظر راهنماییتون هستم اورژانسی ... تشکر پیشاپیش ...
    من که خطم وقتی دایر شد یوزر پسمو از 2020 گرفتم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز، یه زنگ بزن به ۲۰۲۰ ازشون بخواه. برات به شماره موبایلی که دادی به مخابرات اس ام اس میکنن.
    Last edited by muhammad_gh; 01-05-2015 at 22:58.

6. این کاربر از muhammad_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز هیچ کس قرار نیست قبض شما رو پرداخت کنه 50 درصد احتمال اجرای این طرح رو بدی عقل می گه دانلود نکنی 1 ماه صبر کن ببین چی می شه تا حالا 15 گیگ بیشتر مصرف کردی
    خیلی ممنون که راهنمایی کردید
    این یه ماه هم دانلود نمی کنیم تا ببینیم چی میشه
    ای بابا ، آخه چه جوری از دانلود جی تی ای وی برای کامپیوتر بگذرم ؟؟؟

درضمن یه نکته این که من طبق نرم افزاری که روی کامپیوترم دارم و میزان ترافیک اینترنتم رو کنترول می کنه از اول ماه تا الان 35 گیگ دانلود کردم ولی سایت مخابرات 6 روزه که میزان دانلود من رو 17.3 گیگ نشون می ده و تغییر نکرده
    من تو این چند روز ، چند بار مودم رو خاموش و روشن کردم ولی هنوز توی میزان دانلود تغییری صورت نگرفته که واقعا این قضیه داره نگرانم میکنه
    احتمالا دارن روش محاسبه قیمت ها رو عوض می کنن
    Last edited by djkavehtnt; 01-05-2015 at 23:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نخير اينطور نيست چند روز ديگه سر بهزن به سيستم مي بيني از حجم مصرفيت هم بيشتر محاسبه كرده

9. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاری ندارم که اصلا مخابرات اجازه چنین کاری را دارد یا نه ولی ما فرض را میگذاریم که در صورت اینکه مخابرات اجازه چنین کاری را داشته باشد باید در قبوض تلفن گدشته و چندین بار این موضوع را به کاربران اطلاغ می داد .من فکر نمی کنم مخابرات جرات چنین کاری را داشته باشد چرا؟چون اگر بخواهد بدون هیچ اطلاع رسانی به صورت رسمی و شفاف ریالی روی قبوض اضافه کنه بیشتر کاربران خود را از دست می دهد چون تعداد قابل توجهی از کابران اصلا اطلاعی از این بازی جدید مخابرات ندارند و در صورت چنین حماقتی از طرف مخابرات نهایت این هست که از خط می گذریم و کلی هم شرکت دیگر وجود دارد حداقل خوبی شرکت ها این هست که پشتیبانی بهتری هم دارد .به هر حال مخابرات جان ما منتظر این هستیم که ببینیم چه خوابی دیدی و به احتمال زیاد بعد از 3 سال باید کوچ کنیم .
    بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.

11. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خاک بر سری اینجاست، برای ما اصلا قبض نمیاد
    هر چی میریم اصلاح آدرس میزنیم فاید ای هم نداره

دوستان قبض ها اومد یه ندا بدید، ما هم بریم یه آمار بگیریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهترین بهونه برای حداقل به تعویق انداختن اجرای طرح حجمی اعتراض به محاسبه گر اونهاست
    با این وضعیتی که نرم افزار اکانتینگ مخابرات داره و نحوه عجیب و غریب محاسبه حجم استفاده شده جای اعتراض زیادی برای کاربرها وجودداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
    ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
    دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه

15. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •