یوزر و پس رو از مخابرات بگیر بعد مودمتو کانفیگ کن
مودمت tp-link یا d-link ؟
یوزر و پس رو از مخابرات بگیر بعد مودمتو کانفیگ کن
مودمت tp-link یا d-link ؟
من کاری ندارم که اصلا مخابرات اجازه چنین کاری را دارد یا نه ولی ما فرض را میگذاریم که در صورت اینکه مخابرات اجازه چنین کاری را داشته باشد باید در قبوض تلفن گدشته و چندین بار این موضوع را به کاربران اطلاغ می داد .من فکر نمی کنم مخابرات جرات چنین کاری را داشته باشد چرا؟چون اگر بخواهد بدون هیچ اطلاع رسانی به صورت رسمی و شفاف ریالی روی قبوض اضافه کنه بیشتر کاربران خود را از دست می دهد چون تعداد قابل توجهی از کابران اصلا اطلاعی از این بازی جدید مخابرات ندارند و در صورت چنین حماقتی از طرف مخابرات نهایت این هست که از خط می گذریم و کلی هم شرکت دیگر وجود دارد حداقل خوبی شرکت ها این هست که پشتیبانی بهتری هم دارد .به هر حال مخابرات جان ما منتظر این هستیم که ببینیم چه خوابی دیدی و به احتمال زیاد بعد از 3 سال باید کوچ کنیم .
من که خطم وقتی دایر شد یوزر پسمو از 2020 گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، یه زنگ بزن به ۲۰۲۰ ازشون بخواه. برات به شماره موبایلی که دادی به مخابرات اس ام اس میکنن.
Last edited by muhammad_gh; 01-05-2015 at 22:58.
خیلی ممنون که راهنمایی کردید
این یه ماه هم دانلود نمی کنیم تا ببینیم چی میشه
ای بابا ، آخه چه جوری از دانلود جی تی ای وی برای کامپیوتر بگذرم ؟؟؟
![]()
![]()
درضمن یه نکته این که من طبق نرم افزاری که روی کامپیوترم دارم و میزان ترافیک اینترنتم رو کنترول می کنه از اول ماه تا الان 35 گیگ دانلود کردم ولی سایت مخابرات 6 روزه که میزان دانلود من رو 17.3 گیگ نشون می ده و تغییر نکرده
من تو این چند روز ، چند بار مودم رو خاموش و روشن کردم ولی هنوز توی میزان دانلود تغییری صورت نگرفته که واقعا این قضیه داره نگرانم میکنه
احتمالا دارن روش محاسبه قیمت ها رو عوض می کنن![]()
Last edited by djkavehtnt; 01-05-2015 at 23:50.
نخير اينطور نيست چند روز ديگه سر بهزن به سيستم مي بيني از حجم مصرفيت هم بيشتر محاسبه كرده
بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.من کاری ندارم که اصلا مخابرات اجازه چنین کاری را دارد یا نه ولی ما فرض را میگذاریم که در صورت اینکه مخابرات اجازه چنین کاری را داشته باشد باید در قبوض تلفن گدشته و چندین بار این موضوع را به کاربران اطلاغ می داد .من فکر نمی کنم مخابرات جرات چنین کاری را داشته باشد چرا؟چون اگر بخواهد بدون هیچ اطلاع رسانی به صورت رسمی و شفاف ریالی روی قبوض اضافه کنه بیشتر کاربران خود را از دست می دهد چون تعداد قابل توجهی از کابران اصلا اطلاعی از این بازی جدید مخابرات ندارند و در صورت چنین حماقتی از طرف مخابرات نهایت این هست که از خط می گذریم و کلی هم شرکت دیگر وجود دارد حداقل خوبی شرکت ها این هست که پشتیبانی بهتری هم دارد .به هر حال مخابرات جان ما منتظر این هستیم که ببینیم چه خوابی دیدی و به احتمال زیاد بعد از 3 سال باید کوچ کنیم .
ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
خاک بر سری اینجاست، برای ما اصلا قبض نمیاد
هر چی میریم اصلاح آدرس میزنیم فاید ای هم نداره
دوستان قبض ها اومد یه ندا بدید، ما هم بریم یه آمار بگیریم.
بهترین بهونه برای حداقل به تعویق انداختن اجرای طرح حجمی اعتراض به محاسبه گر اونهاست
با این وضعیتی که نرم افزار اکانتینگ مخابرات داره و نحوه عجیب و غریب محاسبه حجم استفاده شده جای اعتراض زیادی برای کاربرها وجودداره.
دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)