تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1540 از 1746 اولاول ... 5401040144014901530153615371538153915401541154215431544155015901640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,391 به 15,400 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

ممنون از نصیحتتون ، درست می فرمایید.
    آخه متاسفانه من هم متاهل هستم هم دو تا بچه دارم
    به زور وقت برای بازی پیدا می کنم
    نمی خوام تعریف کنم از خودم که حرفه ای هستم ، اما خوب حداقل از اینایی که توی برنز هست که سرترم
    فکر کنم حداقل بالای 500 تا رنک هم بازی کردم ، حقش نیست بیوفتم با اینا
    من کلا LOL رو به نیت رنک بازی می کنم،اصلا بدون رنک بهم نمی چسبه ، اونم که اینجوری
    وقت زیادی هم ندارم بخوام مثلا 200-300 دست بزنم بیام بالا ، خیلی بشه هفته ای 3-4 دست رنک
    کاش یک راهی بود میشد Snowball کنم
    بیشتر Sup میرم از نوع Aggressive و اکثرا اگر adc بوق نباشه Lane رو می بریم ، اما امان از MID و TOP که فاتحه می خونن که نمیشه جمعش کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من موندم این Riot کلا عقل داره یا نه!
    یکی دو تا Season بازی می کنی می رسی به یک جا ، بعد ریست می کنه از صفر باید شروع کنی ، 10 تا بازی Ranked بری ، اگر Leaver و Troll و DC نداشته باشی دوباره بهت رنک جدید می ده!
    آخه یکی نیست بگه اگه با 10 تا بازی مشخص میشه Rank طرف ، مگه مجبوری بازی های Ranked بسازی! 10 تا بازی وتمام!
    اگر هم بازی ها Ranked نشون می ده طرف چه کاره است ، سپس چرا فرت و فرت ریست می کنی!
    نمی گی وقتی یکی که دو سه سالی Ranked میره می اوفته با یک نفر که نمی دونه فرق ADC و Top چیه می تونه بازی رو Carry کنه؟ وقتی می اوفته دست یک سری تازه وارد که هنوز بالای Bronze V نرفتند و براشون مهم نیست LEave بدن یا Troll کنند چه غلطی می تونه بکنه؟
    دیگر هر Noob ای می دونه که راحت میشه با بد شانسی تعداد زیادی از 10 تا بازی رو باخت و رفت برونز ، تازه من با Silver IV که بعد از مدتی غیبت دوباره به دستش آورده بودم 5 تا از 10 تا رو بردم ، باز من رو می ندازه Bronze!
    باور نمی کنید ، 6-7 تا بازی پشت سر هم توی Bronze توی تیمم یا Afk داشتیم ، یا Troller یا این که هم تیمی هه رفته به جای ADC چمپ Master Yi رو برداشته.
    خوب من به این احمقا چی بگم؟
    اعتراض هم می کنی پشم حسابت نمی کنند بهت جواب بدن.
    حالا من یه نصیحت برادرانه بکنم
    یه Bot بگیر بزن دهن همشونو سرویس کن. هیرو هایی بردار که Combo هاشون سخته، Syndra ، Kata ، Orianna حالا الان نمیدونم کدوم هیرو ها Snowball خورشون ملسه و قوی شدن. ولی با ماهی 30 تومن یا حتی Bot های مجانی هم هست، میتونی 1v5 تیم رو Carry کنی. League of Legends ارزشش از این بیشتر نیست...
    یک Community پر از Troll ها و Flamer ها و کلا در یه کلمه بازی Toxic که هیچ غلطی هم تاحالا در موردشون نکردن سازنده هاش و فقط به مسابقات خودشون میرسن که پولشو بزنن به جیب. مهم ترین خبرشون این شده که Support تیم فلان چرا رفت تیم فلان! خب به ما چه؟ Bot بزن اگه اینقدر برات مهمه که به Rank های بالا برسی، یه Cheater اضافه شده به این بازی Toxic چیزی رو عوض نمی کنه. اگر هم واقعا با این وضع از این بازی هنوز لذت میبری که خب همینه و تغییری هم نخواهد کرد.

3. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    خوب نمی دونم کلا خل و چلم
    از کل کل بازیش بیشتر از خودش خوشم می آد ، هر چند اکثرا دیوونه ام می کنه.
    البته توی نوشتار و رفتارم کل کل ندارم ، اما خوب این قدر اعصابم خورد میشه وقتی الکی 6-7 دست پشت سر هم ببازم باید تلافیش کنم
    یعنی Dota2 از این بهتره این طوری نیست؟

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

من dota2 بازی میکردم. دلیل اینکه lol رو شدیدا به dota ترجیح میدم وجود داشتن skill shot توی lol هست. و البته خیلی نکات دیگه. تو dota هـــــــــمه stun دارن. همه میتونن با آیتم invisable بشن هرچند همه نمیبندن ولی خوب شدنیه. و spell reset و بودن هیروهایی مثل bane و faceless و earthshaker که یه سری اسپل تخیلی دارن. مخصوصا faceless. به اندازه نصف مپ جامپ میزنه. همه چیزو میتونه dodge بده و بیخودی stun میکنه هی. کلا کسی نمیتونه باهاش اتک به اتک شه. و ultimate ـش هم که نیاز به گفتن نیست. تعداد زیاد cc و همینطور rng (یعنی بستگی داشتن بازی و fight به شانس. مثلا همین passive dodge هیرو faceless یا passive stun هیرو tiny). بازی خیلی از کنترل خارجه.
    البته خوب اکثرا مثل خودم moba رو از warcraft شروع کردن ولی آدم نمیتونه چیز بهتری رو تصور کنه مگر اینکه چیز بهتری رو بهش نشون بدن.
    دقیقا مثل کسایی که عاشق سریالهای ترکیه ای هستن چراکه سریال های رده 1 دنیا رو ندیدن
    من واقعا نمیتونم دوری چمپ هایی مثل nidalee و lee sin و orianna و vi و ... رو تحمل کنم. به اضافه اینکه فکر میکنم تعدادی از طراحهای lol قبلا طراح مپ dota بودن. مثل همون یارو طراح چمپ tf اسمشو یادم نیست

6. 2 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

آها یه چیز دیگه که یادم رفت بگم. وجود ap و ad تو lol هم هست. اینطوری ability ها هم با گرفتن ad یا ap قوی میشن. ولی تو dota اینطور نیست ability ها فقط با rank گرفتن و یا بعضا با aghanim و refresher قوی میشن. این باعث میشه هیروهای مجیک آخر بازی به صورت میانگین کمی useless تر بشن.
    ببخشید زیاد حرف زدم. با این حال اینها فقط نظر من بود. و خودمم حس نوستالژیکی نسبت به dota دارم

ولی این بازی جدیده Hots رو بازی نکردم شاید این از Lol هم بهتر بود. من طرفدار Blizzard هستم

8. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

Step 1 : 190
    Step 2 : 30

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من اروپا رو گزاشتم 190 رو دانلود کرد. حالا گزاشتم امریکا رو بکنه که شد 230 مگ این حدودا. معمولا یکیش آپدیت می کنی اون یکی مثلا 10 20 مگ اضافه دانلود میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از نصیحتتون ، درست می فرمایید.
    آخه متاسفانه من هم متاهل هستم هم دو تا بچه دارم
    به زور وقت برای بازی پیدا می کنم
    نمی خوام تعریف کنم از خودم که حرفه ای هستم ، اما خوب حداقل از اینایی که توی برنز هست که سرترم
    فکر کنم حداقل بالای 500 تا رنک هم بازی کردم ، حقش نیست بیوفتم با اینا
    من کلا LOL رو به نیت رنک بازی می کنم،اصلا بدون رنک بهم نمی چسبه ، اونم که اینجوری
    وقت زیادی هم ندارم بخوام مثلا 200-300 دست بزنم بیام بالا ، خیلی بشه هفته ای 3-4 دست رنک
    کاش یک راهی بود میشد Snowball کنم
    بیشتر Sup میرم از نوع Aggressive و اکثرا اگر adc بوق نباشه Lane رو می بریم ، اما امان از MID و TOP که فاتحه می خونن که نمیشه جمعش کرد.
    ببین من خودم تو پلایس منت سیلور 4 افتادم تنهایی کرری کردم شدم سیلور 2 بعد ریلوت 2 هفته به من هر چی فید افک ترول داد به تیم رو به رو همه چلنجر ما شدیم سیلور 4 بعد هم الان سیلور 5
    با یک مشت برنز میفتم. به یارو میگم سیف بازی کن پوش نده که من بتونم گنگ کنم مثلا بوت رو. میره میچسبه به تاور دشمن بعد میگه 0 گنگ.

خدایا 1000 مرتبه شکرت الکل اینجا و تو دین ما ممنوعه. مخاشون ان ریدن. ای هم اگرسیو بازی می کنند بدون حسبا. شما بازی چلنجر ها رو نگاه کن. خوابت میگیره. سالی یک بار هم رو می کشن اون وقت هرچی دی ویژن میره پایین اگرسیو تر میشن. اصلا رو فکر بازی نمی کنند.

حالا من یه نصیحت برادرانه بکنم
    یه Bot بگیر بزن دهن همشونو سرویس کن. هیرو هایی بردار که Combo هاشون سخته، Syndra ، Kata ، Orianna حالا الان نمیدونم کدوم هیرو ها Snowball خورشون ملسه و قوی شدن. ولی با ماهی 30 تومن یا حتی Bot های مجانی هم هست، میتونی 1v5 تیم رو Carry کنی. League of Legends ارزشش از این بیشتر نیست...
    یک Community پر از Troll ها و Flamer ها و کلا در یه کلمه بازی Toxic که هیچ غلطی هم تاحالا در موردشون نکردن سازنده هاش و فقط به مسابقات خودشون میرسن که پولشو بزنن به جیب. مهم ترین خبرشون این شده که Support تیم فلان چرا رفت تیم فلان! خب به ما چه؟ Bot بزن اگه اینقدر برات مهمه که به Rank های بالا برسی، یه Cheater اضافه شده به این بازی Toxic چیزی رو عوض نمی کنه. اگر هم واقعا با این وضع از این بازی هنوز لذت میبری که خب همینه و تغییری هم نخواهد کرد.
    اقا این بوت چیه؟ من شنیدم بوت که فقط میره میمیره که افک نباشی و لول آپ شی. قشنگ توضیح بده

راستی در مورد لول آپ کردن من قبلا گفتم چه کارهایی باید کرد ولی بهترین کار این هستش یک رنک بالایی رفیق شی. اکانتت رو بدی بهش بگی بیکار بودی با این بازی کن ما رو مثلا تا گلد ببر. البته باید خیلی بگردی. یا اینکه یک اسمورف پیدا کنی باهاش دوئه بازی کنی.
    من یک زمانی اینقدر جوش میکردم سر این لول که به سکته نزدیک بودم. الان به تخ حساب نمی کنم

مثلا همین اتمپ ریکانکته بود؟ من بازی می کردم بعد دی سی میشدم 5 تا بازی باید 5 دقیقه تو نوبت وای میسدم. بعد دوباره بازی می کردم دوباره دی سی میشدم میشد 10 دقیقه 15 دقیقه تا 20 دقیقه هم شد
    تا 3 تا بازی بازی می کردم که پانیشم تموم بشه به لطف اینترنت ملی این چرت پرت ها دوباره دی سی میشدم دوباره پانیش میشدم =))

در کل دیگه اهمیت نمیدم. فعلا هم که 35 بازی رنک بن شدم چون گفتم
    hi riven hi

78 هم چت بن

بعد یارو میاد فلیم میکنه فوش میده چون اسکین خریده ریوت هیچ کاریش نمی کنه. به اینکه یارو اگر یکبار 36 بازی رنک بن بشه کی جزات می کنه اینطوری فوش بده فلیم کنه
    مسخره بازیه ریوت. فقط به پول اسکین فروختن اهمیت میده. بازی کن ببین چی میشه.

12. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جلل خالق
    برای من اروپا اپدیت کردم. بعد امریکا رو جدا اپدیت کرد. بعد الان یک دست امریکا پینگ 300 بازی کردم اومدم اروپا دوباره اروپا داره 175 مگ دانلود می کنه =))
    عجب

عجب ضربدر 2

اقا بدون ------ که میزاری 170 مگ داره دوباره دانلود می کنه. ولی با پروکی 230 مگ؟ و خداوند جلل خالق رو افرید

عجب 3
    اقا ما دوباره اروپا رو اپدیت کردیم. ولی امتحان کردم ببینم آمریکام چه جوریه دیدم برای بار دوم امریکا رو هم میخواد آپدیت کنه. بابا ریوت قاطی کرده
    Last edited by kamron_devil; 25-03-2015 at 12:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا این بوت چیه؟ من شنیدم بوت که فقط میره میمیره که افک نباشی و لول آپ شی. قشنگ توضیح بده
    بات با بات خیلی فرق داره ، بات داریم مخصوص Level Up و IP جمع کردن که اونیه که شما میگی، خاصیتی نداره.
    بات داریم نیمه اتوماتیک که شما کنترل Champ رو داری ولی بات برات Combo میزنه، Last Hit میکنه بدون اینکه 1 دونه از قلم بندازه. Harass و Poke می کنه حریفو هر وقت نزدیک شه، Spell های حریف رو جاخالی میده ، از Ulti های خفن مثلا مثل Malphit جاخالی میده و Flash می کنه بیرون، خلاصه اگه خودت یکم بازی بلد باشی و بدونی کی باید حمله کنی، کی باید بری عقب و کدوم آیتم رو بخری میشی یه Diamond حرفه ای. من خیلی هارو Boost کردم تا گلد و بالاتر با همین بات. ولی باید مواظب باشید بعد از پچ ها استفاده نکنید چون ممکنه سیستم امنیتی بازی عوض بشه و بات رو تشخیص بده.

15. 2 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •