تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1540 از 2199 اولاول ... 54010401440149015301536153715381539154015411542154315441550159016402040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,391 به 15,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

ای خدا هنوز یک ماه و نیم از طرح نوروزی نگذشته فقط 8 گیگ واسم باقی مونده

تازه کلی دستم رو تنگ گرفتم که زیاد مصرف نکنم
    من که میخام adsl بگیرم از مخابرات نامحدود 512 بکل خیالمو راحت کنم از حجمی خسته شدیم از بس فقط باهش میشه وب گردی کرد و صفحات مثل ورد رو نگاه کرد

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من مودم bm632w دارم براي ايرانسل هست نميشه هيچ طوري از مبين نت بگيرم روي همين ست بشه؟؟؟ چون مودم خيلي گرون شده الان بتونم يا با كسي معاوضه كنم يا بفروشم بعد مبين نت بگيرم؟؟؟؟ مودم bm632w مبين نت رو آوردم تست كردم قشنگ جواب داد. حالا نميدونم چيكار كنم. قيمت مودم ها خيلي زور داره؟؟ اين مودم رو ميشه فروخت؟؟ مبين نت طرح 1 مگ كه مودم رايگان بيافته ارزان چي هست؟!
    بعضی شرکت ها هستند با دریافت هزینه مک ادرس مودمتون رو تو مبن نت ثبت می کنند هزینه زیادی هم نداره تو اینترنت سرچ کنی ادرسشون رو پیدا می کنی

من که میخام adsl بگیرم از مخابرات نامحدود 512 بکل خیالمو راحت کنم از حجمی خسته شدیم از بس فقط باهش میشه وب گردی کرد و صفحات مثل ورد رو نگاه کرد
    رفیق تو اگه به adsl دسترسی داری و استفاده نمی کنی داری به خودت ظلم می کنی

ما از سر بدبختی به مبین نت پناه بردیم

3. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بعضی شرکت ها هستند با دریافت هزینه مک ادرس مودمتون رو تو مبن نت ثبت می کنند هزینه زیادی هم نداره تو اینترنت سرچ کنی ادرسشون رو پیدا می کنی

ممنونم آرش جان. نمايندگي هاي خود مبين نت انجام ميدن. زنگ زدم ببرم درست كنن.
    Last edited by mrmostafa; 25-05-2013 at 11:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام.
    الان 512 1به10 سرعتش چجوریه?من از 6ماهه ۱به ۴ شدیدا راضی بودم.الان یه ماهه گرفتم گنده سرعتش...فردا هم تموم میشه اصلا نمیدونم ارزش داره ۱به۱۰ نا محدود بگیرم با این سرعتا?قیمتاشون که زیاد فرق نمی کنه...
    الان تو سرویسا یه ماهه ۶ گیگش چرا دیگه نیست?حذفش کردن?

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    الان 512 1به10 سرعتش چجوریه?من از 6ماهه ۱به ۴ شدیدا راضی بودم.الان یه ماهه گرفتم گنده سرعتش...فردا هم تموم میشه اصلا نمیدونم ارزش داره ۱به۱۰ نا محدود بگیرم با این سرعتا?قیمتاشون که زیاد فرق نمی کنه...

سرعتش فک کنم بشه حدود 20 یا 25.
    سرعت 512 یک به چهار برای من روی 80 ثابت بود.
    -----------
    طرح 512 - 6 گیگ 1 ماهه نیست؟؟ هست من همین الان نگاه کردم. اگه شما همین الان اون طرح رو درحال استفاده باشید، دیگه تو قسمت تغیر طرح نمیبینیدش و باید برید تو قسمت تمدید و پول واریز کنید.

7. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام.

زنهار! مبادا از طرح های 1 به 10 استفاده کنی که استفاده کردن همانا و جان به لب شدن همانا! دوست بنده 1 مگ گرفته بود، نهایت سرعت دانلود 15 کیلوبایت بود. طرح مد نظر شما هم بیشتر از این نخواهد بود.

9. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من مودم bm632w دارم براي ايرانسل هست نميشه هيچ طوري از مبين نت بگيرم روي همين ست بشه؟؟؟ چون مودم خيلي گرون شده الان بتونم يا با كسي معاوضه كنم يا بفروشم بعد مبين نت بگيرم؟؟؟؟ مودم bm632w مبين نت رو آوردم تست كردم قشنگ جواب داد. حالا نميدونم چيكار كنم. قيمت مودم ها خيلي زور داره؟؟ اين مودم رو ميشه فروخت؟؟ مبين نت طرح 1 مگ كه مودم رايگان بيافته ارزان چي هست؟!
    بين مودم هاي BM632W ، SWC9200 و DX350 كدام از نظر آنتن دهي بهتر هستن؟؟؟؟
    مودم جيبي ها بهتر هستش و آنتن دهيش قوي تره واقعا؟؟؟
    نميدونم طرح 1 ماهه 1مگ 4 گيگ كه 30 هزار تومان هست بگيرم با يه مودم آزاد كه 220 هزار تومان هست به صرفه تر هست يا طرح 1 ساله 1 مگ كه 350 هزار تومان هست. البته 12 ماه طرح 1 ماهه هم قيمتش همان ميشه ولي تعداد حجمش بيشتر از 1 ساله ميشه
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    1- برای تبدیل مودم به نمایندگان مبین نت مراجعه کنید، راهنمایی میکنن.
    2- مودم رایگان فریبی بیش نیست، چون قیمت مودم رو میکشن روی تعرفه.
    3- فکر کنم از لحاظ آنتن دهی میون این مودم ها تفاوت چندانی وجود داشته باشه.
    4- به هیچ وجه به مودم جیبی فکر نکنید.
    5- به نظر من مودمتونو تبدیل کنید و از 1 مگابیت نوروزی استفاده کنید. از حالات دیگر به صرفه تره.

11. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان این سرویس 6 ماهه 1 مگابایت چطوره ؟ قیمتش هم 80 تومن هستش که فکر کنم پایین ترین هزینه باشه ...
    سرویس فعلی من 512 یک ساله هستش که شدیدا راضی هستم و حدود 120 دانلود دارم شب و روز هم هیچ تفاوتی نداره ولی رو به پایان هستش .
    بسیار ممنون .

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان این سرویس 6 ماهه 1 مگابایت چطوره ؟ قیمتش هم 80 تومن هستش که فکر کنم پایین ترین هزینه باشه ...
    سرویس فعلی من 512 یک ساله هستش که شدیدا راضی هستم و حدود 120 دانلود دارم شب و روز هم هیچ تفاوتی نداره ولی رو به پایان هستش .
    بسیار ممنون .
    در حال حاضر بهترین طرح همین یک مگ 6ماه هست، بهتره بریید از ایکر ثبت کنید برای خودتون تا اگه بر داشته شد برای شما باقی بمونه

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

در حال حاضر بهترین طرح همین یک مگ 6ماه هست، بهتره بریید از ایکر ثبت کنید برای خودتون تا اگه بر داشته شد برای شما باقی بمونه
    چجوری؟ مگه میشه یه طرح رو الان ثبت کرد و مثلا دو هفته بعد تمدید کرد؟ الان که میزنی روی طرح و فاکتور میده بعد یه روز میزنه زمان پرداخت فاکتور به پایان رسیده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •