من که میخام adsl بگیرم از مخابرات نامحدود 512 بکل خیالمو راحت کنم از حجمی خسته شدیم از بس فقط باهش میشه وب گردی کرد و صفحات مثل ورد رو نگاه کرد
من که میخام adsl بگیرم از مخابرات نامحدود 512 بکل خیالمو راحت کنم از حجمی خسته شدیم از بس فقط باهش میشه وب گردی کرد و صفحات مثل ورد رو نگاه کرد
بعضی شرکت ها هستند با دریافت هزینه مک ادرس مودمتون رو تو مبن نت ثبت می کنند هزینه زیادی هم نداره تو اینترنت سرچ کنی ادرسشون رو پیدا می کنی
رفیق تو اگه به adsl دسترسی داری و استفاده نمی کنی داری به خودت ظلم می کنی
ما از سر بدبختی به مبین نت پناه بردیم![]()
ممنونم آرش جان. نمايندگي هاي خود مبين نت انجام ميدن. زنگ زدم ببرم درست كنن.
Last edited by mrmostafa; 25-05-2013 at 11:29.
سلام.
الان 512 1به10 سرعتش چجوریه?من از 6ماهه ۱به ۴ شدیدا راضی بودم.الان یه ماهه گرفتم گنده سرعتش...فردا هم تموم میشه اصلا نمیدونم ارزش داره ۱به۱۰ نا محدود بگیرم با این سرعتا?قیمتاشون که زیاد فرق نمی کنه...
الان تو سرویسا یه ماهه ۶ گیگش چرا دیگه نیست?حذفش کردن?
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
سرعتش فک کنم بشه حدود 20 یا 25.
سرعت 512 یک به چهار برای من روی 80 ثابت بود.
-----------
طرح 512 - 6 گیگ 1 ماهه نیست؟؟ هست من همین الان نگاه کردم. اگه شما همین الان اون طرح رو درحال استفاده باشید، دیگه تو قسمت تغیر طرح نمیبینیدش و باید برید تو قسمت تمدید و پول واریز کنید.
زنهار! مبادا از طرح های 1 به 10 استفاده کنی که استفاده کردن همانا و جان به لب شدن همانا! دوست بنده 1 مگ گرفته بود، نهایت سرعت دانلود 15 کیلوبایت بود. طرح مد نظر شما هم بیشتر از این نخواهد بود.
1- برای تبدیل مودم به نمایندگان مبین نت مراجعه کنید، راهنمایی میکنن.
2- مودم رایگان فریبی بیش نیست، چون قیمت مودم رو میکشن روی تعرفه.
3- فکر کنم از لحاظ آنتن دهی میون این مودم ها تفاوت چندانی وجود داشته باشه.
4- به هیچ وجه به مودم جیبی فکر نکنید.
5- به نظر من مودمتونو تبدیل کنید و از 1 مگابیت نوروزی استفاده کنید. از حالات دیگر به صرفه تره.
دوستان این سرویس 6 ماهه 1 مگابایت چطوره ؟ قیمتش هم 80 تومن هستش که فکر کنم پایین ترین هزینه باشه ...
سرویس فعلی من 512 یک ساله هستش که شدیدا راضی هستم و حدود 120 دانلود دارم شب و روز هم هیچ تفاوتی نداره ولی رو به پایان هستش .
بسیار ممنون .
در حال حاضر بهترین طرح همین یک مگ 6ماه هست، بهتره بریید از ایکر ثبت کنید برای خودتون تا اگه بر داشته شد برای شما باقی بمونه
چجوری؟ مگه میشه یه طرح رو الان ثبت کرد و مثلا دو هفته بعد تمدید کرد؟ الان که میزنی روی طرح و فاکتور میده بعد یه روز میزنه زمان پرداخت فاکتور به پایان رسیده است.در حال حاضر بهترین طرح همین یک مگ 6ماه هست، بهتره بریید از ایکر ثبت کنید برای خودتون تا اگه بر داشته شد برای شما باقی بمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)