اگه میخوای ثابت شه چند تا گلد بفرست اگه نتونستم پیدا کنم اونموقع قبول دارمزیاد اصرار نمی کنم ولی ...
من از هر راهی رفتم نتونستم پرمیوم بخرم چیکار باید بکنم ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اگه میخوای ثابت شه چند تا گلد بفرست اگه نتونستم پیدا کنم اونموقع قبول دارمزیاد اصرار نمی کنم ولی ...
من از هر راهی رفتم نتونستم پرمیوم بخرم چیکار باید بکنم ؟
پرمیوم آرش یک سایت هست از اونجا می خره
ضمنا من عصای اول و دومم را بدون پرمیوم پیدا کردم خودشم بعد اینکه 2 ماه اینا پرمیوم فعال بود و دیگه مایوس شده بودم
اینجا را بخونی می فهمی خودشم به تاریخشم نگاه کن و به پستم دقت کن تا ببینی ویرایشم نکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم عصا رو پیدا کردم ولی تو ورد 9 با کاراکتر دختر !شانس نداریم که ...
به هيچ وجه رسيك دعوت كردن ايشون به شهر رو به جان نخريد
يه بار توي ورلد 2 ميخواست بياد شهر من هي اون دست اين دست ميكردم تا جا باز بشه رفت خودش يه شهر زد و هتل زد براي خودش
بچه ها قدم اول مشخص شد : پسوردش 9 رقميه
كاملا تكذيب ميشه !! 7 تا ايراني باتجربه منهاي يكي
نه من پسوردت يادم نيست
ماشالا بادام زميني مزمز ميخوري انقدري شدي ؟
سعيد مثلا خودش نميخواست اينجا بگه كه بعد 57 روز رفتش ورلد 9 رو رنك 3-4 شدتوي ياهو به من گفتش كه بيام اينجا بگم ايشون بعد 57 روز و 13 ساعت و 25 ثانيه وارد ورلد 9 شدند و در 4 ماه و 32
روز و هشت ساعت و 12 ثانيه كه مصادف با 13 ايپريل 2009 و مصادف با 1427 جمادي الاول و مصادف با خرداد سال 1388 به رنك يك رقمي رسيدند
همه اينارو توي ياهو بهم گفت بيام اينجا بگم
قبلا يك سايت بودش كه من پريميوم تريبال ازش ميخريدم و پريميوم همه ي بازيهارو هم داشت به خصوص وست
آرش آدرسش رو داره من فراموش كردم ... آرررررش ؟ ( همون حميـــــــد ؟)
ميگم عصا رو توي پروفايلت خوب نگه داره يه دفعه ميره توي اونجاي كاراكترت حالا بيا و درش بيار![]()
چند تا هست:قبلا يك سايت بودش كه من پريميوم تريبال ازش ميخريدم و پريميوم همه ي بازيهارو هم داشت به خصوص وست
آرش آدرسش رو داره من فراموش كردم ... آرررررش ؟ ( همون حميـــــــد ؟ )
حسین دلبری:
بقیه رو حال ندارم جواب بدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
کی رو دارم میبینم......کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
Baltaza*, Haj_Amoo
حاجی نوکرتم م م م م م
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
باز وست چت زد !!
برا سعید و چاقال و من جنسیت اشتباه میگیرهالان هم کارکتر منو اشتباه گرفت : ))
![]()
تو رو خدا ببین کی میخوام نوروز رو تبریک بگم!!
===
من رو باش!!
11 روز قبل از عید و تا 4 روز بعدش کسی اینحا اصلا پست نداده!! تبریک که جای خود دارد!!
پس اولین نفرم! بله؟
Last edited by Haj_Amoo; 01-04-2010 at 19:15.
بچه ها همه بلند بشين حاجي اومده![]()
عجب حافظه ای داری پسرنوشته شده توسط هشت پا
خب فکر کردم سرکاریه رفتم یه جای دیگه
نوشته شده توسط کروکودیل
آره منم باور کردم.نوشته شده توسط خرچنگ
![]()
ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه هستعیدت مبارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)