T O O M A J جان پس ما 27 صفحه در مورد چی صحبت کردیم ؟
T O O M A J جان پس ما 27 صفحه در مورد چی صحبت کردیم ؟
خوش تیپ ترین!
خوب این سوال کردن داره؟
تازه یه لغت باید پیدا کنی که برای خانم ها هم مناسب باشه خوش تیپ معمولا برای آقایون بکار می ره ( handsome )
مثلا جیل توی اویل 3
یا ایدا توی اویل 4
و از آقایان هم لیون توی اویل 4
beautiful رو براي خانومها به كار ميبريم.
خوشكل jill
خوش تيپ leon
خوش هيكل Nemesis
عجب!!!!!!!خوش هيكل Nemesis
شما در رابطه با كاراكترها بحث مي كرديد.نه خوش تيپ ترينشون.
باشه.هم Handsome و هم Beautiful .خوش تیپ ترین!
خوب این سوال کردن داره؟
تازه یه لغت باید پیدا کنی که برای خانم ها هم مناسب باشه خوش تیپ معمولا برای آقایون بکار می ره ( handsome )
مثلا جیل توی اویل 3
یا ایدا توی اویل 4
و از آقایان هم لیون توی اویل 4
به نظر من كه:
Beautiful : Ada![]()
Handsome : Leon![]()
تا پنچش برای پی اس سه(منظورم عکساشه البته) نیومده هیچکس نمیتونه اضحار نظر فوکوله.
سلام.
اقا این یارو که با چاقو بهت حمله میکنه وبعد تبدیل به قول میشه و باید بکشیش وقتی تبدیل به قول میشه با دستش از سرش دفاع میکنه دیگه مگنوم هم بهش اثر نمیکنه راهنماییم کنید چطوری باید کشتش.
يك سنت در طراحي بازيها: شخصيتهاي اصلي (و حتي شخصيتهاي منفي) در اوج شرايط فيزيكي و ظاهري ايدهآل طراحي ميشن. همه زيبا، خوشتيپ و خوشهيكل. اين موضوع خيلي وقتها از حد نرمالش هم فراتر ميره. مثلا يك خانوم (مثل Ada) براي ماموريتهاي فوقالعاده سختي اعزام ميشه اونم با اون لباس استثنايي و كفشهايي كه راه رفتن باهاشون سخته چه برسه به انجام اون حركات محيرالعقول. هميشه در طراحي بازيها اين مشكل وجود داشته، ميشه شخصيتهايي طراحي كرد كه شيك و پيك نباشن و از نظر شكل ظاهري هم در اوج نباشن. (مث شخصيت اول بازي Condemned). اينجوري بازي هم طبيعيتر و معقولتره از آب درمياد. اما يه چيز بگم، من شخصيت Ada رو در RE2 خيلي دوست داشتم، اما در RE4 بسيار اعصابخوردكن و عوضي شده. Leon پسر به اين گلي، اون وقت Ada دمبهساعت حالشو ميگيره، آدم دوست داره Ada رو بگيره با دوتا دستاش خفش كنه.... من اگه جاي Leon بودم، محل خرگوش هم به Ada نميذاشتم. مهربونترين و دوستداشتنيترين شخصيت: Claire Redfield، ماستترين شخصيت: Jill، پخمهترين كه هميشه ميره سر كار: Leon كه البته رعناترين آقا هم هست. متينترين: Chris. دركل: Leon، امتياز كامل رو بهش ميدم. خيلي دوستش دارم (از همون RE2).
دو راه داري:
1- صبر كن موقع حمله كه گاردش رو باز ميكنه، به سرش شليك كن، البته با يك اسلحهي متوسط به بالا مثل Magnum يا Shotgun. خيلي سريع بايد شليك كني چون فورا حمله ميكنه. اگه آسيب وارده با اون شليك زياد باشه، يه مدت ميشينه رو زانوهاش كه ميتوني حسابي بهش شليك كني.
2- به پاهاش (كه هيچوقت پوشيده نيست) شليك كني تا مثل مورد قبل رو زانوهاش بشينه و بتوني بهش تير بيشتري شليك كني.
** سعي كن با چاقو بهش حمله كني، تو مصرف تير صرفهجويي ميشه. (چاقوي معمولي در برابر Krauser از قويترين تيرهاي Magnum هم قويتره.)
غول...!؟...!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)