تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 435 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

راستش به نظر من كه مي خورد.
    بابا تاپيك يه كم ساكته.خوب بياين در رابطه با خوش تيپ ترين كاراكتر سري بازي هاي Re صحبت كنيم.
    دقت كنيد كه گفتم كاراكتر(يعني هر كسي تو بازي مي تونه باشه) و گفتم Re نه Re4 .
    ممنون
    منتظر نظراتم تا خوش تيپ ترينشون رو انتخاب كنيم.
    T O O M A J جان پس ما 27 صفحه در مورد چی صحبت کردیم ؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوش تیپ ترین!
    خوب این سوال کردن داره؟
    تازه یه لغت باید پیدا کنی که برای خانم ها هم مناسب باشه خوش تیپ معمولا برای آقایون بکار می ره ( handsome )
    مثلا جیل توی اویل 3
    یا ایدا توی اویل 4
    و از آقایان هم لیون توی اویل 4

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

beautiful رو براي خانومها به كار ميبريم.
    خوشكل jill
    خوش تيپ leon
    خوش هيكل Nemesis

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوش هيكل Nemesis
    عجب!!!!!!!

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

T O O M A J جان پس ما 27 صفحه در مورد چی صحبت کردیم ؟
    شما در رابطه با كاراكترها بحث مي كرديد.نه خوش تيپ ترينشون.

خوش تیپ ترین!
    خوب این سوال کردن داره؟
    تازه یه لغت باید پیدا کنی که برای خانم ها هم مناسب باشه خوش تیپ معمولا برای آقایون بکار می ره ( handsome )
    مثلا جیل توی اویل 3
    یا ایدا توی اویل 4
    و از آقایان هم لیون توی اویل 4
    باشه.هم Handsome و هم Beautiful .
    به نظر من كه:
    Beautiful : Ada
    Handsome : Leon

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

تا پنچش برای پی اس سه(منظورم عکساشه البته) نیومده هیچکس نمیتونه اضحار نظر فوکوله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria roohie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سلام.
    اقا این یارو که با چاقو بهت حمله میکنه وبعد تبدیل به قول میشه و باید بکشیش وقتی تبدیل به قول میشه با دستش از سرش دفاع میکنه دیگه مگنوم هم بهش اثر نمیکنه راهنماییم کنید چطوری باید کشتش.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يك سنت در طراحي بازي‌ها: شخصيت‌هاي اصلي (و حتي شخصيت‌هاي منفي) در اوج شرايط فيزيكي و ظاهري ايده‌آل طراحي مي‌شن. همه زيبا، خوش‌تيپ و خوش‌هيكل. اين موضوع خيلي وقت‌ها از حد نرمالش هم فراتر ميره. مثلا يك خانوم (مثل Ada) براي ماموريت‌هاي فوق‌العاده سختي اعزام مي‌شه اونم با اون لباس استثنايي و كفش‌هايي كه راه رفتن باهاشون سخته چه برسه به انجام اون حركات محيرالعقول. هميشه در طراحي بازي‌ها اين مشكل وجود داشته، ميشه شخصيت‌هايي طراحي كرد كه شيك و پيك نباشن و از نظر شكل ظاهري هم در اوج نباشن. (مث شخصيت اول بازي Condemned). اين‌جوري بازي هم طبيعي‌تر و معقول‌تره از آب درمياد. اما يه چيز بگم، من شخصيت Ada رو در RE2 خيلي دوست داشتم، اما در RE4 بسيار اعصاب‌خوردكن و عوضي شده. Leon پسر به اين گلي، اون وقت Ada دم‌به‌ساعت حالشو مي‌گيره، آدم دوست داره Ada رو بگيره با دوتا دستاش خفش كنه.... من اگه جاي Leon بودم، محل خرگوش هم به Ada نميذاشتم. مهربون‌ترين و دوست‌داشتني‌ترين شخصيت: Claire Redfield، ماست‌ترين شخصيت: Jill، پخمه‌ترين كه هميشه ميره سر كار: Leon كه البته رعناترين آقا هم هست. متين‌ترين: Chris. دركل: Leon، امتياز كامل رو بهش مي‌دم. خيلي دوستش دارم (از همون RE2).

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    اقا این یارو که با چاقو بهت حمله میکنه وبعد تبدیل به قول میشه و باید بکشیش وقتی تبدیل به قول میشه با دستش از سرش دفاع میکنه دیگه مگنوم هم بهش اثر نمیکنه راهنماییم کنید چطوری باید کشتش.
    دو راه داري:

1- صبر كن موقع حمله كه گاردش رو باز مي‌كنه، به سرش شليك كن، البته با يك اسلحه‌ي متوسط به بالا مثل Magnum يا Shotgun. خيلي سريع بايد شليك كني چون فورا حمله مي‌كنه. اگه آسيب وارده با اون شليك زياد باشه، يه مدت مي‌شينه رو زانوهاش كه مي‌توني حسابي بهش شليك كني.

2- به پاهاش (كه هيچ‌وقت پوشيده نيست) شليك كني تا مثل مورد قبل رو زانوهاش بشينه و بتوني بهش تير بيشتري شليك كني.

** سعي كن با چاقو بهش حمله كني، تو مصرف تير صرفه‌جويي ميشه. (چاقوي معمولي در برابر Krauser از قوي‌ترين تيرهاي Magnum هم قوي‌تره.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    غول...!؟...!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •