از طریق برنامه mobiolawebcam3ed_v1_0Bluethoot با بلوتوث هم می شه وب کم داشت اگه خواستید برنامه با سریالش را بگذارم .
از طریق برنامه mobiolawebcam3ed_v1_0Bluethoot با بلوتوث هم می شه وب کم داشت اگه خواستید برنامه با سریالش را بگذارم .
ميخواستم بدونم کيفيت عکس در ان73 معمولي با موزيکال فرق داره يا نه؟
اخه من شنيده بودم که73معمولي کيفيتش بهتره)
سلام اقايون
من مي خواستم تصاوير متحرك با پسوند Gif يا SWF يا Flash رو براي پشت صفحه N73 بزارم چي كار بايد بكنم؟
فکر میکنم 99% اینطوری باشن و اون 1% هم گوشی هایی که قبلا وارد شدن و به دلیل مشکل رجیستر تو انبار مونده بودن و هر روز که میگذره از اون 1% کم میشه. اونهایی که قبلا N73 خریدن خیالشون راحته که یه گوشی نوکیا اصل با کیفیت و با دوام دارن. ولی خریدن این گوشیهای جدید ریسک خیلی بزرگیه.
رو ال سی دی N73 فقط یه برچسب هست که نوشته N-Series .
اینکه لنز دقیقا وسط نیست دیگه خیلی ضایعه. پولتون رو حروم نکنید واسه این گوشی ها.
K850 هم صدای درست و حسابی نداره خیالت جمع...
هیچ فرقی ندارن.
ممنون میشم این کارو بکنی. خودت تست کردی ؟ تو تنظیمات برنامه کدوم پورت رو انتخاب میکنی ؟ اگه لینکش رو بزاری من خودم تست کنم ممنون میشم.
این کار امکانپذیر نیست عزیز.
سلام دوستان.
من یه n73 (البته از سریهای اول نه این جدیدای 300 هزار تومتنی) دارم که هر چند وقت یکبار برای ارسال sms به مشکل می خوره و تا درایو خود گوشی رو ریست نکنم البته با کد *#7370# درست نمی شه. می خواستم بدونم مشکل از کجاست. ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)