تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 942 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

jeffyjoon گرفتن شماره 100 هيچ هزينه اي نداره
    من اعتباريشو دارم چك كردم كم نميكنه
    ولي شماره 130 و 140 به ازاي هر با تماس براي اعتباري 620 ريال و براي ماهيانه 499 ريال كم ميكنه

خدمت vahooli بايد عرض كنم
    شما بايد براي فعال كردن سيستمها به روش هاي زير عمل كنيد:
    براي فعال كردن سرويس پست صوتي شماره 130 رو بگير بعد 3 رو بزن تا وارد قسمت خدمات بشي بعد 1 رو بزن تا وارد قسمت پيام گير صوتي بشي سپس براي فعال كردن اين سرويس 1 رو بزن

براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 3 رو بزني

براي غير فعال كردن سرويسها هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 4 رو بزني

ولي با اين كه من سرويس پست صوتي رو فعال كردم و SMS تاييد هم برام اومده و رمز ورود رو هم وارد كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم يه مشكل وجود داره
    و اون اينه كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و شمارمو ميگيرم به جاي وصل شدن به سيستم ضبط پيغام يا بوق اشغال ميزنه يا ميگه شماره اشتباه است

به نظر شما مشكل از كجاس؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

ولي شماره 130 و 140 به ازاي هر با تماس براي اعتباري 620 ريال و براي ماهيانه 499 ريال كم ميكنه

براي فعال كردن سرويس پست صوتي شماره 130 رو بگير بعد 3 رو بزن تا وارد قسمت خدمات بشي بعد 1 رو بزن تا وارد قسمت پيام گير صوتي بشي سپس براي فعال كردن اين سرويس 1 رو بزن

براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 3 رو بزني

براي غير فعال كردن سرويسها هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 4 رو بزني

ولي با اين كه من سرويس پست صوتي رو فعال كردم و SMS تاييد هم برام اومده و رمز ورود رو هم وارد كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم يه مشكل وجود داره
    و اون اينه كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و شمارمو ميگيرم به جاي وصل شدن به سيستم ضبط پيغام يا بوق اشغال ميزنه يا ميگه شماره اشتباه است

به نظر شما مشكل از كجاس؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

برای یکی از دوستام که 912 داشت، هر sms ای که میزدم بلااستثنا Fail میشد، امروز گوشیش رو ازش گرفتم و شماره مسیج سنترش رو از 9891200500+ به 9891200503+ تغییر دادم و در همون لحظه براش مسیج فرستادم و در عین ناباوری دیدم که مسیج همون لحظه رسید
    حالا با این حساب من موندم که مشکل از ایرانسله یا مخابرات ؟
    (اگه میتونید شما هم یه امتحانی بکنید!)

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

jeffyjoon

به نظر شما مشكل از كجاس؟
    خیلی ممنون دوست من

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها راستي منم يه مشكل دارم
    اميدوارم كه باورتون شه
    چند وقتي بود كه شك داشتم ولي حالا مطمئنم
    درست چند ساعته پيش شماره #140* رو گرفتم ديديم
    كه 7.87 خورده اي پول داشتم بعد اون رفتم اينترنت شد 7.71 خورده اي چند دقيقه بعد كه رفتم
    شد دوباره شد 7.87 حالا هم كه دارم ميزنم مينويسه no network
    نميدونم چكار كنم لطفا يكي راهنماييم كنه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

آره Ali David براي منم يه بار شد
    منتها به مبلغ قبلش برنگشت
    يه مقدارش دوباره برگشت
    Last edited by XGAME; 24-04-2007 at 15:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای یکی از دوستام که 912 داشت، هر sms ای که میزدم بلااستثنا Fail میشد، امروز گوشیش رو ازش گرفتم و شماره مسیج سنترش رو از 9891200500+ به 9891200503+ تغییر دادم و در همون لحظه براش مسیج فرستادم و در عین ناباوری دیدم که مسیج همون لحظه رسید
    حالا با این حساب من موندم که مشکل از ایرانسله یا مخابرات ؟
    (اگه میتونید شما هم یه امتحانی بکنید!)
    مشخص ایرانسل مشکلی نداره اس ام اس هاش. 091 همیشه مشکل داشته
    91 دولتی و کاملا از نظر من بی ارزشه
    چون خدمات نداره و وقتی بابت سیمکارتهاش 400000پول میگیره بازم منت میزاره سره آدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

پيش فرض

به نظر شما مشكل از كجاس؟
    Xgame عزیزم به خدا پول میندازه. البته سیم کارت من 150 تومنی. اگه شما تازه فعال کردین، voice و who call واسه من از اسفند فعال بود و در قبضی که واسه اسفندم اومده 3500 تومن تماس با 100 و 101 اومده و جالب اینکه 101 نمی دونم چی هست و من با چنین شماره ای تماس نگرفتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14 Bts

اقا یه چیزی برام خیلی عجیبه شما می دونین قضیه چیه؟
    من یه برنامه رو گوشیم دارم که از هر Bts انتن بگیره کد و مشخصات اون Bts را می نویسه . اینم می دونین که هر دکلی دارای چندین Bts هست.من با سیم کارت دولتی که امتحان می کردم مرتبا این عدد عوض می شد چون بین هر Bts دکل منطقه جابجا می شد و وقتیم به یه محل دیگه می رفتیم کلا عددا تغییر می کردن چون دکل عوض می شد. اما !!! با سیم کارت ایرانسل که این کارا کردم از جنوب شهر اصفهان تا شمال شهر فقط یک کد را نشون می داد ! انگار فقط از یک Bts تغذیه بشه که اینم امکان نداره ! به نظر شما جریان چیه؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

آره Ali David براي منم يه بار شد
    منتها به مبلغ قبلش برنگشت
    يه مقدارش دوباره برگشت
    دوستان همیشه این طوره ! یعنی وقتی کانکتید هیچ وقت اعتبارا چک نکنید وگرنه عدد خیلی کمیا نشون میده حتما اول دی سی کنین بعد چک کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •