کسی را دوست داشته باش که دلش انقدر بزرگ باشه تا برای جا شدن در آن نخواد خودت را کوچک کنی!
کسی را دوست داشته باش که دلش انقدر بزرگ باشه تا برای جا شدن در آن نخواد خودت را کوچک کنی!
آنچه كردي با دل من قصه سنگ و سبو بود
من گلي پژمرده بودم گر تو را صد رنگ و بو بود
Last edited by Fatefinder; 21-02-2006 at 17:31.
شما واقعا عالي مي نويسيد لطفا ادامه بديد[b] ( به gharibe aashena )
Last edited by Fatefinder; 21-02-2006 at 16:32.
سلام شب به خير
ببخشيد ميخواستم ببينم شما يه پارتي ندارين كه بتونه پرونده ي هسته اي ايران رو از شوراي امنيت بيرون بكشه؟!
asal.........jigar........nafas........mah........ .setare........darya........khorshid..........shik ar........namak.........shirini..........hooloo... ......tala........noghre.........mes...........roo y.........ahan pare.........shir alat..........lavazeme manzel........dampaee pare..........navare dare yakhchal...........noone khoshk........kharidarim![]()
يه قزوينيه ميره جبهه بعد ميبينن آمار تلفات فوق العاده زياد شده بعد آسيب شناسي ميكنن ميبينن خمپاره كه ميزنن كسي نمي خوابه !!
شخصي ادعاي خدايي مي کرد. او را نزد خليفه بردند. خليفه براي تهديد او گفت:سال قبل کسي ادعاي پيامبري مي کرد. او را گرفتيم و کشتيم. مرد مدعي آب دهنش را قورت داد و گفت: خوب کاري کرديد چون من او را
نفرستاده بودم!!!
تركه ميره خواستگاري _ پدر عروس ازش ميپرسه ببينم پسر جون خونه مونه كه داري انشاء الله؟ تركه ميگه نه پدر جون ولي بچهها جا زياد سراغ دارن....
قزوينيه تو صفه مرغه كه مرغ تموم ميشه قزوينيه ميگه:مرغ تموم شد كه شد چرا صفو به هم ميزنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)