بچه ها کاسپرسکی بهتره یا بیت دفندر
خواص بیت دفندر
انتی ویروس
فایر وال
انتی اسیم
ولی کاسپرسکی فقط انتی ویروسه
کدام بهتر است با دلیل وا ضح
بچه ها کاسپرسکی بهتره یا بیت دفندر
خواص بیت دفندر
انتی ویروس
فایر وال
انتی اسیم
ولی کاسپرسکی فقط انتی ویروسه
کدام بهتر است با دلیل وا ضح
آقا مهدی سلامMehdi_Best :
سلام
من از بعد از ظهر پنج شنبه تا الان نبودم و به همين خاطر در اين مورد پست ندادم.
بايد بگم كه من روي 2 سيستم نصب كردم. مشخصات 2 سيستم:
1 - پنتيوم 4 فول 1.8 با 256 مگ رم
2 - پنتيوم 4 فول 2.4 با 256 مگ رم
به هيچ عنوان سرعت سيستم رو كم نكرد. البته نسبت به nod32 كه مشخصه كه كم مي كنه اما نسبت به آنتي ويروسهايي مثل كاسپرسكي پرسونال پرو يا كاسپرسكي 2006 كه تا همين چند روز پيش نصب بود روي سيستمم واقعا سرعت رو كم نكرد، بلكه بهتر هم شد
در مورد اينترنت هم بايد بگم كه سرعت رو كم نكرد
عرضم بخدمتون این کیت شاید سرعت سیستم رو خیلی کم نکنه ولی سرعت نت رو بشدت کم میکنه البته برا این حرفم دلیل دارم
یعنی شما اگه رم سیستمت 512 یا حتی 1 گیگ هم باشه باز هم سرعت رو کم میکنه
علت ؟ علتش پروسه AVKProxy.exe هستش این پروسه تا قبل از اتصال به نت حجمی حدود 7 الی 8 مگ از حافظه رو اشغال میکنه
اما بمحض اتصال به نت حجمش به حدود 37 الی 38 مگ افزایش پیدا میکنه و هر چه که ما از سایت های بیشتری دیدن کنیم و سایت های بیشتری را باز و بسته و مرور کنیم حجم این فایل بسرعت افزایش پیدا میکنه
طوریکه پس از یکساعت گشت زنی حجم این فایل به بالای 60 مگ افزایش پیدا میکنه
و من مطمئن هستم اگر سایت های بیشتری رو مرور کنیم حجم این فایل میتونه به بالای 100 مگ و یا حتی بیشتر نیز برسه
و این برا سیستم هایی با رم پایین مشکل بوجود میاره حتی برای 512 مگ نیز
بعنوان مثال سیستم خودمن 2800 فول با 512 مگ رم هستش در ابتدا سرعتش خوبه ولی پس از یکی دو ساعت گشت زنی تو نت بشدت سرعت سیستم رو میگیره
و این علت پایین اومدن سرعت شبکه و بالتبع اون پایین اومدن سرعت سیستم هست یعنی تا قبل از اتصال به نت بر روی سرعت سیستم تاثیر چندانی ندارد مشکل پس از اتصال به نت بوجود میاد
البته بعد از قطع اتصال از اینترنت حجم اون فایل کاهش پبدا میکنه ولی این عمل بسیار به کندی انجام میگیره
ممنون میشم سایر دوستانی که اونو نصب کردن نیز نظرشون رو قبل و بعد از اتصال به نت اعلام کنن
عادل جون فایروال و آنتی اسپام بیت دیفندر اصلا قوی نیست نتی ویروسشم به نظر من ضعیف تر کاسپرسکی ا شما کاسپرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو نصب کن با فایروال Kerio یا Outpost اونوقت از نظر امنیت مشکلی نخواهی داشت![]()
مسعود جان سلام
باور كن در اين مورد كه اشاره كردي هم براي من مشكلي پيش نيامده. من در هر لحظه 10 تا 20 صفحه مختلف در فايرفكس باز مي كنم. ولي اين مشكل برام پيش نيامده. در ضمن من از وقتي سيستمم رو روشن مي كنم آنلاين هستم. حالا چرا براي من اين مشكل پيش نمي آد خودم هم موندم. يا سيستم شما يه جا مشكلي داره يا سيستم من به خاطر اينكه به شبكه وصل هست دچار اين مشكل نمي شه. خلاصه من كه موندم.
بارها به مقدار رم اشغال شده توسط اين آنتي ويروس نگاه كردم. نهايتا و در بيشترين حالت در مجموع پروسه ها 35 مگ شده.
در ضمن در مورد اون مساله اي كه گفتم وقتي در تنظيماتش و در سربرگ web پورت 8080 رو مي دهم، هيچ صفحه اي برام باز نمي شه و جلوي وصل شدن به اينترنت رو مي گيره كسي نظري نداره كه چرا اينطوريه؟
مهدی جان مشخصات سیستمت رو بدی بد نیست.بعد اینکه سرعن نت شما چند .اصلا دیال آپ.من که دیال آپم تحمل kaspers 2006 رو در هنگام اینترنت ندارم چون واقعا سرعت گند میکنه ولی من نمیدونم این نود چه شاهکاریه که اصلا انگار نه انگار یه آنتی ویروس.
اگه برنامه نویسان نود میومدن کاسپر رو با تعداد ویروسهایی که کاسپر میشناسه مینوشتن الان ما دیگه چی میخواستیم
یه ایمیل دسته جمعی بزنیم به کاسپر و نود و تقاضا کنیم که با هم ادغام بشن ( بالا خونمو اجاره دادم نه ؟ ! )
مهدی جان سلام
گیلوپا جان راست میگه اگر اینترنت شما دی اس ال باشه که دیگه مشخص چرا برا شما سرعت پایین نیست ولی اگه دیال آپ باشه اونوقت که جای سوال داره ؟
بعدشم پروسه های کیت 4 تا در حالت عادی هستند من مقدار اونا رو قبل و بعد از اتصال به نت مینویسن و شما و سایر دوستانی که نصب کردن لطف کنند و قیاس کنند
AVKTray.exe قبل از اتصال 3.6 مگ بعد از اتصال هم همون مقداره
AVKWctl.exe قبل از 33.1 مگ بعد از اتصال 36.3 مگ
AVKService.exe قبل از 2.9 مگ بعد از اتصال هم همون مقدار
AVKProxy.exe قبل از 4.8 مگ بعد از اتصال به نت 37.8 مگ
که این آخری هر چه که ما صفحات و وب سایت های بیشتری رو مرور کنیم اندازه این فایل بزرگتر میشه و برا من تا حدود 60 مگ پیش رفت
البته مقدار AVKWctl.exe بستگی به اجرای برنامه ها در سیستم داره و هر چقدر که برنامه های بیشتری رو اجرا کنیم اندازه اش افزایش پیدا میکنه
در هر صورت من فعلا کیت رو نصب کردم ولی بدلیل این مشکلات مجبور شدم Web Antivirus رو غیرفعال کنم که با اینکار هم سرعت لود صفحات بیشتر شد و هم مقدار اون فایل دیگه زیاد تر نشد
ساسان جان ميشه لينك دانلود +كركش رو به من هم بدينوشته شده توسط sAsAn.K
ممنون![]()
Soda جان این حرفت خیلی خوب بود.اگه برنامه نویسان نود میومدن کاسپر رو با تعداد ویروسهایی که کاسپر میشناسه مینوشتن الان ما دیگه چی میخواستیمیه ایمیل دسته جمعی بزنیم به کاسپر و نود و تقاضا کنیم که با هم ادغام بشن ( بالا خونمو اجاره دادم نه ؟ ! )
به نظر من هم ادغام نود و کاسپر واقعا عالیه، نتیجه اش میشه بهترین(و تنها) آنتی ویروس دنیا! چون بقیه نابود میشن!!
امیر جون اینک لینک خودش و لایسنس کیش:
برای دانلود به اینجا برو و از هر کدوم خواستی دانلود کن:
کیشم خودم برات آپلود کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)