تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 376 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

یکی بگه چه جور میشه مقدار فیلمی که دانلود کردی رو ببینی

تو کدوم فولدر این فایل موقت ذخیره میشه

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوست عزیز در تورنت فایل ها به صورت تیکه تیکه های خیلی کوچیک دانلود میشن ( یه تیکه از اول ، تیکه از اخر، یه تکیه از وسط و ... ) شما برا ایکه یه فیلم رو ببیین باید حد اقل قسمت ابتدایی فیلم رو داشته باشی تا پلیر بتونه اون رو پخش کنه ، برا همین بر اایکه بتونی فیلمی رو که با تورنت دانلود کردی ببینن باید قسمت ابتدای فیلم دانلود بشه که اون هم دست دانلود کننده نیست ( اګه قسمت ابتدای فیلم دانلود شده شما میتونی با vlc media player فیلم رو ببینی
    اګه فیلمی که دانلود میکنی چندین فایل rar هست و قسمت قسمت شده که می تونی یکی از اون قسمت ها رو دانلود کنی بعد با یه برنامه ی مخصوصی که میتونه فیلم های داخل فایل rar رو نشون بده ببینی ( اون برنامه توو قسمت معرفی نرم افزار معرفی شده بود یه بار فک کنم )

پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

همین تیکه اولی که میگید بالاخره یه جای ویندوز ذخیره میشه من اونجا رو میخوام بگین کجاست

مثلا وقتی با IDM یک فیلم رو دانلود میکنم فایل موقت فیلم تو قسمت Application Data ذخیره میشه و میتونم اون مقدار دانلود شده رو ببینم

تورنت این قابلیت رو نداره ؟
    Last edited by Backstreetboys; 20-01-2008 at 19:59.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

همین تیکه اولی که میگید بالاخره یه جای ویندوز ذخیره میشه من اونجا رو میخوام بگین کجاست

مثلا وقتی با IDM یک فیلم رو دانلود میکنم فایل موقت فیلم تو قسمت Application Data ذخیره میشه و میتونم اون مقدار دانلود شده رو ببینم

تورنت این قابلیت رو نداره ؟
    سلامی دوباره
    اگر از utorrent استفاده کی کنید و تنظیمات پیش فرض را عوض نکرده باشین جایی که فایل موقت ذخیره میشه همان مسیری است که برای ذخیره کل فایل داده اید. در صورت تغییر تنظیمات پیش فرض قسمت تنظیمات را نگاه کنید نوشته.
    فعلا
    Last edited by zed2; 20-01-2008 at 21:11.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز برنامه یوتورنت را آپدیت کردم به ورژن 1.7.6 از اون موقع ..این نورتون یک بند داره سکیوریتی آلرت می ده..چی کار کنم؟؟؟ با ورژن قبلی این مشکل را نداشتم؟ا

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من امروز برنامه یوتورنت را آپدیت کردم به ورژن 1.7.6 از اون موقع ..این نورتون یک بند داره سکیوریتی آلرت می ده..چی کار کنم؟؟؟ با ورژن قبلی این مشکل را نداشتم؟
    چه الرتی میده؟ اګه موضوع کانکت شدن هست ( الرتها از طرف فایرال باشه ) که احتمالا به خاطر تغییر ورژن هست و باید برنامه رو به فایروال ادد کنی تا دیګه واسه هر بار کانکت شدن ازتون سوال نکنه
    اګه مشکل ویروسی و تروجان باشه که فک کنم مشکل از نورتون باشه چون من و خیلی دیګه از همین ورژن استفاده میکنیم و مشکلی وجوود نداره وسایت سازنده هم مطمعن هست

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

سلام
    با اجازه اساتید برای دیدن اون فایلی که دانلود میشه اگه از یوتورنت استفاده می کنی داخل برنامه روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید وگزینه دوم open containing folder را بزنید فایل رو اونجا می بیند در آزاریوس هم روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید گزینه show in explorer را بزنید فایل رو می بینید
    برای دیدن فایلهای rar هم وین رار را باز کنید از داخل برنامه فایل مورد نظر رو انتخاب کنید روی دکمه repair کلیک کنید بعد فایلی بوجود می آید که اولش rebuilt نوشته شده حالا اونو از داخل برنامه انتخاب کنید extract to را انتخاب کنید و بعد گزینه keep broken fhles را تیک دار کنیدو...
    از اساتید یه سئوال داشتم این گزینهUseNeXT client که تقریبا کنار هر تورنتی وجود داره چیه هم یه برنامه برای دانلود داره هم یه کراک که بصورت تورنت قابل دانلوده ممنون می شم به من بگید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

usenext هم یه شبکه ی مخصوص اشتراک فایل هست ، داخل سایت های تورنت هرکی دنبال چیزی باشه و نتونه پیداش کنه یا سرعت بالای 20MB\s رو بخواد usenext رو بهش پیشنهاد میکنن ، تاحالا امتحان کردم چون واسه کانکت شدن به شبکه هاش ( اکثر شبکه هاش ) یورز پسورد میخواد که پولی هست ، اګه کرک کلاینتش هم کار کنه فک نکنم به دردی بخوره چون واسه کانکت شدن به شبکه باید یورز پسورد درست بدی
    ولی همه چی تووش پیدا میشه و خیلی به روز هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان در این بخش
    من یک سوال داشتم من تازه با این سیستم اشنا شدم و تا حالا یک بار هم دانلود نداشتم از این
    برنامها utorrent میخاستم بدونم من اگه یک اشتراک adsl 512 بگیرم شرکت در ماه به من 2 گیگ
    برای دانلود میده اگه من بخام از این برنامه utorrent ... یا برنامهای دیگه تو زمینه p2p استفاده کنم
    از اون 2 گیگی که شرکت به من داده استفاده میشه یا نه به صورت 24 ساعته رایگان میتونم دانلود کنم
    ممنون میشم یک اطلاعاتی در این زمینه به من بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان در این بخش
    من یک سوال داشتم من تازه با این سیستم اشنا شدم و تا حالا یک بار هم دانلود نداشتم از این
    برنامها utorrent میخاستم بدونم من اگه یک اشتراک adsl 512 بگیرم شرکت در ماه به من 2 گیگ
    برای دانلود میده اگه من بخام از این برنامه utorrent ... یا برنامهای دیگه تو زمینه p2p استفاده کنم
    از اون 2 گیگی که شرکت به من داده استفاده میشه یا نه به صورت 24 ساعته رایگان میتونم دانلود کنم
    ممنون میشم یک اطلاعاتی در این زمینه به من بدید
    نه قربونت برم به هر حال شما داريد دانلود ميكنيد و متاسفانه از 2 گيگ شما كسر خواهد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •