بالاخره تونستم با نرم افزار ancient disk director پارتیشن بندی کنم...ولی متاسفانه system restor اون از کار افتاد.
با توجه به این وضعیت قصد دارم ویندوز xp روش نصب کنم.فکرمیکنید بشه این ویندوز ویستا رو نگه دارم و یه ویندوز xp هم بریزم.؟
بالاخره تونستم با نرم افزار ancient disk director پارتیشن بندی کنم...ولی متاسفانه system restor اون از کار افتاد.
با توجه به این وضعیت قصد دارم ویندوز xp روش نصب کنم.فکرمیکنید بشه این ویندوز ویستا رو نگه دارم و یه ویندوز xp هم بریزم.؟
من هر کاری از جمله نصب ،اجرا و خیلی کارای دیگه که می خوام تو ویستا انجام بدم هی اجازه میگیره ... این موضوع بدجوری اعصابمو ریخته بهم.
چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
شما برای اینکه بخوای پیغام Access Is Denied را نده به control panel برید وروی گزینه
user accounts رفته وروی گزینه turn user accontn control on or off کلیک کرده وتیک مربع موجود درصفحه را بردارید
وبه پیغام مبنی بر ریستارت شدن جواب مثبت بدهید بدین ترتیب دیگر پیغام Access Is Denied برای شما نخواهد آمد.
روی لب تاپ من ویندوز ویستا نصب هست و کلا یک پارتیشن بیشتر ندارم.
ولی وقتی می خوام پارتیشن مذکور را shrink کنم پیغام زیر رو میده:
there is not enough space available on the disk to complate this operation
ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشيد من يه مشكلي دارم :
كارت گرافيك من Vista Support نيست . وقتي كه هم كه ويستا نصب ميكنم و درايور كارت گرافيكمو نصب ميكنم ، وقتي ميرم داخل بازي انگار هيچ كارت گرافيكي نصب نيست ! خواستم ببينم نميشه كاريش كرد كه كارت گرافيك من روي ويستا هم جواب بده ؟
اين هم مدل كارت گرافيك من :
Geforce 7300 GS . خواهشا راهنمايي كنيد .
کی گفته گرافیک شما ویستا ساپورت نیست من خودم همینو دارم وهیچ مشکلی با ویستا نداره بهتره درایور جدیدش رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه.
دوستان من برنامه Nero-7.10.1.0 رو نصب کردم اما این ایمیج درایو رو نصب نمی کنه چکارش کنم پیغام میده که باید ادمین باشید که تا بتونید نصب کنید
سلام
کسی می دونه برای اصلاح صفحه کلید ویندوز ویستا باید چکار کنم؟
(حرف ی غیر چسبان هست و حروف پ و ژ هم سر جای خودشون نیستند و حرف ک هم از جنس متفاوتی هست)
با فارسی سازهای winXP امتحان کردم، اما جواب نداد. فایل kbdfa رو هم هر کاری می کنم نمیشه جایگزین کرد حتی از داخل ویندوز دیگه.
حالا چکار کنم؟
خیلی ممنون
فعلا فارسی ساز برای ویستا نیومده بهتره برای کلید ژ مانند xp از همون shift+c استفاده کنید.
سلام
تشکر می کنم.
آقا این فایل
C:Windows\System32\kbdfa.dll
رو ویندوز ویستا باهاش چکار کرده که هر کاری می کنم پاک نمیشه تا با فایل صحیح جایگزینش کنم؟
حتی از داخل ویندوز اکس پی هم که سعی می کنم پاکش کنم نمیشه.
چطوری پاکش کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)