دوستان ممنون تونستم ابدیتش کنم و از دو یوزر یه ده یوزر تغیر پیدا کرد گزینه کد دستوری و یک سری تنظیمات دیگم بهش اضافه شده باطریشم بهتر شده
دوستان ممنون تونستم ابدیتش کنم و از دو یوزر یه ده یوزر تغیر پیدا کرد گزینه کد دستوری و یک سری تنظیمات دیگم بهش اضافه شده باطریشم بهتر شده
سلام . دوستان من وقتی سیم ایرانسل میزارم داخل مودم بعد میرم تو قسمت pin management هیچ فیلدی نیست که بخوام کد آنلاک رو وارد کنم مودمم با usb به pc وصل نمیشه که بخوام با code writer بزنم کد رو چه کار باید بکنم؟ خواهشا راهنماییم کنید از اول هفته سیگنال 3g همراه اول رفته اینجا زنگ زدم میگن سیگنال تست بوده الان رو 2g کانکت میشه فقط اونم افتضاحه این صفحه رو 50 بار refresh کردم تا بالاخره باز شد.
Huawei B68L
سپاس و سپاس از شما دوست عزیز کمکی بزرگی کردید .
برای من در قسمت Band باندی رو که الان بهش وصل هستم رو نشون میده !. (1800MHz / Band 1)
تست کردم و خیلی راحت باند رو عوض کرد و این تغییر رو میشه از تغییر RSRP و RSSI فهمید .
متوجه شدم در حالت پیش فرض به باند 2600 که برای من به باند ضعیف تر وصل میشه ! (اعداد RSRP و RSSI در باند 2600 بزرگتر از باند 1800 هستند)
از بین باند های ایرانسل که 1800 و 2600 هستند کدوم یک بهتر هستش و سرعت بیشتری داره ؟!
امکان داره با یه باند سرعت خیلی بیشتری رو به نسبت باند دیگه تجربه کنم ؟!
Last edited by ™...; 27-10-2016 at 10:28.
بله ممکنه هر باند سرعتش فرق کنه، باید خودتون امتحان کنیید هر دوشو تست بگیرید که تو محلتون کدوم بهتر جواب میده مثلا الان واسه من 1800 بهتره قبلا 2600 خوب بود .نوشته شده توسط [emoji769
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان کسی میدونه چطور باید رو cell id مورد نظرمون قفل بشه؟
فکر نمی کنم این راه حلی داشته باشه حداقل برای ما یوزرها شاید دستگاه های پیشرفته تست شبکه چنین قابلیتی داشته باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
قبلا روی گوشی های سیمبیان میشد با برنامه field test روی دکل مورد نظر قفل کرد و کلی اطلاعات دیگه هم میداد.. پس شدنش میشه اما باید برنامه نویسی بشه.. چون آندروید دیگه از شیمیدان ضعیف تر نیس که.
sent from Huawei mate 8
به نظرتون با این نرم افزار Toolbox for Huaweiمیشه رو pc انجام داد؟
خیر باید از طریق گوشی باشه اگر بشه
سلام دوستان
قصد خرید مودم 3g ، 4g برای اسنفاده از ایترنت ایرانسل دارم
توضیحات : من قصد استفاده از مودم بر روی کامپیوتر دارم و چون 2 تا کامپیوتر در مکان های مختلف دارم میخوام مودم همراه باشه
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
1 : بسته اینترنتی که خرید میشه فقط روی مودم فعال است و برای استفاده گوشی ( 1 عدد ) باید مودم حتما وای فای باشه ؟ یا میشه همون بسته رو روی گوشی بدون مودم هم فعال و استفاده کرد ؟
2 : مودم ها بسته به گرون بودنشون تفاوتی در سرعت دریافتی دارند ؟ اگر دارند تا چه میزان تفاوت داره
3 : مودم یو اس بی برای من مناسب است ؟
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)