شاتل لند در حالت عادی نیم بهاست
ولی وقتی یک فایل 100 مگی رو روی اون منتقل میکنم حجم فایل میشه 200 مگ پس عملا هیچی !
شاتل لند در حالت عادی نیم بهاست
ولی وقتی یک فایل 100 مگی رو روی اون منتقل میکنم حجم فایل میشه 200 مگ پس عملا هیچی !
سلام
لینک های سایت mega.co.nz که کلود درایو هست رو میشه آپلود کرد ؟ کسی امتحان کرده ؟
سلام ، من ماه پیش سرویس ART داشتم و الان میخوام سرویس eco بریزم ، اما دیگه توی تعرفه های شاتل نیست
یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم سرویس eco بریزم؟
سرویس های جدید خیلی سرعتشون پایینه و ارزشی نداره شاتل لند بخرم و سرویس هایی که سرعت خوبی دارند هم گرونه
نه متاسفانه الان فقط سرویسها جدید میتونی بگیری
دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!
شما باید فایلت رو split کنی اول .
سایتی هست که رایگان بتونی فایلهای بیشتر از 2GB رو ریموت و اسپلیت کنی؟ سایت upera فقط 1GB ریموت آپلود داره!
دوستان سلام
من 4 ساله سرویس اکو 4 مگ شاتل رو دارم که رو 12 بستن و دانلودم 1.5 مگابایته حدودا. 3 ماهه دیگه تموم میشه و به ناچار باید از این سرویسای آشغال آقای جهرمی!!!! استفاده کنم. ترافیک مورد نیازم نهایتا ماهی 5 گیگه ولی سرعت برام مهمه. وضعیت سرویس جدیدا چجوریه نسبت به اکوهای قبلی شاتل؟اگه خیلی آشغاله کلا بیخیال ADSL میشم و همون 4G+ استفاده میکنم هرچند گرونتره ولی پایداری خوبی داره نسبتا
درود
اگه الان ترافیکتون تموم شه، برید داخل پنل یه سری پیشنهاد ویژه براتون میاره که بهترینش برای شما سرویس انلیمیتد هست که ماهانه ده تومنه با 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود با سرعت 16 مگ! یه سالشو میتونید با 82 تومن بخرید! من هفته قبل سرویس اکو رو به این تغییر دادم! دقیق نمیدونم هنوز این پیشنهاد هست یا نه! اگه ترافیک باقیماندتون کمه تمومش کنید تا وقتی وارد پنل میشید ببینید میاد یا نه!
این سرویس رو از تو لیست سرویسا برداشتن...قسمت تغییر سرویس هم برین دیگه این سرویس وجود نداره و فقط سرویسای Fair میاد... البته کسایی که این سرویس رو دارن بعد از پایان دوره میتونن دوباره مبلغ دوره رو پرداخت و سرویس رو تمدید کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)