تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 165 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

شاتل لند در حالت عادی نیم بهاست
    ولی وقتی یک فایل 100 مگی رو روی اون منتقل میکنم حجم فایل میشه 200 مگ پس عملا هیچی !

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    لینک های سایت mega.co.nz که کلود درایو هست رو میشه آپلود کرد ؟ کسی امتحان کرده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام ، من ماه پیش سرویس ART داشتم و الان میخوام سرویس eco بریزم ، اما دیگه توی تعرفه های شاتل نیست
    یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم سرویس eco بریزم؟
    سرویس های جدید خیلی سرعتشون پایینه و ارزشی نداره شاتل لند بخرم و سرویس هایی که سرعت خوبی دارند هم گرونه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ، من ماه پیش سرویس ART داشتم و الان میخوام سرویس eco بریزم ، اما دیگه توی تعرفه های شاتل نیست
    یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم سرویس eco بریزم؟
    سرویس های جدید خیلی سرعتشون پایینه و ارزشی نداره شاتل لند بخرم و سرویس هایی که سرعت خوبی دارند هم گرونه
    نه متاسفانه الان فقط سرویسها جدید میتونی بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور

پيش فرض

دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان چطوری فایل بزرگتر از 2گیگ رو تو شاتللند انتقال بدم ؟!
    شما باید فایلت رو split کنی اول .

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایتی هست که رایگان بتونی فایلهای بیشتر از 2GB رو ریموت و اسپلیت کنی؟ سایت upera فقط 1GB ریموت آپلود داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    من 4 ساله سرویس اکو 4 مگ شاتل رو دارم که رو 12 بستن و دانلودم 1.5 مگابایته حدودا. 3 ماهه دیگه تموم میشه و به ناچار باید از این سرویسای آشغال آقای جهرمی!!!! استفاده کنم. ترافیک مورد نیازم نهایتا ماهی 5 گیگه ولی سرعت برام مهمه. وضعیت سرویس جدیدا چجوریه نسبت به اکوهای قبلی شاتل؟اگه خیلی آشغاله کلا بیخیال ADSL میشم و همون 4G+ استفاده میکنم هرچند گرونتره ولی پایداری خوبی داره نسبتا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من 4 ساله سرویس اکو 4 مگ شاتل رو دارم که رو 12 بستن و دانلودم 1.5 مگابایته حدودا. 3 ماهه دیگه تموم میشه و به ناچار باید از این سرویسای آشغال آقای جهرمی!!!! استفاده کنم. ترافیک مورد نیازم نهایتا ماهی 5 گیگه ولی سرعت برام مهمه. وضعیت سرویس جدیدا چجوریه نسبت به اکوهای قبلی شاتل؟اگه خیلی آشغاله کلا بیخیال ADSL میشم و همون 4G+ استفاده میکنم هرچند گرونتره ولی پایداری خوبی داره نسبتا
    درود
    اگه الان ترافیکتون تموم شه، برید داخل پنل یه سری پیشنهاد ویژه براتون میاره که بهترینش برای شما سرویس انلیمیتد هست که ماهانه ده تومنه با 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود با سرعت 16 مگ! یه سالشو میتونید با 82 تومن بخرید! من هفته قبل سرویس اکو رو به این تغییر دادم! دقیق نمیدونم هنوز این پیشنهاد هست یا نه! اگه ترافیک باقیماندتون کمه تمومش کنید تا وقتی وارد پنل میشید ببینید میاد یا نه!

10. 2 کاربر از alinice321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

درود
    اگه الان ترافیکتون تموم شه، برید داخل پنل یه سری پیشنهاد ویژه براتون میاره که بهترینش برای شما سرویس انلیمیتد هست که ماهانه ده تومنه با 4 گیگ بین الملل و داخلی نامحدود با سرعت 16 مگ! یه سالشو میتونید با 82 تومن بخرید! من هفته قبل سرویس اکو رو به این تغییر دادم! دقیق نمیدونم هنوز این پیشنهاد هست یا نه! اگه ترافیک باقیماندتون کمه تمومش کنید تا وقتی وارد پنل میشید ببینید میاد یا نه!
    این سرویس رو از تو لیست سرویسا برداشتن...قسمت تغییر سرویس هم برین دیگه این سرویس وجود نداره و فقط سرویسای Fair میاد... البته کسایی که این سرویس رو دارن بعد از پایان دوره میتونن دوباره مبلغ دوره رو پرداخت و سرویس رو تمدید کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •