سلام
من یک پرینتر خوب برای چاپ عکس رنگی می خوام. کسی پیشنهادی داره؟
سلام
من یک پرینتر خوب برای چاپ عکس رنگی می خوام. کسی پیشنهادی داره؟
بفرمایید برای عکاسی میخواید یا استفاده خونگی؟
تو چه قیمتی باشه؟
پرینتر های لیزری رنگی که تازگی ها خودم مدل hp cp1215 اونو گرفتم خیلی بصرفه هستند و قیمتش هم 220 تومن هست (بازار رضای تهران) کیفیت چاپ خوبه و سرعتش عالیه.
جوهر افشان ها قیمتشون پایینه، اما قیمت جوهرش بالاست و برای کار خونگی اصلا" به صرفه نیست
حالا شما مشخص کن کدوم نوع رو میخواید تا من یا اساتید جوابتونو بدیم.
دوستان اگه نکته ای هست که من فراموش کردم، لطفا ذکر کنید
با تشکر
من قبلا 1020 و 1100 داشتم 1006 نصبت به دو مدل قبلا جالب نبود به علاوه 1006 که من خریدم کنار صفحه جای چرخ می موند که شامل گارانتی نبود و باید 7000 تومن جدا برای تعمییر می دادم که با 20 تومن ضرر البته با 150 تا پرینت ردش کردم
برای کار خانگی! در جمهوری مدل هایی رادیدم که حدود 120 تا 200 قیمت داشتند! فرقشان هم در اندازه lcd آنها بود، البته مارک آنها هم سونی بود!!!!!
کیفیت عکس هم بسیار بالا بود
خوب عزیز من شما وقتی خریدی تستش نکردی؟! اونم جنسی با مارک مثل hp که عملا گارانتی نداره! من که رفتم خریدم فرستادم بخش فنی اونجا کارتریج رو در آورد چندتا تیکه پلاستیکی نارنجی ازش کشید بیرون یه تست پرینت گرفت داد دستم. منم تو نور نگاهش کردم دیدم اوکی داره. خلاص.
من اطلاعاتم در مورد رنگی چه لیزری چه جوهر افشان کمه. ولی همینجوری که نگاه کردم ازین خوشم اومد. اگه اساتید در این مورد اظهار نظر کنن ممنون میشم
HP Officejet Pro K5400
Print speed, black (draft quality mode) Up to 36 ppm
Print speed, black (normal quality mode) Up to 16 ppm
Print speed, color (normal quality mode) Up to 15 ppm
Print speed, color (best quality mode) Up to 5 ppm
Monthly duty cycle Up to 7,500 pages
Processor speed 192 MHz
Print quality, black Up to 1200 x 1200 dpi
Print quality, color Up to 4800 x 1200 optimized dpi color and 1200 input dpi
Ink cartridges 4 (1 each black, cyan, magenta, yellow)
Input capacity, Up to 250 sheets
Memory 32 MB
USB 2.0
Price: $79.00* !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین صفحه رو ببینید مصرفش خیلی خوبه!
تانک هم روش نصب میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر قیمت جوهرش ارزون باشه حتی برای سیاه و سفید هم خوبه! قیمت کسی نداره؟ من خوشم اومد!!!
Last edited by Masoud.Neshat; 15-02-2009 at 23:45.
ائلا از من گارانتی داشت شرکتی دوما من نشنیده بودم پرینتر هم تست کنند مانیتور را شنیده بود اما پرینتر را نه تا حالا من نزدیک 9 تا پرینتر لیزری خریدم هیچ کدوم را تست نکردند برام از جاهای مختلف
حتی این سامسونگ جدید هم از نمایندگی مرکزی سامسونگ خریدم آک داد بهم
تازه جنسی که گارانتی نداره که دیگه هیچی باز شد ماله شماست تست نداره فروشنده بیچاره هم که سازنده نیست جنس آک خریده آک هم میفروشه
کسی نمیگه نحوه شارژ کردن 1640 را ؟؟؟؟
بیرون چقدر می گیرند با تعویض چیپ شارژ کنند ؟
بعد شارژهم جوهرش به همین مفتی تموم میشه ؟![]()
سلام
من يك سوال داشتم:
اسم چاپگرم LBP 810 Canon است.
راهى هست كه اين چاپگر (ليزرى) تو ويندوز ويستا كار بكنه؟
نصب نميشه (تو ويستا). به سايت اصليش هم مراجعه كردم بلكه درايو جديدى (مخصوص ويندوز ويستا) براش ساخته باشن، اما براش ساخته نشده.
لطفا كمكم كنيد (فورى)
سلام
من من قصد خرید hp 1020 رو داشتم که هم گرون شده و هم میگن دیگه گارانتی نداره بعد خواستم canon lbp 2900 بگیرم 130 تومن که سناتور جان گفت خوب نیست 1006 بگیر.
با ایت تعاریفی که آقا مسعود از 1006 خودش میکنه واقعا ازاین سری های جدید hp (سری p) دلزده شدم.واقعا نمیدونم چی بخرم.خواهشا کمک کنید.
Hp p1505 با قیمت 175 تومن چطوره؟برای کار خونه میخوام.در ضمن خوبی کانن اینه که نماینده رسمن توی ایران داره.
راستی کانن پرینترهاش مثل سامسونگ چیپ داره و باید با مکافات پیدا کرد؟
خواهشا کمک کنید
سلام دوستان یک سوال برا من پیش اومده میخواستم بدونم پرینتر های لیزری رنگی حالا مارکش canon lbp 5200 تونر هاش قابل شارژ هستش یا نه باید تونر نو بخریم جوابش برام خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)