سلام. دما رو باید در لود کاما اندازه بگیرید ، دمای زیر 60 در لود کامل مناسبه و خطری نداره!!
سلام. دما رو باید در لود کاما اندازه بگیرید ، دمای زیر 60 در لود کامل مناسبه و خطری نداره!!
با سلام
مادربوردم asrock p-945 ورم کینگ 667 دارم و خوب قدیمی هست برای دسترسی به فرکانس بالاتر باید چیکار کنم من هیچی از اور سرم نمیشه؟ایا فرکانس از 667 تا 533 کاهش بدم تا به فرکانس بالا تر برسم؟
سلامی دوباره
بدون تغییر هیچ چیزی تا 3700 اور شد به cpu ولتاز ندادم همون ولتاز اولیه 1.290 دوستان اگه خطر داره کمش کنم چون فقط fsb رو افزایش دادم ودما هم از 52 بالا تر نرفته![]()
سلام. در این فرکانس یک پنتیوم ، گرمای زیادی تولید می کنه !! الان دمای پردازنده چنده؟ برای اطمینان از پایداری با نرم افزار orthos حدود 1 ساعت تست بگیرید و دما رو هم کنترل کنید.
درود بر دوست عزیز جناب alborz-k
راستش چون من عضو جدید هستم پستام 1 روز طول میکشه تا برسه پس ببخشید که یکم طول میکشه تا پاسخ بدم. دیروز بدون دادن ولتاز به رم و cpu(راستش من جایی تو مادر بورد برای کنترل ولتاز ندیدم)تونستم تا4000 اورکنم
تازه با فن استوک با speedfan درحالت بی کاری 47 وزمانی که 1 ساعت بازی میکردم و بعد دما رو 58 نشون میداد میخواستم بدونم خطر ناکه
راستی این orthos ازکجا دانلود کنم؟
ببینید ، فرکانس پنیتیوم ها به صورت کیلویی زیاد می شه!! حتی هنوز هم رکورد بیشترین میزان فرکانس پردازنده دست پنتیوم هاست که حدود 8000 هست!!
ولی این پردازنده ها در اورکلاک دمای بسیار بالا و مصرف برق زیادی داره و همچنین افزایش کارایی هم بسیار نا چیزه!! دمای اعلامی SPEEDFAN چندان مطمئن نیست ، بهتره از نرم افزار REALTEMP استفاده کنید .
برای دانلود نرم افزار پرایم (که نسخه ی جدید ارتوس هست ) می تونید از لینکاستفاده کنید . در کل اورکلاک پردازنده ی شما ، چندان در کارایی تأثیر نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه سوال داشتم به طور کلی برای ارتقائ سیستم شما phenom ii x940 یاcore i7 920وبه طور کلی کدوم پرفورمنس بیشتری میدن باتو جه به اینکه phenom به صورت black edition هستش وقابلیت اور بسار بهتری نسبت به core i7 داره (البته برای بازی میگم)![]()
سلام من e2200 خودمو از 2.2ghz تا 3ghz اور کردم ولی بیشتر از این دیگه سیستم بوت نمیشه مشکل از چیه؟اینم تنظیماتم:cpu frequnce:300
cpu multiplier 10x
dram frequnce:667(800 original(
vcore voltage 1.4
dram voltage:1.935
timing:5 5 5 15
قطعات سیستم هم عبارتند از: mb:p5kpl 1600
cpu:e2200
ram:3 gb patriot 800(1 gb + 2gb)
power:450 real green
vga:6200 tc
وقتی هم که multiplier را روی 11 میزارم سیستم تا وارد ویندوز میشه کرش میکنه.
سلام. با نرم افزار پرایم ، پایداری سیستم رو در فرکانس 3 گیگاهرتز تست کردین؟
کلأ همین 3 گیگاهرتز هم مقدار خیلی خوبی محسوب می شه و کارایی خیلی بالا می ره!
البته اگه می خواین که بیش از این اورکلاک کنید ، باید ولتاژ رو تا 1.45 یا 1.5 زیاد کنید . البته این کار در دراز مدت توصیه نمی شه و باعث آسیب به پرداززنده می شه .(البته شاید مجبور بشین که از یک خنک کننده ی بهتر هم استفاده کنید)
خنک کننده ی من asus silent square هستش که فکر نکنم تو ایران گیر بیاد (از سنگاپور برام آوردن).با orthos 2 ساعت تست گرفم هیچ مشکلی نداشت دما هم بیش ترینش 44 بود که با realtemp گرفتم.ولی افزایش ولتاژ هم فایده ای نداره سیستم اصلا بوت نمیشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)