تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 3347 اولاول ... 541041441501511521531541551561571581642042546541154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که ماشالا خوب واردی این روهم باید بدونی که تو مناظق شلوغ این مسائل پیش میاد !! یکی ناراضی و یکی راضی !! ( که البته باید همه راضی باشه)
    من همین الانش سرعت نسل 3 شما رو میتونم با نسل 2 ایرانسل همین الان بگیرم !! این دلیل نمیشه که چون سرعت شما کم بوده به کل ، کل شرکت رو زیر سوال ببری!!
    البته نمیخوام از ایرانسل دفاع کنم !! چون الان وضعیت کل کشور همینه و اگر به خود ایرانسل باشه 100 درصد سرعت های خیلی بالاتری خواهد داد ولی چون از سوی ارگانهایی محدودیت هایی داره مجبوره سرعت رو بیاره پایین
    وگرنه همه میدونن که اینترنت 1 مگ با پینگ عالی خیلی بهتر از 10 مگ با پینگ و تایم اوت های نجومیه
    کل شرکت زیر سوال میره به دلایل زیادی مهمترینش احترام نزاشتن به کاربر هست.
    یکیش اینکه بسته اینترنت شما تموم میشه مستقیم میره رو شارژ.به شدت حالگیریه.
    یکماه پیش بسته تخفیفی ابی 1000 تومن گرون شد بدون خبر قبلی.
    هزینه تماس سیم اعتباری گرون شد که بیشترین کاربر رو داره بقیه ارزون شد.جوری فیلم بازی کردن که همه تعرفه هارو ارزون کردن.
    اینا که صبح تا شب در حال پیامک زدنن یه پیامک بزنه بسته اینترنت شما تموم شد.
    یکی دیگه اینکه الان دوماهه اینترنت نسل دوش تعطیله این فقطم حرف من نیست.
    مگه مدعیه دادنه خدمات خوب نیست؟پولشم که داره ازمون میگیره.برای چی تا همین الان اینترنت خوب روی نسل دو و وایمکس نداده؟
    حرف من اینه نسل سه که میخواد بده فرق انچنانی با چیزی که تا الان داده نخواهد داشت.
    و اینجوری که شما میای تست میزاری برای 99% کاربرا نخواهد بود.
    در اصل ما اینجا جمع شدیم خوشحال که از فلان روز از فلاکته اینترنت مملکت خارج میشیم.
    که متاسفانه تجربه ثابت کرده همه شرکتهایی که الان فعال هستن فقط سود براشون مهمه حتی حاضرن کم فروشی بکنن اضافه بر محدودیتهای موجود که بیشتر سود کنن.
    تا الان که اینجوری بوده.شما میگی نیست از شنبه همه چی گل و بلبله؟
    هفته دیگه معلوم میشه.من عاشق اینترنت پرسرعتم همین یه ماهه 4 تا بسته خریدم.همه حرفهاییم که میزنم مال یه روز دوروز نیست.چندین ساله ایرانسل دارم.
    اگه واقعا یه شرکتی خوب باشه وقتی خدماتش وصله پول میگیره وقتیم قطعه پولی که گرفته یجوری پس میده.
    نمیدونم کسی یادشه یا نه یه زمانی شرکتهای اینترنتی در قبال قطعی به هرمدت که بود خسارت به کاربر میدادن.حجم تخفیف قیمت.عزرخواهی میکردن.
    حتی تماس میگرفتی فیلترینگ اکانتتو برمیداشتن.اینا ماله اوایله دیال اپه.از وقتی این مخابراته اشغال پاش باز شد همه چی محدود شد.
    لطفا بیاین خودمون این شرکتارو پررو نکنیم.اینا عجیب پول دارن میگیرن.هزینه های تلفناتونو نسبت به حقوقتون یه نگاه بندازین.یه نگاهیم به خدماتی که اینا میدن بندازین.
    حساسیت و سطح توقعمون که پایین میره خدمات اینام افت میکنه.

2. 11 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به جا تری جی رو انتنم جی میاد منطقه ما پسرفت داشته نه!!!!

4. این کاربر از p.reza.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام و عرض وقت بخیر حضور تک تک اذری ها مخصوصا مردم تبریز. در جلسه ای که داشتیم تجهیزات شهر مرند . سراب و جلفا و مراغه به شهرستان ها ارسال شد و دیروز کار نصب یک یا دو سایت در هر شهر پایان یافت. به دلیل کمبود تجهیزات فعلا شهرستان ها به صورت نیمه تعطیل در می اید تا پوشش تبریز کامل گردد. دوستان زیادی درباره خیابان شهناز و 17 شهریور پرسیده بودند که باید عرض کنم پوشش این منطقه تمام شده است لیکن دو تا سایت کوچک (مینی سایت ) که شما اکثرا در کنار خیابان و پیاده رو ها مشاهده کرده اید فعلا باقی مانده است و این باعث خواهد شد که شبکه توان اجرایی خود را از دست دهد و در یک نقطه منتظر مخابراتیم که فیبر نوری سایت کامل شود به محض اماده شدن سایت کار خود را شروع خواهد کرد . دوستی از باغشمال گفته بود که باید عرض کنم سایت باغشمال در حال بهره برداری است لیکن به دلیل تداخل امواج با ارگان های نظامی منطقه برد سایت فعلا در ضلع شرقی کاهش داده شده است . که به طرف پست امواج ضعیف دریافت میگردد. در اول عباسی به دلیل تغییر محل سایت چایکنار فعلا پوششی نداریم که اخر هفته بعد پوشش کامل میشود. در منطقه ولی عصر سایت فلکه بزرگ که پشت شیرینی کریمی قرار دارد منتظر تجهیزات و انتن ماکرویو زعفرانیه میباشد که به محض اماده شدن ولی عصر را به طور کلی پوشش میدهیم. باغمیشه و رشدیه دیروز شاهد اولین روز کاری 3g بود که در اخر باغمیشه پوشش نداریم . تست چهارراه ابوریحان دیروز تمام شد که به زودی منطقه پوشش داداه خواهد شد . خیابان 5 مرداد حد فاصل پل سرداران تست پوشش سایت به سایت انجام شد که به این نتیجه رسیدیم که باید سایت ایران خودرو که دوستی در این تایپک اعلام کرده بود باید ارتقا داده شود . پوشش ملل متحد و خیابان فلسطین خوب و در حد عالی میباشد . پوشش یکه دکان کامل و به 100 در صد رسید . دوستی در باره پوشش ستارخان فرموده بود که مشکلی در منطقه ندیدیم البته پوشش حد فاصل اتش نشانی منطقه 3 تا ستارخان ضعیف است که با تقویت سایت توزیع برق این مشکل به زودی حل خواهد گردید. دوستان در هر منطقه اگر موردی است با ذکر روز و محل تست ایفاد بفرمایند تا شبکه مانیتورینگ شود . با تشکر فراوان.
    Last edited by rezarain88; 21-08-2014 at 06:49.

6. 8 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به جا تری جی رو انتنم جی میاد منطقه ما پسرفت داشته نه!!!!

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

پیوست فرهنگی اپراتورهای تلفن همراه تدوین شد
    دبیر شورای عالی فضای مجازی از پایان فرآیند تهیه و تصویب پیوست فرهنگی سرویسهای اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفنهای همراه در کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای تصویب در جلسه شورای عالی فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایتنا از ایسنا محمدحسن انتظاری - دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور - گفت: کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور با برگزاری جلسه‌های کارشناسی متعدد با نهادها، صاحب نظران و نمایندگانی از جامعه نخبگانی کشور در این حوزه به منظور بررسی و نیازسنجی خدمات اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفن همراه و همچنین توجه به نظرات فقهی مطرح شده درباره موضوع پیوست فرهنگی که سرویس تماس تصویری نیز جزئی از آن محسوب می شود، با تصویب آیین نامه‌های این پیوست آن را برای تصویب نهایی در جلسه شورای عالی فضای مجازی ارایه کرد.

وی افزود: در این پیوست ضمن تبیین جایگاه و نحوه تعامل با خدماتی چون پیام کوتاه، پیام چند رسانه‌ای، آهنگ پیشواز، تماس تصویری، اینترنت و بسته‌های نرم افزاری که از سوی اپراتور ارایه شده، بر نقش اساسی کاربران در بهره برداری از این خدمات تأکید شده و علاوه بر آن اپراتورها ملزم شده‌اند تا بسته‌های خدماتی و محتوایی مختلفی را به تناسب سن، نیاز و خواسته کاربران با حفظ ارزش های تربیتی، اخلاقی، دینی و فرهنگ ایرانی – اسلامی در اختیار آنها قرار دهند.
    انتظاری با تاکید بر نگاه جامع پیوست فرهنگی به عنوان زیرساختی مناسب برای اپراتورهای نسل سوم و بالاتر تلفن همراه، اظهار کرد: در پیوست فرهنگی صرفا نگاه سلبی در نظر گرفته نشده و تلاش شده است تا در تدوین این پیوست بر نگاه ایجابی تکیه بیشتری شود.

وی تصریح کرد: این پیوست پس از تصویب در جلسه شورای عالی فضای مجازی کشور برای تمامی اپراتورهای نسل سوم و چهارم تلفن همراه ابلاغ خواهد شد تا براساس آن بتوانند خدمات و سرویس های خود را ارایه کنند.
    ------------------------------

هیچی دیگه
    فکر کنم محدودیت اینترنت 128 ، کارت دانشجویی ، شناسنامه عمه و ... رو دارن رو اپراتورها اجرایی میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تا حد زیادی ناامید شدم جای ما با این که انتن تقریبا پره به خاطر استفاده زیاد کاربر ها 3g وصل می شی سایت نمیشه باز کرد باید همون ساعت 5 تا 8 صبح استفاده کرد edge هم که اصلا تو طول روز وصل نمیشه

10. این کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیا مرند هم داره راع میوفته ولی خبری تو این خراب شده نیس

داره خودمونی میشه mamad1994s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من تو شبکه هام irancell 3g رو پیدا می کنم
    روش کلیک نی کنم وصل نمی شه
    مشکل از خود ایرانسل ه؟

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان من تو شبکه هام irancell 3g رو پیدا می کنم
    روش کلیک نی کنم وصل نمی شه
    مشکل از خود ایرانسل ه؟

Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
    اگه تنظیمات درسته و کیفیت سیگنال هم خوبه پس دیتای دکل قطع هست و باید تا شنبه صبر کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی مسخره اس بیست روز دارم تست میکنم ( کرج ) فعلا هیچ اثری از تری جی نیست!!!
    زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه دو الی سه هفته دیگه تو بیشتر مناطق کرج تجهیزات نصب میشه فکر کنم منظورش اینه که فعلا تجهیزات نصب نشده !!!!

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •