شما که کارت درسته یه حرکتی برا ما بزن همه کار کردم برای بازی آنلاین اما وقتی میره داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون چه کنم![]()
شما که کارت درسته یه حرکتی برا ما بزن همه کار کردم برای بازی آنلاین اما وقتی میره داخل بازی صفحه سفید می شه می اندازه بیرون چه کنم![]()
یه عکس بذار تا نظرات داده بشه میری تو منو بازی چطور اونم میندازه بیرون؟
به منو نمی رسه می خواد بره داخل تا منوی بازی بیاد می اندازه بیرون کمککککککککککککککککککککککک کککککککککک![]()
این کاراو انجام بده
1-آنتی ویروس خاموش
2-اخرین نسخه گرافیک رو اپدیت کن حالا اخرین نسخه هم نبود روجوع کن به auto driver از اون نصب کن
3_احتمالا نمیکشه سخت افزار میندازه بیرون به تنظیمات بازی هم برو و به روزولوشن نگاه کن ببین چی به چی هستش
جیگر طلا آفلاین بازی کردم هیچ مشکلی نبود ولی آنلاین این مشکل پیش اومده خوشجیل مشجیل![]()
یکی منو اد کنه اسم روم رو هم بگه katlots
اخه تو پست قبل نوشتی به منو نمیرسه میندازه بیرون به اون خاطر
این کرک و برنامه هارو رو نصب کردی ؟ داخل پوشه اول PES 2015 - Online Pirata که دانلود کردی 4 تا فایل داره بیار بنداز جایی که نصب کردی
PES15-FixRepair اینم که داخل پوشه دوم هست نصب کن
استیم اینارم نصب کردی آپدیت کردی عضو شدی؟؟؟
بعدش با قند شکن نرو تو بخش انلاین که اجازه اتصال نمیده
بازی رو هم با استیم باز نکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز همه این کارارو کردم بدون استیم که اصلا باز نمی شه با استیم حداقل یه خورده می ره بعد می اندازه بیرون![]()
عزیز همه این کارارو کردم بدون استیم که اصلا باز نمی شه با استیم حداقل یه خورده می ره بعد می اندازه بیرونکمک کنین بیام داخل تا ببینید بازیکن به کی می گن
این روم رو ساختم pes tehran
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)