یکی یه آپدیت جدیدی کرک جدیدی پچ جدیدی نقل وانتقالات جدیدی چیزی بده واسه فیفا مردم از ترکیب قدیمی تیما بابا کمک کنید دیگه
یکی یه آپدیت جدیدی کرک جدیدی پچ جدیدی نقل وانتقالات جدیدی چیزی بده واسه فیفا مردم از ترکیب قدیمی تیما بابا کمک کنید دیگه
Last edited by ahmad rezaa; 24-04-2015 at 03:10.
داش انتظار نداشته باش داخل یه بازی دوستانه بازیکنات با یه بازیکن ضعیفت دعواکنن یا بازیکنت پنالتی خراب کرد بزنه زیر گریه!!!
داخل منیجر باید ببینی وقتی یکی بیش از حد خرابکاری میکنه همه باهاش چپ میشن از گزارشگر و تماشاچی گرفته تا بازیکنا و حتی رسانه ها وگرنه بازی دوستانه که هیچی مهم نیست
یعنی در این حد طبیعیداش انتظار نداشته باش داخل یه بازی دوستانه بازیکنات با یه بازیکن ضعیفت دعواکنن یا بازیکنت پنالتی خراب کرد بزنه زیر گریه!!!
داخل منیجر باید ببینی وقتی یکی بیش از حد خرابکاری میکنه همه باهاش چپ میشن از گزارشگر و تماشاچی گرفته تا بازیکنا و حتی رسانه ها وگرنه بازی دوستانه که هیچی مهم نیست
باید تستش کنم دمت گرم![]()
سلام دوستان یه سوالی فیفا 15 روی این سیستم من حتی روی low هم نمیاد؟:
i5 3210m
ram 4g 1600
vga gt640M
تو حداقل سیستم های بازی هم نبود
خیلی زور داره که فیفا 14 با بالاترین جزییات میشد بازی کنی
(حتی جی تی ای v هم روی low یا مدیوم) ولی اینو نشه![]()
سلام من اول از همه این update آخری رو از همین سایت دانلود کردم! بعد ریختم رو فایل های بازی
بعد کرکو ریختم همونجا و اول origin game reg به صورت run as admin اجرا کردم
بعد هم launcher به همین صورت اجرا کردم
حالا میگه باید با اکانت origin اکتیو بشه بازی وقتی میزنم اکتیو بشه یه loading طولانی میاد و گاهی یه صفجه خالیو نشون میده و گاهی هم temporarily unavailable میگه!
ویندوز 8.1 هم دارم لطفا جواب بدید مشکل کجاست/ همه کرکها رو هم امتحان کردم اکانت origin چطوری باید اکتیو بشه نمیزاره بازی بالا بیاد
سی پیو خوبه
سیصد خرج کن رمو گرافیکتو یه ذره بده بالاتر
یه گرافیک جی تی دوگیگ خوب 200 بیشتر نیست
اگه تمام آپدیت هارو کپی کردی بعدش کرک 3 هم کپی کردی درست نشد تنها راهت اینه سی پیوتو عوض کنی چون بازیش رو بعضی سی پیوها نمیاد
تاپیک فیفا 14 خوابیده اینجا میپرسم سوالم رو.من 15 رو نمیتونم رو سییستمم اجرا کن و میخوام 14 رو ارجینال بگیرم.میخوام ببینم بچه هایی که اریج دارن اطلاع دارن که پلیر داره ultimate یا نه؟اگه سرورهای ultimate team خالیه نمصرفه اریج گرفتنش.13 رو داشتم تا 1.5 سال بعدش هم بازی میکردم داشت. بعد هنوز آپدیت ترکیب و اینا براش میاد از طرف Ea?
بچه ها هیچ راهی واسه انجام نقل انقالات جدید به نسخه کرک شده نیست؟
بروبچ من فیفا15 با کرک نسخه 4 بدون هیچ مشکلی برام اجرا میشه
اما من سه تا دسته دارم که سه نفری بازی میکنیم همیشه ، الان دسته سوم رو ک وصل میکنم بازی پس از اجرا Stop working میده و میپره بیرون !!
وقتی دسته سوم رو قطع میکنم دوباره کار میده راحت !!
این فیفا 15 چل کرد ما رو با این باگ هاش اه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)