مگه از طریق nvidia control panel نمیشه حالت auto رو غیر فعال کرد؟
nvidia control panel رو اجرا کنید ، در قسمت set physX configuration میشه گرافیک رو انتخاب کرد
مگه از طریق nvidia control panel نمیشه حالت auto رو غیر فعال کرد؟
nvidia control panel رو اجرا کنید ، در قسمت set physX configuration میشه گرافیک رو انتخاب کرد
از نزدیک هر دو مدل را دیدم و تصویرشون هم دیدم،کسانی که میخاهن تصویر را ببینند،توصیه میکنم برند هایپر استار اونجا معمولا هر دو مدل را داره
مهمترین اختلاف Z و G 510 توی یک رنج قیمت، توی گرافیک هست..این مقایسه بین دو گرافیک z510 با حجم2 و G510 با حجم 4 درسته؟نظرتون چیه؟کدامش بهتره؟چند درصد اختلاف داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ جا بغیر از یکی از بچه های اینجا ندیدم که G510 با Z510 هم قیمتش دقیق مقایسه بشه(اکثرا رفتند گرافیک 2 را با گرافیک 2 مقایسه کردند ولی کسی نرفته گرافیک 2 را با گرافیک 4 مقایسه کنه)؟کسی مقایسه دقیق تر و فنی تر سراغ نداره؟
از لحاظ عملکرد گرافیک AMD مشکل خاصی نسبت به Nvidia نداره؟
درضمن شما که فرمودین،مدلهای دیگه بازار،مدل خوش قیمت و بصرفه تر از این دو مدل در بازار هست؟
مقایسه کارت گرافیک های Nvidia GeForce GT 740M 2GB که روی z510 است با ATI R7 M265 4GB که روی بعضی از G510 ها هست.
روی بعضی از G510 ها هم Radeon HD 8570M 1GB هست که مقایسه شون با z510 از این قرار است
و مقایسه کارت گرافیک 4 گیگ و 1 گیگ که روی G510ها هست.
البته در مقایسه z510 و G510 باید به قیافه، وزن کمتر z510، بلندگوهای با برند JBL برای z510 هم اشاره کرد.
[QUOTE=amir_t6262;8284866]مقایسه کارت گرافیک های Nvidia GeForce GT 740M 2GB که روی z510 است با ATI R7 M265 4GB که روی بعضی از G510 ها هست.
سلام داداش این لینکی که قرار دادید نسخه 2 گیگ کارت ati r7 رو با 740m مقایسه کرده... من خودم با بازی far cry 3 همه چیز بالا تونستم 45 فریم بگیرم.... هر چی هم سرچ کردم برا پیدا کردن بنچمارکی چیزی از این کارت دیدم اصلا کسی 4 گیگشو نداره!!! 4 گیگ گرافیک ددیکیتت!
وزنش 200 گرم بیشتر از Z510 هست... بلندگوها GBL نیست ولی دالبی هست و در حد خودش خوبه... از اون طرف باتری جداشونده. 6 سلولی بودن باتری رو هم به همراه صفحه نمایش براق باید در نظر گرفت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نوت بوک چک نسخه 2 گیگ کارت R7 رو مقایسه کرده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه بازار ما دانشی برای فروش وجود نداره و خود خریدار باید قبل از خرید بدونه چی داره میخره... اکثرا موقع فروختن لپتاپ میگن گرافیم 1 داره یا 2!
منتها این مدل واقعا گیمینگ هست! با گرافیکش... من حاظرم با هر کس حاظر بود این تست رو انجام بدم تا موضوع دقیق روشن بشه برا بچه ها... والا نظر خودم اینه که R7 4 GB حداقل قدرتی مشابه Z510 داره...
کارتهای AMD کارتهای خوبی هست که والا ما که مشکلی ازشون ندیدیم تا حالا
مدل تو بازار زیاده... منتها خوش قیمت نیستن و دلیل قیمت کمشون CPU های کم مصرف و کم قدرتشون نسبت به CPU این 2 مدل هست....
G510 یک مدل داره از 8570 ATI که 2 گیگ ددیکیتت هست قیمتش 1770 بود.... که اون هم قدرتش 10 درصد از 740M کمتر بود...
مدل 1 گیگ این کارت هم هست بازم که اونم 1600 هست ..
Last edited by hasanoooooooo; 02-07-2014 at 11:23.
اگه قدرت گرافیکش در حدZ510 باشه که من همون z510 را ترجیح میدهم حتی بدون SSHD...اگه باطری اش مثل Gبود خیلی خوب بود
Gظاهرا مشکل DVD هم دارند،درسته یا شایعه هست؟کیفیت ساختش پایین تر میزنه، و یکم شل و ول میزنه،نظر شما که کاربر هستین چیه؟
راستی این مشکلات عجیب غریب که بچه ها رویZ برای بازی و ..دارند،روی G چجوریه؟
جوابتون رو در تاپیک g510 دادم چون تاپیک از مسیرش منحرف میشه.
دوستان شما راهی میدونید که بشه سرعت فن رو کم یا زیاد کرد؟
با هیچ برنامه ای نتونستم اینکار رو بکنم.از طریق بایوس میشه؟کسی امتحان کرده؟
چون موقع بازی لپتاپ داغ میکنه و میخوام فن با حداکثر سرعت کار کنه
یه سوال دیگه هم راجع به باتری داشتم.
چطوری میشه بدون وصل کردن برق به لپتاپ بازی هارو روون اجرا کرد؟
ممنون
فکر میکنم خود دستگاه سرعت فن را در این مواقع تنظیم کند.
ضمنا شما از کول پد استفاده کن.
یک راه حل که البته زیاد هم توصیه نمیکنم استفاده از گزینه خارج کردن گرد و خاک در energy management است.
برای بازی هم شما در قسمت energy management گزینه high performance را انتخاب کن. با عکس موشک مشخص شده است.
ممنون عزیز
من کول پد دارم
dust removal هم فقط از داخل دسکتاپ قابل دسترسی هست
متوجه منظورم نشدید...میخوام بدون وصل کردن لپتاپ به آداپتور برق بدون افت فریم بازی کنم باید چیکار کنم؟این کار نتیجه ای نمیده
لطفا راهنمایی کنید
اصلا پیشنهاد نمیشه بدون وصل کردن به برق بازی کنید
ولی بازی های سبک رو میشه اینکارو کرد ( البته فشار زیادی میاد به دستگاه ) مثل بازی pes
ولی تو بازی های سنگین تر حتما ، حتما باید شارژر وصل باشه واگرنه افت فریم دارید و فشار زیادی به دستگاه میاد
در کل برای انجام کارهای سنگین چه بازی و ... باید شارژر وصل باشه تا لپ تاپ بتونه از تمام توانش استفاده کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)