تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 752 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

HD555 يافتم ...
    210 تومن ...

شنبه مي خرم :X
    210 تومن من قبلا 160 خریده بودم تازه الانم که باید ارزونتر شده باشه چون قیمت جهانیش اومده پایین....
    شما با 210 تومن (حالا یکم بالا پایین) میتونی کارای حرفه ای تری از برند M-audio یا Akg و... بگیری.بهرحال دوست من 210 تومن واسه HD555 اصلا منطقی نیست.

2. این کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirfzr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان.یه هدفون می خوام در حد 30 40ت بیشتر پاپ گوش می کنم برای پلیر کووان و این ایر باشه ممنون می شم راهنماییم کنید

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان.یه هدفون می خوام در حد 30 40ت بیشتر پاپ گوش می کنم برای پلیر کووان و این ایر باشه ممنون می شم راهنماییم کنید
    خوب تو این محدوده میتونی مدل های کریتیو رو مد نظر خودت قرار بدی که مدل های خوب و قابل قبولی هم داره !

مدل EP 830 رو مد نظر بگیر که واقعا مدل خوبی هست قیمت دقیق هم ندارم ولی خیلی ها بین این و EP-630 635 میمونن و باید بگم شک نکنید و 830 رو بگیرید که واقعا از نظر باس و کیفیت کلی صدا در سطح بالاتری قرار داره !
    ...................

در مورد دوست عزیزمون که دنبال 555 میگشتن و پیدا میکردن میتونی بگی کجا پیدا کردی 555 رو که 210 تومن میده؟
    قیمت معقول و مناسب 555 چیزی حدود 160 تومن هست نه بیشتر !
    ...................
    در مورد اون پی اکس 100 اره خراب شد رفت واسه من از نظر باس و کیفیت واقعا فوق العاده بود ولی محل اتصال
    سیم به جک مشکل داشت یعنی با یه پیچ و ... محل اتصال ها با مشکل مواجهه میشد و واقعا عذاب اور بود !
    از نظر راحتی و کیفیت فوق العاده بود ...

فعلا هم که من 485 دارم و در 24 ساعت 4 ساعت فیلم و 5-6 ساعت موزیک باهاش گوش میدم و تو این 6 ماه واقعا ازش راضی بودم ! و فعلا با همین هستم ولی گزینه بعدی من به احتمال زیاد K-701 هست که یه گزینه تحسین شده هست بر خلاف ظاهرش واقعا راحت هست و ساختار با کیفیت و خوبی داره از نظر باس-شفافیت صدا -بلندی صدا واقعا عالی هست چون تست کردم خودم و کاربرد زیادی برای موسیقی و ... داره !

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

نبود بی سیم با این شرایط ؟؟

اگه نیست یه هدفون خوب تو مایه ها 20 تومن معرفی کنید ( از این مدلا که میره تو گوش )

IN EAR در حد 20 تومن کریتیو EP-630 گزینه مناسبی هست 4 ماه هست دارم و روزی بالای 1 ساعت ازش استفاده
    میکنم و مشکلی نداشته و ... بر خلاف خیلی ها که گفتن تو اتصال سیم ها با مشکل مواجه میشن ! ...
    Last edited by a.z.p.z; 11-08-2010 at 18:20.

5. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سونی ex35 چطوره؟ نسبت به 830

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

EX35 کمی از 630 بهتر هست به نظر خودم + بررسی های منتشر شده و میتونی بررسی های 830 و 35 رو هم ببینی که به طور کلی 830 بهتر بوده و به نظر خودم 35 و 830 در یه سطح قرار دارن اونقدر محسوس نیست تفاوتشون و اینکه صدا یه سلیقه شخصی هست !

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

EX35 کمی از 630 بهتر هست به نظر خودم + بررسی های منتشر شده و میتونی بررسی های 830 و 35 رو هم ببینی که به طور کلی 830 بهتر بوده و به نظر خودم 35 و 830 در یه سطح قرار دارن اونقدر محسوس نیست تفاوتشون و اینکه صدا یه سلیقه شخصی هست !
    ex35 قیمت کرده بودم پایتخت 25 بود قیمت 830 چه حدودیه؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد دوست عزیزمون که دنبال 555 میگشتن و پیدا میکردن میتونی بگی کجا پیدا کردی 555 رو که 210 تومن میده؟
    قیمت معقول و مناسب 555 چیزی حدود 160 تومن هست نه بیشتر ! ببین تو اگه واقعا 210-220 تومن داری پول واسه این میدی خوب میتونی 20-30 تومن روش بذاری و بری هدفون های حرفه ای تر و قوی تری مثل K-701 بگیری که از نظر کیفیت صدا و ... قابل مقایسه با 555 و 485 و ... نیست و خیلی بهتر و حرفه ای تر هست و چون هدفون بازی هست به درد فیلم و موسیقی و ... میخوره کاملا !
    210 تومن من قبلا 160 خریده بودم تازه الانم که باید ارزونتر شده باشه چون قیمت جهانیش اومده پایین....
    شما با 210 تومن (حالا یکم بالا پایین) میتونی کارای حرفه ای تری از برند M-audio یا Akg و... بگیری.بهرحال دوست من 210 تومن واسه HD555 اصلا منطقی نیست.
    فروشگاهشون ادرسش اينه :

tasvirco.com

توي يک سايت صدا برداري شماره اشون رو پيدا کردم و بعد تماس گرفتم يک هفته پيش،​ديروز هم که گفتم، گفتند آوردند و 210 تومان قيمت داره !​گارانتي هم مثل اينکه داره البته چشمم آب نميخوره از اين گارانتي هاي چرت و پرت !
    قيمت جهانيش رو نميدونم ولي اگه وارد ميکردم هم همين قيمت در ميومد !​ البته از چند جا اين قيمت ولي از آلمان ارزونتر مي افتاد ! 170 اينا ...

ميدونم به صرفه نيست ولي خوب مدل ديگه نيست تو بازار ! من چيکار کنم ؟!​

ميگيد چيکار کنم ؟! هنوز نخريدم فردا شنبه است و بايد منتظر بمونم شما چي ميگيد ...

AKG 701 مدل خيلي خوبيه ولي Burn in شدنش مثل اينکه وقت زيادي ميبره .... به هر حال پلاستيکي هم هست يک جورايي انگار مناسب من نيست ...

به هر حال مدل معرفي کنيد ...
    Last edited by Benygh; 07-08-2010 at 02:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    ببخشید برای خرید هدفون راهنمایی میخواستم.
    کار خاص یا حرفه ای ندارم.بیشتر برای زبان و نرم افزارهای آموزشی میخوام.بعضی وقت ها هم برای بازی و فیلم HD.ویژگی هاش هم اینکه داخل گوشی باشه،صداش ضعیف و بی کیفیت نباشه،تو گوش راحت باشه و اصلا اذیت نکنه چون در روز 2 تا 4 ساعت استفاده میکنم،برای کامپیوتر میخوام ولی اگه ورودیش 3.5mm باشه که به mp3player هم بخوره بهتره و قیمتش هم حدود 30 تومن باشه.
    ممنون
    Last edited by r_liaghat; 07-08-2010 at 06:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

فروشگاهشون ادرسش اينه :

tasvirco.com

توي يک سايت صدا برداري شماره اشون رو پيدا کردم و بعد تماس گرفتم يک هفته پيش،​ديروز هم که گفتم، گفتند آوردند و 210 تومان قيمت داره !​گارانتي هم مثل اينکه داره البته چشمم آب نميخوره از اين گارانتي هاي چرت و پرت !
    قيمت جهانيش رو نميدونم ولي اگه وارد ميکردم هم همين قيمت در ميومد !​ البته از چند جا اين قيمت ولي از آلمان ارزونتر مي افتاد ! 170 اينا ...

ميدونم به صرفه نيست ولي خوب مدل ديگه نيست تو بازار ! من چيکار کنم ؟!​

ميگيد چيکار کنم ؟! هنوز نخريدم فردا شنبه است و بايد منتظر بمونم شما چي ميگيد ...

AKG 701 مدل خيلي خوبيه ولي Burn in شدنش مثل اينکه وقت زيادي ميبره .... به هر حال پلاستيکي هم هست يک جورايي انگار مناسب من نيست ...

به هر حال مدل معرفي کنيد ...
    مشکل اینه که من نمیدونم اون نمایندگی مسخره سن هایزر چه مدل هایی داره یه مدل معرفی میشه دوباره میگه ندارم یه زنگ بزن بپرس تو دسته فول سایز مثل 555 و 485 چه مدل هایی داره اصلا داره ؟! بپرس مشخص بشه ! .... K-701 شاید ظاهر خوبی نداشته باشه ولی خیلی راحت هست ! ...مخصوصا EAR هاش چون خودم تست کردم وگرنه از رو بررسی ها همچین حرفی رو نمیزدم ! به هر حال 555 قیمت 210 اصلا نمی ارزه ! ... من یکی کا 701 رو پیشنهاد میکنم از سن هایزر ! که واقعا محشر هست و از اونجایی که شما OPEN میخوای تو AKG مدل K242 HD هم بهت معرفی میکنم که انصافا این هم مدل واقعا خوبی هست و خوب ولی به طور کلی به پای 701 نمیرسه ! ولی از نظر مشخصات ببینی و همچنین بررسی ها و ... از 555 به هیچ وجه پایین تر نیست و در حدبالاتری هست !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by a.z.p.z; 11-08-2010 at 18:18.

13. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من یه هدفن بی سیم میخوام،نمیدونم اصلاهست تو ایران یا نه؟
    یه بار تو عصر ارتباط تبلیغش رو دیدم حدود 1سال و نیم پیش،لطفا راهنمایی کنید اگه هست مارک،قیمت،مدل،گارانتی
    اینم بگم که نمیخوام بلوتوث باشه
    ضمنا کیفیت صدای خوبش هم خیلی برام مهمه
    قیمتشم هرچی پایین تر باشه ،بهتر
    Last edited by pooria-ir; 07-08-2010 at 16:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •