فروشگاهشون ادرسش اينه :
tasvirco.com
توي يک سايت صدا برداري شماره اشون رو پيدا کردم و بعد تماس گرفتم يک هفته پيش،ديروز هم که گفتم، گفتند آوردند و 210 تومان قيمت داره !گارانتي هم مثل اينکه داره البته چشمم آب نميخوره از اين گارانتي هاي چرت و پرت !
قيمت جهانيش رو نميدونم ولي اگه وارد ميکردم هم همين قيمت در ميومد ! البته از چند جا اين قيمت ولي از آلمان ارزونتر مي افتاد ! 170 اينا ...
ميدونم به صرفه نيست ولي خوب مدل ديگه نيست تو بازار ! من چيکار کنم ؟!
ميگيد چيکار کنم ؟! هنوز نخريدم فردا شنبه است و بايد منتظر بمونم شما چي ميگيد ...
AKG 701 مدل خيلي خوبيه ولي Burn in شدنش مثل اينکه وقت زيادي ميبره .... به هر حال پلاستيکي هم هست يک جورايي انگار مناسب من نيست ...
به هر حال مدل معرفي کنيد ...
مشکل اینه که من نمیدونم اون نمایندگی مسخره سن هایزر چه مدل هایی داره یه مدل معرفی میشه دوباره میگه ندارم یه زنگ بزن بپرس تو دسته فول سایز مثل 555 و 485 چه مدل هایی داره اصلا داره ؟! بپرس مشخص بشه ! .... K-701 شاید ظاهر خوبی نداشته باشه ولی خیلی راحت هست ! ...مخصوصا EAR هاش چون خودم تست کردم وگرنه از رو بررسی ها همچین حرفی رو نمیزدم ! به هر حال 555 قیمت 210 اصلا نمی ارزه ! ... من یکی کا 701 رو پیشنهاد میکنم از سن هایزر ! که واقعا محشر هست و از اونجایی که شما OPEN میخوای تو AKG مدل K242 HD هم بهت معرفی میکنم که انصافا این هم مدل واقعا خوبی هست و خوب ولی به طور کلی به پای 701 نمیرسه ! ولی از نظر مشخصات ببینی و همچنین بررسی ها و ... از 555 به هیچ وجه پایین تر نیست و در حدبالاتری هست !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید