تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 154 از 175 اولاول ... 54104144150151152153154155156157158164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,531 به 1,540 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

1- از سال 91 بر اساس تصویب نامه ، لپ تاپ و موبایل رفتن توی گروه کالاهای لوکس که به این کالاها ارز مبادلاتی تعلق نمی گیره . می تونین توی گوگل سرچ کنین .
    2 - ویندوز home Premium قیمتش 99 دلاره نه 200 دلار ! در ضمن قیمت آزادش 99 دلاره . برای Partner ها ( معمولا شرکت های ساخت لپ تاپ ) قیمتش 79 دلار در میاد .
    3 - وارد کنندگان در ایران لپ تاپ ها رو دارن با واسطه وارد می کنند.

قبلا این امکان وجود داشت که بتونیم مستقیم از چین خرید کنیم لذا کیبورد های لپ تاپ های 3 سال پیش طبق سفارش کارخونه مجهز به کیبورد فارسی بود . 3 ساله هیچ شرکتی لپ تاپ رو به طور مستقیم از چین یا هر کشور دیگه وارد نمی کنه و فقط از امارات خریداری می شه . لذا کیبورد ها طبق سفارش امارات عربی هستند . خبری از خرده فروشی برای وارد کنندگان ایرانی نیست
    4 - S550 مثال زده شده هم توی سایت amazon مجهز به هارد SSD هست که 250 هزار تومان می کشه روی لپ تاپ !!!! قیمت ویندوز هم حساب نشده !
    5 - اینکه توی فلان کشور فلان کار کردند بر قیمت لپ تاپ ایران تاثیر نداره . لطفا بحث رو به حاشیه نکشین
    سلام رفیق . ممنون از اطلاع رسانی شما.
    1- از چندماه پیش و توسط دولت تدبیر و امید این قانون لغو شده. در همین تاپیک هم توی یکی از صفحات، خبر رسمی اون رو داده بودیم. مثال: آیفون 5s مدل 16 گیگ بدون قرارداد که با مالیاتش تو آمریکا 710 دلار تموم میشه (دوتاشو 3 روز پیش از آمریکا برام خریدند) بدون هیچ هزینه دیگه ای به پول ما میشه بیشتر از 2.100 میلیون. که الان تو بازار تهران، آنلاک شده به قیمت حدودا 2.550 هم میشه براحتی پیدا کرد. با احتساب هزینه حمل و گمرک و آنلاک کردن و ... قطعا برای هیچ وارد کننده ای صرف نداره وارد چنین تجارت زیان دهی از هرکجا بشه!
    3- وارد کنندگان در ایران نیازی به واسطه ندارند جون لبتاپ و موبایل جزء تحریمها محسوب نمیشه. تنها مشکلشون سختی پرداخت پول و سیستم بانکیه که وارد کننده رو به زحمت میندازه. با توجه به قوانین و تحریمها، از خود آمریکا هم میشه مستقیما لبتاپ وارد ایران کرد! البته هنوز در تئوری نه درعمل!

2. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز راستش چند روز پیش این مدل رو تو سایتی که شما گفتید دیدم.اما خیلی داره گرون میفروشه...که اینم علتش کمیاب بودنشه.ضمنا مشخصاتش رو کامل ننوشته معلوم نیست fhd هست یا نه!من از مدل j059 خیلی خوشم اومده فول اچ دی هم هست با قیمت 1050 دلار .فوق العادست اگه تو بازار اومد بگید. ممنون
    اگر روی نمایشگر و گرافیک کلیک کنید تو پانل باز شده مشخصه که نمایشگر hd ئه. من هم باهاتون موافقم که با توجه به نداشتن درایو نوری، گرافیک 2 گیگ 740 و مانیتور hd داره گرون می ده دلیلش هم به نظرم محدودیت مدل های تاچ با پردازنده نسل چهارمه ، دیجی کالا مدل تاچ سونی رو هم با پردازنده نسل سوم(و البته dvd-rw و مانیتور fhd ) قیمت زده 4 تومان... ظاهرا فعلا چاره ای نیست جز صبر کردن و امیدوار بودن و یا خرید با قیمت های غیرمنطقی!
    Last edited by lena13; 10-11-2013 at 10:36.

4. 2 کاربر از lena13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر روی نمایشگر و گرافیک کلیک کنید تو پانل باز شده مشخصه که نمایشگر hd ئه. من هم باهاتون موافقم که با توجه به نداشتن درایو نوری، گرافیک 2 گیگ 740 و مانیتور hd داره گرون می ده دلیلش هم به نظرم محدودیت مدل های تاچ با پردازنده نسل چهارمه ، دیجی کالا مدل تاچ سونی رو هم با پردازنده نسل سوم(و البته dvd-rw و مانیتور fhd ) قیمت زده 4 تومان... ظاهرا فعلا چاره ای نیست جز صبر کردن و امیدوار بودن و یا خرید با قیمت های غیرمنطقی!
    من با صبر هیچ مشکلی ندارم.اما امیدوارم تعداد زیادی از مدل hp envy touchsmart 15-j059 وارد بازار بشه.
    Last edited by 3aman021; 11-11-2013 at 16:49.

6. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود:
    اون مدل از لپ تاپ های سونی که دارای این دو ویژگی میباشند:
    Screen Branding: TRILUMINOS Display for mobile

Picture enhancement feature: X-Reality for mobile

حتما فناوری IPS هم دارند یا خیر؟ یعنی فناوری IPS به فناوریهای بالایی چسبده یا مجزا از اون دوتاست؟
    متشکرم اگر کامل راهنمایی کنید، چون در خرید لپ تاپ برای من داشتن صفحه نمایش IPS خیلی مهمه.
    خواهشا یکی از دوستان محبت کنه جواب سوال منم بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واقعا نمی دونم چه خبره!
    الان نزدیک چهار ماهه که همه به هم می گن صبر می کنیم ولی اتفاق خاصی نمی افتد. تو این گرونی دلار یک سری از فروشنده ها سود کردن یکسری ضرر. کاری به این حرفها ندارم ولی انگار دودش باید تو چشم مصرف کننده بره.
    لپ تاپ های 1200 دلاری که سر و ته همه چیزش را از ویندوز و بلوری تا کیفیت صفحه نمایش زده شده باز هم تو بازار قیمت نجومی داره.
    صبر کردن به کنار ولی به نظرم صرف نزدیک 3 تا 3/5 میلیون واسه لپ تاپی که صفحه نمایش hd داره و از ویندوز و رم و بلوری ش هم خبری نیست اشتباهه.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

من یه زمانی زیاد منتظر موندم بودجم هم بین 3تا 3.5 بود.
    دیدم خرید لپتاپ واقعا بی فایدس
    2.500 دادم یه ایپد بقیشم یه گرافیک خوب گرفتم واسه سیستم خونه
    خیلی هم راضیم و به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادم.
    چند وقت پیش خونه یکی از بچه ها که یه لپتاپ سری G ایسوس داشت بازی کردم خدایی بهم نچسبید.
    گرافیک و صفحه نمایش عالی بود اما واقعا بازی کردن با سیستم خونه یه چیز دیگس.همین باعث شد من یه آیپد بگیرم که واقعا یه دستگاه شاکاره اصلا لذت میبرم از فیلم دیدن و کتاب خوندن باهاش.
    بازی های فوقولعاده ای هم داره.حتما اگه برای خریدن لپتاب گیم مطمن و مصمم نیستین آیپد رو هم یه نگاه بندازین

10. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چند وقت پیش خونه یکی از بچه ها که یه لپتاپ سری G ایسوس داشت بازی کردم خدایی بهم نچسبید.
    گرافیک و صفحه نمایش عالی بود اما واقعا بازی کردن با سیستم خونه یه چیز دیگس.همین باعث شد من یه آیپد بگیرم که واقعا یه دستگاه شاکاره اصلا لذت میبرم از فیلم دیدن و کتاب خوندن باهاش.
    بازی های فوقولعاده ای هم داره.حتما اگه برای خریدن لپتاب گیم مطمن و مصمم نیستین آیپد رو هم یه نگاه بندازین
    اين حرف تا حدودي درسته
    اما بعضي ها دوست دارن يه چيزي بخرن كه تموم نياز ها رو پاسخ گو باشه
    آيپد بيشتر يه مصرف كننده محتواست نه توليدكننده
    براي همين از نظر من وسيله كامل و مادر نيست
    البته هر كسي يه نظري داره اما من دقيقا مسير برعكس شما رو اومد
    آيپد و آيفون و مك هم داشتم همه رو رد كردم الان همين مدل n550 ويندوزي رو دارم و راضيم
    چون نيازهاي من به نرم افزارهاي تخصصي كارم و بسته آفيس و اينترنت و صد البته توانايي ارتباط بدون محدوديت با ابزارهاي وابسته س كه فقط اين جواب ميده

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

12. 3 کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز این کاملا بسته به نیاز شماست
    مثلا من الان یه چیز میخوام که بتونم راحت توش سالید و کتیا کار کنم و متلب که هیچ کدوم را با تبلت نمیتوم بهش برسم از طرفی قحطی لپ تاپم اومده حالا شانس ما بعضی وقتا به خودم میگم بی خیال شم و برم یه z500 بگیرم باقی پولم بزارم جیبم ولی دوباره میگم منی که قراره n سال یه بار یه لپ تاپ عوض کنم یهو یه چیز خوب بگیرم اگه این y510 اینقدر قیافش تو حال نبود همونو میگرفتم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

14. این کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

پست من (آپدیت سوم به همراه ویدیو) در لینک زیر، درباره لرزش صفحه هنگام کار با تاچ، که مورد سوال برخی دوستان بود به روز شد. البته قولشو برای جمعه پیش داده بودم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نذاشت!

Last edited by جواد . وکیلی; 12-11-2013 at 09:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بالاخره GE 60 وارد شد
    با قیمت 3.590.000 با گارانتی معتبر ماتریس
    به نظرم تو این وضعیت بازار خیلی خوبه
    حداقل رقابتش با سایر لپ تاپ ها باعث افت قیمت میشه

قیمت 35900000 ریال
    Operating System
    CPU Intel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB
    Chipset Intel® HM87
    LCD 15.6 inch (1920x1080) Full HD
    VGA Nvidia GeForce GT750M
    Graphics VRAM 2GB GDDR5
    Memory 8GB DDR3
    Communication WiFi+BT4+Killer Gaming LAN
    I/O Ports Card Reader: MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
    LAN: 10/100/1000
    Wireless LAN: 802.11 b/g/n
    D-Sub(VGA): 1
    HDMI: 1
    USB 2.0 port: 2
    USB 3.0 port: 2
    eSATA: N/A
    eSATA/USB Combo: N/A
    Mic-in/Headphone-out: 1/1
    Line-in: N/A
    Express Card: N/A
    Modem port: N/A
    Audio Audio Boost, 4x2WHD Speakers
    Webcam HD
    Storage 1 TB
    Optical Drive DVD
    Battery 6 Cells
    Dimensions 383 x 249.5 x 37.6~32.3mm
    Weight 2.4Kg

17. این کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •