اولادی امشب قرارداد میبنده !! استقلال خوزستان هم برهانی و قاضی رو خواسته تا مبعلی رو بده ( 99 درصد این مورد حل میشه ! جو دادن ) نظری رو بدن بره و شرفیات رو بیارن هم خیلی عالی میشه !
اولادی امشب قرارداد میبنده !! استقلال خوزستان هم برهانی و قاضی رو خواسته تا مبعلی رو بده ( 99 درصد این مورد حل میشه ! جو دادن ) نظری رو بدن بره و شرفیات رو بیارن هم خیلی عالی میشه !
ای بابا آخه آدم قحطی بود میخوان اولادی رو بیارن؟ اینم میشه پژمان نوری که برد و باخت تیم براش مهم نیست چون تعصبی نداره
آدم نميدونه بخنده يا گريه كنه؟
نمی دونم چی بگم ما اینهمه مهاجم می خوایم چیکار؟ اینجور که سایت باشگاه زده کار فرزاد حاتمی رو تموم شده بدونید فارس خبر اولادی رو خیلی محکم زده ولی هنوز از باشگاه خبری نیومده با این حساب میشن هفت تا برهانی نظری اکبرپور کبه قاضی حاتمی اولادی عجب آشی میشه اونوقت کی باید به اینا پاس بده؟عمه من؟
تیم هافبک بازیساز نداره اون وقت اینا هی میرن مهاجم میخرن !!
یه مهاجم بزرگ از تیم جدا شده . باید هم دنبال مهاجم باشن .
بازیساز هم ایمان مبعلی این فصل خوب داره کار می کنه . یه خارجی هم می خوان بیارن
نظری که خوبه
مبعلی رو میخوایم چی کار؟
برهانی فقط نره
فقط ما یه بازیساز میخوایم..
با آوردن امثال اولادی تیم رو تحقیر کردن....واقعا متاسفم...
من واقعا موندم این آدم چطوری روش شده بیاد استقلال؟؟؟
من یه سوال دارم آقای قلعه نویی شما کلا به خرید مدافع و این که یه مدافع باید رو نیمکت باشه برای مواقع لزوم اعتقاد داری یا نه؟؟
بعد از کبه یک گل نزن دیگه به تیم اضافه شد منتظر گل نزنهای دیگه هم هستم
رضا عنایتی داره منت میکشه که بیاد استقلال اما نمیگیرنش با این سن آقای گل لیگ برتره بعد رفتن 2 نفر گل نزن دائم المصدوم را آوردن
اصلا از اولادی خوشم نمیاد یادمه تو برنامه تاریخچه دربی پرسید بهترین گل عمرت کدوم بوده گفت اونی که به وحید طالبلو زدم
اما باید به خریدهای امیرخان احترام گذاشت پارسال هم با گرفتن موسوی و محمدرضایی و حاتمی تیمو از این رو به اون رو کرد
امیدوارم اینها هم جواب بدن![]()
آقا پول نیست ! بعد بخواد امثال میداوودی رو هم بیاره که دهنش آسفالت میکنن هوادارا هی سر هر سوتی که یکی دیگه بده میخوان اسم صدا کنن تیم میره تو حاشیه ! همینا خوبن ! قاضی رو دیدد که انصافا خریده خوبی بود !
مبعلی حقوقش را می بخشد و استقلالی می شود
باشگاه استقلال برای جذب ایمان مبعلی مکاتباتی رسمی با هم نام خوزستانی خود داشته. تهرانی ها از باشگاه خوزستانی خواسته اند رضایتنامه مبعلی را صادر کنند اما این باشگاه خواستار ۵۰۰ میلیون تومان پول شده که این خواسته با بنیه مالی باشگاه تهرانی درتضاد است.
آخرین اطلاعات از چگونه پیوستن مبعلی به استقلال تهران حاکی از آن است که هافبک میانی تیم استقلال خوزستان می خواهد حقوق باقی مانده خود به باشگاهش را ببخشد وراهی تهران بشود. قرارداد مبعلی با استقلال خوزستان حدود ۸۰۰ میلیون تومان است که هنوز نیمی از این مبلغ را دریافت نکرده است. به همین دلیل مبعلی قصد دارد با بخشیدن نصف حقوقش به باشگاه خوزستانی زمینه حضور خود در استقلال تهران را فراهم کند.
پ ن : دمش گرم . به نظرم بهترین گزینه بازی سازی بعد از جاسم کرار همین مبعلی هست . هم سابقه پوشیدن پیراهن استقلالو داره و هم این فصل خیلی آماده نشون داده و میخواد به تیم ملی برسه .
این روزا استقلالیا با سابقه مثل پیروز قربانی و رضا عنایتی که سابقه بستن بازوبند تیمو داشتن و تمایل دارن برگردن توجهی بهشون نمیشه ولی در عوض این شانس به بازیکنا سابق تیم رقیب داده میشه ----------
میترسم فردا بگن شیث رضایی در استانه عقد قرارداد با استقلال
در ضمن حضور ایمان مبعلی تقریبا قطعی هست امیدوارم بتونیم شریفات رو هم برگردونیم
Last edited by nw_nk; 13-11-2013 at 20:38. دليل: ---------- کنایه به تیم رقیب + شکایت کاربران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)