نمیدونم. اون 192.168.1.1 که گفتید رو هم تست کردم. نشد. دقیق یادم نمیاد کدوم ولی قبلا با یکی از همین دوتا تنظیمات مورم صفحه اش میومد ولی الان اصلا نمیاد. با دوتا کامپیوتر هم تست کردم
نمیدونم. اون 192.168.1.1 که گفتید رو هم تست کردم. نشد. دقیق یادم نمیاد کدوم ولی قبلا با یکی از همین دوتا تنظیمات مورم صفحه اش میومد ولی الان اصلا نمیاد. با دوتا کامپیوتر هم تست کردم
مودم رو ریست کنید.بعد از روی دفترچه آی پی رو ببینید که چه آی پی هست
دوستان وضعیت خط من چجوریه ؟
مخابرات اذربایجان غربی 2 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما که اصلا 2 مگ نیس!!!
روی 1 مگ بسته شده
زنگ بزنید تا ببرن بالاتر !!! اینجوری داره سرتون کلاه میره !!!
وضعیت خطتم خوبه !! و فکر کنم تا 6-8 مگ رو ساپورت کنه
دوستان من مشترک صبا نت هستم عدد snr margin من با پهنای باند 4مگ 21.7 دسی بل است. همچنین عدد attenuation در مودم من 53 دسی بل است.حالا میتونیید بگید که خط من قابل داشتن پهنای باند 6مگ هست یانه؟اینم بگم که خط منو روی پهنای باند 6مگ گذاشتند و snr margin شد 12.7 دسیبل و attenuation همچنان 53 دسی بل بود و هیچ مشکلی هم نداشتم و هیچگونه قطعی و وصلی نداشتم.اما الان مجددا پهنای باندم را به بهانه نویز روی 4 مگ گذاشتند.با اینکه وقتی روی 6 مگ بود حتی یکبار هم قطعی و وصلی نداشتم.میخواستم نظر کارشناسی اتان را بپرسم حالا با وجود این ارقامی که به شما گفتم آیا واقعا خط من جوابگوی پهنای باند 6 مگ نیست.؟
attenuation فقز نشان دهنده فاصله از مرکز مخابراتی هست و همیشه ثابت
ولی خط شما 6 مگ رو به راحتی جوابکو هستش و نویزی نخواهد داشت !!! چون با اس ان ار 12 اصلا قطع و وصلی پیش نمیاد !!! قطع و وصلی مال SNR زیر 8-9 هستش
قربون تو دوست عزیز.منم الان 16 روز است که پهنای باندم روی 6 مگ بود و snr هم 12 بود و هیچگونه دیسی نداشتم.اما از امروز بعدازظهر بعد از 16 روز بدون مشکل بودن پهنای باند منو دوباره کردن 4مگ و میگن نمیشه روی 6مگ گذاشت چون نویز زیاد داره و چراغ لینکتون کلا خاموش میشه.امتحان هم کردند و دیدم بله خاموش شد.یعنی یکدفعه سر چند ساعت همه چی بهم خورد و خط من دارای نویز بسیار شدید شد.الان رفتم داخل کانفیگ مودم و دیدم بله پهنای باندم را دوباره روی 4 مگ گذاشتند و snr هم مثل سابق(یعنی مثل موقعیکه پهنای باند روی 4 مگ بود) عدد 21 را نشان میدهد و فهمیدم به هیچ وجه نویز خط من زیاد نشده است.(با همین 21 دسی بل پهنای باند منو روی 6مگ گذاشتند و بعدش snr شد 12 ولی بازم هیچ مشکلی نداشتم)و پشتیبانی دارد به دلیل واهی نویز پهنای باند منو کم میکنه.من از تمام این صفحات کانفیگی که گفتم عکس گرفته ام و مدرک مستدل دارم.هر کار هم که کردم زیر بار نرفتند و گفتند نویز خطتتان زیاد شده و چراغ لینکتان خاموش میشود(انگار نه انگار که 16 روز گذشته بدون مشکل پهنای باند من 6 مگ بوده است).دیگر به خدا مانده ام چکار کنم.اگر میشود من را راهنمایی کنید.![]()
احتمالا نویز آچلود شما باعث میشه تا نتونن بذارن روی 6 مگ
میشه توضیح بدید ؟در ضمن من تصاویر کانفیگ مودم در قبل از این جریانات و در حال حاضر را برایتان آپلود میکنم. در دو تصویری که هر دو پهنای باندها روی 4مگ هستند به غیر از گزینه snr که برایم مشخص است گزینه های دیگر را که نمیدانم مربوط به چی هستند و تغییر کرده اند را دورشان را کادرهای رنگی کشیده ام.لطفا بفرمایید با توجه به این عکسها آیا الان وضعیت نویز من بدتر شده و به همین دلیل دیگر پهنای باند 6مگ را نمیتوانم داشته باشم؟ الان که دوباره نگاه کردم دیدم بله نویز آپلود من بیشتر شده.خوب این علتش از چیست و چکاری باید بکنم.آخه تا همین دیشب درست بود.یک شبه چطور شده که اینقدر نویز آپلودم بیشتر شده؟![]()
![]()
![]()
Last edited by david-ebi; 27-01-2014 at 20:16.
دوست عزیز همونطور که گفتم نویز آچلود شما بالاست و چون تو چروفایل صبانت برای 6 مگ آچلود 750 تعیرف شده وقتی میزاطن روی 6 مگ خط شما قطع و وصل خواهد شد
شما با یه مودم دیگه هم تست کن ببین ایراد حل میشه ؟ یا یه کار دیگه هم میتونید بکنید اینه که ADSL modolation رو بذارید روی +ADSL2
با این کار احتمال زیاد نویز شما کمتر خواهد شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)