چطوری؟ میشه توضیح بدی؟
چطوری؟ میشه توضیح بدی؟
رمتو با با خود گوشی فرمت کن
نشد با کامپیوتر با Fat فرمت کن
من تا حالا برخورد نکردم
ولی واست می پرسم
اگه بود بهت اطلاع می دم
بله هست برای اینکار باید به تاپیک برنام های جاوا مراجعه کنی
اگه منظورتون توسط بالا بردن Bit/Rate توسط برنامه هایه کانورتره , این کار فایده ای جز بالا بردن حجم نداره!
من با nero wave editor که تو سی دی nero 7 هست بدون افزایش bit rate هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تا
جایی که صدا رو خراب نمیکنه بالا می برم . خیلی توپه صداش اون قدر زیاد میشه که اسپیکر گوشی کم میاره .
ضمنا 3250 هم پیشش کم میاره!؟!!؟!؟!
مهدی جان میشه توضیح کاملتر بدی چون خوردن 3250 از رویاهای w810 ای هاست ...
ممنون
راستی من یک مشکل دارم نمیدونم چرا وقتی فیلم میگیرم بعد تو همون جا مشاهده رو میزنم بعد یک مدت که پخش می کنه گوشی هنگ می کنه ولی توی گالری که پخش می کنه اصلا " هنگ نمی کنه . اگر کسی میدونه لطفا" بگه مشکل از کجاست .ممنون...
من امتحان نكردم اما يكي بود كه امتحان كرده بود به من نشون داد صداش يه خورده از W800 و K750 و K800 بالاتر رفته بود بدون نويز و كم آورئن اسپيكر(بازر) به نظر من ارزش داره
اما گوشي من كه رجسترش پريد حدوداً 25000 تومن خرجش شد چون سريالش با پشت گوشي هم يكي نشد نميدونم چرا به نظرم از IC Flash گوشيم باشه
ببين آهنگ مورد نظر رو روي كامپيوتر بريز با يه برنامه مثل Wave Editor تبديل كن به فرمت Wave بعد با برنامه اي مثل Wave Editor تو Nero ميتوني صداش و زياد كني و به Mp3 تبديل كني بعد كپيش كن تو گوشيت مطمئناً جواب ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)